Horoscop luna Martie Rac 2020: relatiile de dragoste sunt tensionate

In luna martie, relationarea este un aspect care poate transforma nativii Rac in persoane care traiesc, actioneaza si chiar gandesc numai prin prisma partenerului

Nativii uită efectiv că și ei însuși au de adus o contribuție la parteneriat! Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii trebuie să fie ceva mai prezenți. Cu idei, cu soluții, cu activitate efectivă, cu tot ceea ce presupune alianța respectivă. Avem în față nativi Rac total dizolvați în parteneriat.

Horoscop lunar Rac profesional

Profesional, un contract care pentru nativii Rac este esențial, care este centrul preocupărilor acestora, fie că întârzie, fie că pentru definitivare se intră în niște amănunte, într-o analiză a fiecărui termen al contractului, care par că nu mai au sfârșit. Poate că nativii sunt aceia care au de spus ultimul cuvânt, dar pentru că sunt cu totul interesați de acest contract nu pot gândi obiectiv sau mai bine zis nu pot da o soluție „la rece”.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este acela ca nativii să se raporteze puțin la situație ca și cum ar fi a altcuiva: ce l-aș sfătui pe vecinul meu dacă mi-ar descrie această situație? Cum ar fi mai bine să procedeze? Nu se poate să nu aibă un răspuns în minte. Și să procedeze ca atare. Pe de altă parte, este foarte posibil să li se propună o bursă, un curs sau o activitate didactică, după caz.

Horoscop lunar Rac bani

Banii nu sunt mulți, dar nativii vor constata că atunci când au nevoie, ca prin minune vine o sumă de bani care să le acopere nevoile. Fie că este vorba de o muncă didactică, meditații etc, fie că cineva care îi protejează îi ajută cu sumele de care au nevoie sau mijlocește pentru aceștia pentru ca să primească ceea ce au de primit pentru munca depusă.

Horoscop lunar Rac dragoste

Căsnicia este puțin tensionată. Pe de o parte, nativii nu prea au opinii în cuplu. Tot ce se întâmplă în viața lor, în această perioadă, este prea derutant ca să poată să aibă o participare la problemele comune. Pare că lasă totul pe seama partenerului. Și problemele profesionale creează tensiuni în cuplu, deoarece pare că nativilor Rac le place mai mult la serviciu decât acasă.

Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul prietenilor și grupurilor de oameni în care nativii se simt integrați și care îi reprezintă. Racii se simt bine cu prietenii. Practică un sport și se simt bine integrați și armonizați în echipă. Fac parte dintr-un club, un partid, o echipă oarecare și se simt bine acolo. Ba mai mult, acolo au curajul să își manifeste toate extravaganțele, să fie explozivi. Ba chiar, este o perioadă în care pot schimba ceva. Cu puțină agitație, dar nu cu tensiuni, revoluționează abordarea grupului și raportarea lor la grup. E de bine!

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în domeniul comunicării și mișcării. Niște vești bune par să vină de la o persoană importantă, cu multă bunăvoință în a rezolva problema contractului care îi preocupă pe nativii Rac atât de mult. Pare că lucrurile se mai limpezesc prin acțiunea înțeleaptă a mijlocitorului. Și acasă comunicarea este bună și cei doi soți încep să uite de conflicte!

Mercur își reia mersul direct pe data de 10 martie și în cateva zile, 2-3, iese dintr-o zonă în care nativii au avut acces la informație subtilă și întră în domeniul în care această informație poate fi prelucrată și asumată. Nativii Rac au fost interesați mai mult de chestiuni enigmatice și începând din jurul datei de 16 martie enigmele încep să se deslușească.
În ultima parte a lunii martie, domeniul învățăturii este cel mai important.

Nativii iau legătura cu persoane de la care au ceva de învățat. Din 20 martie, energia solară hrănește domeniul profesional. Poziția pe care o au nativii în ierarhia societății se umple de lumină, nativii devin mai vizibili și au posibilitatea de a-și manifesta autoritatea, sunt auziți și ascultați.

Odată cu intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe data de 22 martie, nativii zodiei Rac simt cum cresc înclinațiile spirituale și mistice, începe interesul pentru lucrurile ascunse, pentru aprofundarea acestor cunoștințe de acest gen, dar cumva obligat. Sau doresc să pătrundă niște taine, dar sunt restricționați.

Luna Nouă în Berbec poate însemna un nou început în viața profesională. Nativii însă nu trebuie să se lase nici amăgiți, nici descurajați. Există un soi de perturbare a lucrurilor care se petrec la nivel profesional și aceasta datorită Lunii Negre care se află în conjuncție cu Soarele și Luna, și poate să devieze nativii de la o percepție corectă a situației. Indiferent ce începe în domeniul profesional, nativilor pare că nu le convine.

Saturn poate să îi ajute prin depistarea a orice chestiune care le-ar putea fi ascunsă sau orice ține de analiza în profunzime a lucrurilor. Astfel, nativii pot avea o viziune obiectivă și pot evita efectele Lunii Negre. Pe de altă parte, în cazul în care este vorba de o afacere care necesită niște fonduri pentru a se putea dezvolta, este foarte posibil să se materializeze acum un împrumut sau o contribuție a unor asociați. Orice proiect au de început nativii zodiei Rac, se pot baza pe o echipă bună.

Horoscop lunar Rac sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Rac au stomacul sensibil din cauza emotivității. Pot avea predispoziții la a le fi afectați sânii, sternul sau ochiul stâng. De data aceasta, predispozițiile sunt orientate către articulații, în special genunchii, pielea și fierea. Motivele astrale sau atitudinile eronate pe care le pot avea nativii și care îi predispun la acest gen de afecțiuni sunt legate de ceea ce îi preocupă în mod special în această perioadă: relațiile, asocierile, contractele.

Și afecțiunile pot să apară dacă nu sunt parteneri loiali, dacă nu contribuie la parteneriat cu cunoștințele acumulate de-a lungul vremii, dacă nu lasă loc noului în parteneriate. În relația de căsătorie au nevoie de armonie și de o atitudine jovială față de partenerul de viață. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.