Horoscop luna Martie 2021: este o luna a intelegerii si empatiei

Horoscop lunar: in luna Martie nu vom mai avea multe piedici in a ne trai visele

Intrăm în luna Martie cu toate planetele în mers direct. Avem undă verde și tot ce ne este dat să trăim este clar și fără piedici și reluări.

Un stellium se menține și fiecare dintre zodii va avea un anumit domeniu al existenței căruia îi va da mai multă preocupare decât celelalte. Lumea este dornică de diversitate, viața celor mai mulți dintre nativi fiind destul de liniară.

Horoscop luna Martie 2021 pentru toate zodiile

Pluton rămâne tributar zodiei Capricorn dându-ne de înțeles că mai sunt multe de schimbat în viața concretă, că mai avem de ordonat niște lucruri. De data aceasta însă nu mai este poziționat pe locație, ci pe comunicare.

Ce se întâmplă cu media, ce se întâmplă cu rețelele de socializare? Încă sunt în schimbări profunde, nu au atins fundul abisului.

Trigon regal pe semne de...eter! Avem o deschidere uriașă către zone mai puțin cunoscute. Și este momentul să lăsăm informația subtilă să ne pătrundă.

Luna Martie începe cu un Mercur, Jupiter și Saturn în zona comunicării, dar în zodia Vărsător. Ceva cu totul special se va petrece în această zonă, ceva surprinzător.

Au înaintat însă în zodia Pești Soarele, Venus și Neptun care se află la el acasă de ceva vreme. Suntem empatici și ne simțim bine așa. Ne simțim bine când ne iubim aproapele, când îi întindem o mână de ajutor, când simțim bucurie și necazul împreună cu el.

Cu toate acestea simțim nevoia de un pic de solitudine și de un pic de meditație: unde ne aflăm, către ce ne îndreptăm? Noroc că Uranus care ne duce de obicei către viitor, se află cantonat în Taur și ne dă semne destul de concrete.

Previziuni luna Martie 2021 pentru toate zodiile

Calendarul lunii Martie arată cam așa:

  • 4 Martie: Marte intră în zodia Gemeni și ne impulsionează către mișcare, încercăm să ne punem la zi cu mesajele, contactele, cu lumea;
  • 13 Martie: Luna Nouă în Pești, în conjuncție cu Venus și cu Neptun, moment de mare sensibilitate. Suntem deschiși către cei de lângă noi, parcă simțim și trăim într-o comuniune de ideal.
  • 14 Martie: Conjuncția Venus-Neptun care aduce încă o zi cu o încărcătură emoțională deosebită. Ne comportăm într-o manieră mai armonioasă și aceste zile sunt extrem de benefice pentru rezolvarea unor conflicte. Iubim necondiționat!
  • 16 Martie: Mercur intră în zodia Pești ceea ce face ca după atâta emoție, însăși rațiunea să accepe că intuiția are un mare rol în această perioadă;
  • 20 Martie: Soarele intră în Berbec, echinocțiul de primăvară, un nou an astrologic începe acum, primăvara adevărată se instalează;
  • 21 Martie: Venus intră în Berbec și cuplurile sunt într-o frenezie și o agitație continuă, se caută, se doresc și se iubesc;
  • 28 Martie: Luna Plină în Balanță cu Soarele în Berbec, un Soare în conjuncție cu Venus, iubire, relații armonioase și suflete împlinite!

Astrologul zodiacool.ro vă promite o lună Martie plină de iubire și de armonie!

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!