Horoscop luna Martie Fecioara 2020: aveti ganduri serioase de casatorie

Nativii Fecioara sunt extrem de creativi in aceasta luna martie a anului 2020. „Greii” zodiacului sunt in casa creativitatii si pasiunii, insotiti de Marte si Pluton

Este, de fapt, o trăsătură generală a anului 2020, această preocupare a ceea ce iubesc nativii Fecioară mai mult și mai mult: iubitul, copilul, creația. Pe lângă acestea, în tot ce fac, pun suflet. Nu se mulțumesc cu puțin, sporesc tot ce ating. Dar mai ales, simt nevoia să se afirme, să fie văzuți și apreciați. Poate se pretează uneori și la un pic de teatru exagerâdu-și prezența pentru a fi remarcați. Nu suportă rutina, doresc să înfăptuiască.

Horoscop lunar Fecioara general

Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe acești nativi să se uite vizavi de ei, la prieteni, la anturajul din care fac parte, la oamenii care îi inconjoară și care la un anumit moment le poate aprecia realizările. Ceea ce realizează trebuie să aibă o țintă. Fie că sunt în relație directă cu beneficiarii muncii lor, fie indirect, ceea ce crează trebuie să aibă un grup țintă.

Dacă dorești să te faci remarcat, dacă ai creat ceva și dorești recunoaștere, atunci trebuie să știi de la început cui te adrsezi. Pentru că aceste cinci planete din domeniul creativității tinde să influențeze nativii, orientându-i când într-o parte, când în alta și diminuîndu-i din concentrare. De aceea, orientarea către un grup este esențială.

Unii dintre nativi, aceia care sunt îndrăgostiți, se gândesc foarte serios la căsătorie. Și aici, cu trei planete pe domeniul parteneriatelor și relațiilor, nativii Fecioară trebuie să aibă în vedere, pe lângă interesele de cuplu, propriile lor dorințe și interese. Și mai ales, să nu devină invizibili pentru partener, diluîndu-se în problemele parteneriale. Propria lor personalitate trebuie să se facă simțită.

Horoscop lunar Fecioara profesional

Profesional, nativii sunt, de asemenea, creativi și unii dintre ei au un interes deosebit pentru un contract. Alții au de început un proiect nou și caută parteneri. În orice caz, acest contract sau acest parteneriat din care nativii Fecioară fac parte, le aduce bani destul de mulțumitor.

Pentru aceia dintre nativii Fecioară pentru care aspectul se manifestă printr-o preocupare pentru copii, astrologul ZODIACOOL vă atenționează că această preocupare se poate lesne transforma în obsesie. Zăpăcesc copiii cu atâta atenție, iar nativii sunt tot mai nemulțumiți, deoarece aceștia pot riposta și își pot cere eliberarea. Sfatul nostru este ca nativii să încerce să petreacă o parte din timp și cu prietenii.

Pe data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul drumurilor lungi și evoluției intelectuale și spirituale. Este, de asemenea, domeniul persoanelor importante care ne oferă ajutor și protecție. Nativii Fecioară sunt pe cale să încheie contractul dorit și este posibil să plece într-o deplasare importantă. În jurul datei de 8 martie poate veni, surprinzător, vestea că nativilor Fecioară li s-a aprobat o bursă sau sunt propuși să participe la un curs important.

Horoscop lunar Fecioara dragoste

Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în domeniul relațiilor și parteneriatelor. Pentru aceia dintre nativi care se gândesc la o căsătorie este un moment care aduce o împlinire sau împlinirea unei etape în acest demers. Este un moment important pentru relații. Este posibil ca nativii să încheie parteneriate noi, să intre în noi alianțe. Dar este și domeniul înfruntărilor și dacă nativii au avut un anumit obstacol, acum au posibilitatea de a-l trece cu succes. Sau pun punct unui conflict.

Mercur își reia mersul direct pe data de 10 martie. Ideile destul de pragmatice care i-au ocupat mintea în ultimul timp, acum par că încep să se lege. Rațiunea devine mai limpede începând cu data de 16 martie mai ales. Este momentul să se gândească la informații pe care le-au avut de la alte persoane în perioada ce a trecut. Sunt informații care au pregătit perioada care urmează, informații care pot fi de mare folos.

La jumătatea lunii martie, nativii Fecioară pot să își folosească creativitatea cu succes în profesie. Atitudinea lor plină de idei și soluții ingenioase pot să îi aducă recunoaștere și o poziție bună în societate. Dar aceasta poate însemna și responsabilități noi cărora nativii trebuie să le facă față.

Din zona prietenilor vin ajutoare și posibile asocieri. Pentru aceia dintre nativi care s-au gândit la o căsătorie, prietenii vin cu sfaturi bune, ajutor în aranjamente. Pentru cei care au fost singuri, este foarte posibil ca din grupul de prieteni cineva să le atragă atenția, să le fie prezentat și cu această persoană să se gândească la o alianță pe termen lung. Dacă ne gândim la afaceri, atunci este foarte posibilă o asociere, un parteneriat cu unul dintre prieteni sau cu cineva pe care l-au cunoscut prin intermediul acestuia.

În orice caz, aportul grupului de prieteni sau camarazilor din diverse organizații din care nativii fac parte, gen cluburi, echipe sportive, partide, trupe artistice, aportul acestora este important și promite noi parteneriate.

În ultima parte a lunii martie, domeniul mai puțin vizibil devine brusc luminat. Soarele intră în domeniul lucrurilor care au fost ascunse și care devin ceva mai vizibile. Din 20 martie, Soarele face ca domeniul științelor oculte să preocupe o parte dintre nativii Fecioară. O altă parte constată că au aflat un secret. O altă parte a nativilor vor începe ceva pentru care au de sacrificat altceva. Dar acest ceva care începe merită transformarea.

Horoscop lunar Fecioara bani

Pentru o altă parte a nativilor se deblochează un credit, vine o moștenire, se aprobă un dosar de pensie sau un ajutor bănesc de care au nevoie. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie poate însemna un nou început în studiul științelor oculte. Dar poate însemna și o analiză a unei situații oarecare în profunzime. Lucruri care au fost ascunse, peste care se află o perdea de ceață, acum se arată. Sunt, de asemenea, germeni care pot să încolțească.

Abilități pe care nativii le simțeau că sunt acolo și acum ies la suprafață. Sfatul astrologului ZODIACOOL etse de a căuta bine și de a folosi logica chiar și în această situație atât de obscură, deoarece Luna Neagră se află pe acest domeniu și poate să vă deruteze de la adevăratele lucruri care se arată acum. Dar nativii pentru care luna martie este o lună a iubirii pot avea experiențe amoroase extreme, profunde, care să apropie cuplul prin misterul trăirilor.

Horoscop lunar Fecioara sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Fecioară au de înfruntat ispitele Lunii Negre. Se pot aștepta la afecțiuni ale organelor genitale. Dar pot să fi victimele unor false simptome sau a unor false vindecări. Este bine să folosească toate mijloacele raționale pentru a depista o afecțiune sau pentru a avea certitudinea că vindecarea este corectă. Prin mijloace raționale înțeleg o a doua diagnoză în cazul în care a fost diagnosticat cu ceva sau în cazul unei vindecări prin mijloace neconvenționale, verificarea minuțioasă a rezultatului tratametului.

În rest, atenție la afecțiunile generale ale anului, ele persistă pe aceleași zone: orgoliul care poate afecta genunchii, lipsa de voință pentru evoluție care poate afecta zona șoldurilor și toxinele care afetează laba piciorului. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativii nu sunt obligați să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.