Horoscop luna Martie Gemeni 2020: sunteti confuzi in plan profesional

Transformare in domeniul transformarii! Este un pas urias pe care nativii Gemeni l-au avut de realizat si acum incearca sa se adapteze la noile situatii

Aceste transformări le-au influențat personalitatea mai mult decât au influențat altor zodii acest domeniu. Nativilor Gemeni nu le este lesne să se recunoască după acest aspect atât de complex. Noi abilități pot să germineze și să se afirme cu tăria cu care o fac elementele naturii atunci când răsar, când ies din starea latentă. La începutul lunii Martie, nativii zodiei Gemeni sunt extrem de impulsivi.

Horoscop lunar Gemeni general

Cel mai posibil este ca o anumită conjunctură să le stârnească amintirea a ceva din trecut. Sau o situație tensionată să fie consecința a ceva ce nativii au făcut într-o perioadă trecută și acum reacția poate fi peste ceea ce se întâmplă de fapt. Nu este o reacție „la vedere”. Nativii ascund nemulțumirea, dar nu se dau în lături de la mici înțepături îndreptate spre cei care au stârnit furtuna.

Astrologul ZODIACOOL are de precizat încă o dată care sunt elementele caracteristice ala domeniului în care criza moarte-renaștere a avut loc. Este un domeniu subtil, al elementelor care se situează dincolo de aparențe. Sunt elemente care se ascund până la un moment dat, când ies la suprafață total restructurate. Poate că unii dintre nativii acestei zodii tind ei înșiși să ascundă lucruri sau măcar să se acopere de mister.

Horoscop lunar Gemeni dragoste

Mai este domeniul banilor altor oameni, acele venituri care vin din moșteniri, pensii, de la partenerul de viață sau de la partenerii de afaceri, venituri pe care nativii le au de administrat cu un avantaj personal.

Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul mai puțin material al intergrării în Univers, al relației cu Divinitatea, al introspecției și al plăților karmice. Nativii sunt înclinați spre relații sentimentale care efectiv îi pun față în față cu ei înșiși, cu ceea ce au și le atrag atenția asupra propriilor erori de natură emoțională. Mai pot fi nativi care se implică în relații vicioase. Este un moment în care acei nativi care sunt singuri este bine să stabilească noi relații după o analiză atentă.

Horoscop lunar Gemeni general familie

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în acel domeniu care reprezintă locația: casa, căminul, rădăcinile, pe scurt, zona de confort. Luna plină pune față în față îndatoririle pe care nativii le au față de societate, cel mai probabil profesia, și casa, și familia cu care împarte căminul. În domeniul profesional, nativii sunt puțin confuzi. Visează la ceva care începe să apară destul de vag încă, dar în forță. Pentru aceștia, veștile încep să apară odată cu intrarea lui Mercur în mers direct, pe data de 10 martie.

Horoscop lunar Gemeni profesional

În ultima parte a lunii martie, domeniul profesional este mai activ, nativii Gemeni au vizibilitate și autoritate, sunt plini de energie. Își onorează angajamentele cu multă energie. Pot primi noi responsabilități, dacă se pune problema unei avansări sau să ocupe un nou job, acum este momentul. Din 20 martie, echipa din care fac parte devine foarte importantă pentru nativii Gemeni. Tot în jurul date de 20 martie, este posibil ca o persoană pe care nativii se bazau, un mentor să îi dezamăgească.

Poate că o parte dintre nativi au năzuit într-o îndrumare intelectuală sau spirituală, au sperat într-o evoluție, au simțit că trebuie să facă ceva important sau ceva ce ei credeau că este important și au fost opriți. Odată cu intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe data de 22 martie, nativii zodiei Gemeni devin mai aplecați spre sudii. O persoană, poate mai în vârstă, poate cu autoritatea poziției, impune un anumit regim de muncă și care este menit să le aducă evoluția.

Poate că nativii nu sunt foarte convinși de acest lucru, dar cumva sunt obligați. Este bine să fie atenți la drumurile lungi, tematice, deoarece orice întârziere, lipsă sau neconformitate este amendată pe loc. Poate fi și un test al răbdării, mai ales pentru aceia care au de dat examene, le pică exact subiectele la care se așteaptă mai puțin, motiv pentru care astrologul ZODIACOOL recomandă parcurgerea întregii materii!

Horoscop lunar Gemeni bani

În ceea ce privește banii, interesul nativilor Gemeni în această perioadă este pentru banii care vin din alte surse decât din propria activitate: moșteniri, rente, credite, pensii etc. Luna Nouă în Berbec poate însemna un nou început în stabilirea unor grupuri de prieteni. Poate o parte dintre nativii zodiei Gemeni se înscriu în echipe sportive, cluburi, partide politice, grupuri de discuții pe internet. Aceste grupări/echipe sau pur și simplu prietenii nativilor pot constitui începutul unor preocupări deosebite.

Este posibil ca unii dintre nativi să stabilească noi prietenii pur și simplu. Este un aspect care face ca unele probleme financiare ale nativilor, care depind de prieteni sau de anumite grupări din care face parte să nu fie tocmai avantajoase. Fie are nevoie de o sumă de bani și prietenii nu îl ajută, fie nu pot recupera niște bani împrumutați acestora. Poate doresc să petreacă mai mult timp cu un grup de prieteni și resursele financiare nu îi permit sau cheltuiesc mai mult decât au planificat.

Spre sfârșitul lunii poate veni o veste bună sau pur și simplu comunicarea cu prietenii este mai bună, vin vești bune, se prefigurează o ieșire poate într-o scurtă drumeție etc.

Horoscop lunar Gemeni sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Gemeni au în general probleme cu partea superioară a pieptului, tranzitele intestinale, mâinile. În această perioadă, nativii acestei zodii au problemele generale, respectiv genunchii, pielea. În general, aceste probleme apar în primul rând datorită orgoliului, dar de data aceasta cauzele pot fi diverse. În primul rând, nativilor Gemeni le este dat să renunțe la ceva în favoarea a altceva.

Pare destul de complicat, dar fiecare nativ în parte știe ce merge mai puțin bine în viața sa și unde poate să lase în spate și să meargă înainte. Sfatul astrologului ZODIACOOL este să lase și să meargă înainte, deoarece acolo va încolți altceva care va avea vigoarea noului. În acest fel, poate evita acest gen de afecțiuni. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativii nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.