Horoscop luna Martie 2021 Taur: este luna afisarii in societate

Horoscop Martie Taur: nativii au o luna foarte buna din punct de vedere financiar si profesional

Cel puțin la începutul lunii martie, nativii Taur nu mai au o singură obsesie: munca cu resposabilitățile profesionale.

Au două obsesii: munca, responsabilitățile sociale și prietenii sau organizațiile la care au aderat. Nu este un lucru rău, cu condiția să nu își dezechilibreze horoscopul.

Previziuni luna Martie pentru zodia Taur

Pentru un echilibru, toate domeniile vieții trebuiesc manifestate. Interesul preponderant pentru aceste două domenii însă există și urmează să vedem cum se integrează nativii Taur în aceste aspecte.

Începutul lunii vă găsește puțin cam nemulțumiți pentru că nu-i așa, aveți un Uranus în Taur, doriți să fiți interesanți și chiar sunteți, doriți să vă manifestați extravaganțele, și chiar reușiți în parte.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Martie

Aveți impresia că tot ce ține de obligațiile profesionale vă împiedică să vă exprimați liber. Dar dacă v-ați exprima în profesie?

Dacă vă luați inima în dinți și vă arătați latura inventivă, curajoasă, viziunea de perspectivă acolo unde aveți niște obligații asumate, dacă faceți din aceste obligații ținta propunerilor avangardiste, nu ar fi ceva de bine? Astrologul zodiacool.ro zice că DA!

Din data de 4 Martie, când planeta Marte intră în zodia Gemeni, partea financiară începe să se miște în favoarea voastră. Dar nu oricum, ci cu un impuls din partea voastră. Uranus vă ajută și aveți și spiritul de aventură care este de partea celor curajoși! 

Pentru aceia dintre nativi care au o muncă care vizează probleme generale ale umanității, chestiuni legate de viitor, inspirația este maximă.

Profitați! Această zi memorabilă este urmată de 14 Martie în care are loc conjuncția dintre Venus și Neptun la grad perfect, dar aspectele descrise mai înainte sunt aceleași și mai durează câteva zile.

În data de 16 Martie Mercur intră în zodia Pești și rațiunea devine intuitivă. Afilierea sub impulsul emoțiilor la anumite organizații începe să fie judecată. Rațiunea ține tot de intuiție, dar o anumită schemă logică se desprinde din emotiv. Și logica spune că ați făcut bine!

Dragoste și relații Taur în Martie

În 13 Martie, la momentul de Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, nativii zodiei Taur vă apropiați foarte mult, cu tot sufletul și cu toată căldura de prieteni.

Sunteți deschiși și poate puțin prea insistenți. Sentimentele acestea exagerat de puternice pot să nu fie înțelese de cei din jur. Țineți-le, deci, pentru voi! Simțiți, dați drumul la emoții, iubiți din toată inima, indiferent dacă obiectul iubirii voastre răspunde sau  nu.

De răspuns, acolo undeva răspunde sigur, intuiția voastră este imensă, simțiți exact către cine să vă îndreptați sentimentele, dar poate acele persoane nu știu cum să răspundă.

În 20 Martie, Soarele intră în Berbec, este în conjuncție cu Venus care și aceasta intră în zodia Berbec în data de 21 martie. Sunt zile în care începeți să vă gândiți mai puțin la interesele de moment, la viața materială și mai mult contemplați.

Sunt zile în care vă analizați frumusețea interioară. Vă manifestați un fel de iubire necondiționată față de cei din jur. Este o perioadă în care energiile sunt îndreptate către interiorul ființei creându-vă impresia că sunteți puțin devitalizați.

Stare de sănătate luna Martie pentru Tauri

Este vorba numai și numai de energia fizică, energiile interioare se intensifică. Este o perioadă de meditație, de rugăciune și de introspecție în care se acumulează energii de înaltă vibrație.

Țineți cont că este echinocțiu și că acest aspect își pune amprenta pe întreaga primăvară 2021!

28 Martie, zi de Lună Plină în Balanță cu Soarele în Berbec, este un moment de împlinire. În sănătate, zi cu vești bune sau cu împlinirea unei diete, a unui tratament.

Aceia dintre nativi care v-ați dedicat ordinii și curățeniei în aceste zile, momentul de Lună Plină poate fi îndeplinirea cu succea a demersului.

Sănătatea poate fi marcată de probleme legate de cap, migrene, probleme cu dantura, sinuzite, mai ales după 21 Martie. Momentul de Lună Plină poate aduce o veste bună în sensul că un anumit tratament, o anumită dietă sau chiar o intervenție și-a făcut efectul.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!