Horoscop luna Martie 2020: avem parte de armonie in relatii

Bun venit Martisor! Bun venit primavara! Primavara conventionala, cea adevarata, data de astri, incepe cu adevarat pe 20 martie

Dar să ne ocupăm de luna martie și de darurile și provocările pe care ni le oferă aceasta! Astrologul ZODIACOOL a făcut un scurt inventor al principalelor evenimente astrologice ale lunii și acestea ar fi:

 • Intrarea planetei Venus în Taur, pe data de 5 martie;
 • Luna Plină, 9 martie;
 • Reintrarea planetei Mercur în mers direct, 11 martie;
 • Intrarea planetei Mercur în zodia Pești;
 • Intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, echinocțiul de primăvară;
 • Intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe data de 22 martie, aspect care a avut loc ultima dată pe 7 februarie 1991;
 • Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie.

Multe planete în semn de pământ ne indică faptul că mari schimbări nu au loc în această lună, ci mai degrabă are loc o stabilizare a situației și o planificare, structurare, stabilirea de termene și orare. Începem să ne obișnuim cu schimbările care au avut loc în viața noastră și de data aceasta nu mai este agitația și disconfortul creat de aceste transformări din ultima vreme pe care le-am simțit în luna februarie, ci începem să ne obișnuim cu noua situație și ne uitam în jur să vedem ce avem practic de făcut.

Horoscop luna Martie previziuni

Astrologul ZODIACOOL este de părere că ne aflăm în fața unei perioade destul de liniștite. Pământul liniștește în general, intrăm într-o stare de legătură cu pământul pe care călcăm, cu planeta în general, dar nu acea stare care ne ține într-o zonă de confort, de cuibărit și nu acea stare care are legătură cu rădăcinile, ci mai degrabă acea liniște pe care o încercăm atunci când treburile la care ne-am angajat se derulează, conform unui orar bine întocmit, într-un ritm susținut, dar nu alert. Nu am întârziat, nici nu înregistrăm depășiri spectaculoase, suntem „tocmai bine”.

Este foarte interesant. Bun venit Mărțișor! Primăvară, speranță, renaștere! Renaștere… poate de aceea această lună are mereu Ascendentul în Scorpion. Renaștere și regenerarea naturii, încolțesc mugurii, germenii din pământ încolțesc și ei. Totul este în mișcare și întinerește parcă totul.

Dacă un Mercur în Pești predispune la idei contradictorii, vă dați seama un Mercur retrograd face ca ideile să fie și mai diluate într-o mare de idealuri și de visare. Fie că mintea nu este foarte clară, fie gândurile aleargă în mai multe direcții, una mai idealistă decât cealaltă. Este clar că rațiunea nu ne prea ajută în această perioadă. Dar ne ajută mult informația venită ca un fel de avanpremieră. Sunt informații care ne vor folosi după 10 martie.

Și mai putem folosi foarte bine intuiția. Este foarte interesant și poate că merită să urmăriți informațiile, tranzacțiile, toată mișcarea din această perioadă și să vedeți cum vă va fi aceasta de folos, după 10 martie. Este posibil ca perioada de retrogradare să dea niște semnale, urmăriți ce informații primiți, cu cine vă vedeți, ce se întâmplă la micile deplasări pe care le faceți în perioada de retrogradare.

Ceva ce are legătură cu viitorul, un fel de a arunca un ochi în viitor poate fi mai evident în perioada 4-16 martie, cât timp Mercur se află în zodia Vărsător. Este recomandat deci, ca până pe 11 martie să nu luăm decizii importante, să fim atenți la comunicare, să adunăm informații. Considerând că perioada de retrogradare a lui Mercur poate aduce niște semnale pentru viitorul apropiat, putem avea avantajul de a fi avizați.

Horoscop luna Martie bani

La nivel general, universal, luna martie este o perioadă în care este posibil ca în centrul atenției să fie finanțele și probleme ce țin de macro-economie. Pot să se organizeze mișcări de stradă, se poate ajunge chiar la agresiune pe chestiuni financiare, revendicări salariale, revendicări ale agenților economici ce țin de bani etc. Se pot pune din nou problemele impozitării resurselor lăcașurilor de cult, biserici, mănăstiri etc. sau a altor instituții care până acum au beneficiat de niște avantaje financiare.

Horoscop luna Martie dragoste

Intrarea planetei Venus în Taur, pe data de 5 martie, aduce armonie în relații, frumusețe și plăcerea de a savura câteva din darurile pe care ni le oferă pământul în special. Simțim mirosul primăverii și îl savurăm din plin. Ne place mai mult de noi și avem și de ce pentru că suntem mai plăcuți ca de obicei. Avem mai multă grijă de apectul exterior, ieșim la spectacole, ascultăm muzică bună, dorim să ne luăm ceva nou în garderobă, dar nu ceva ce neapărat ne trebuie sau că este comod, ci în primul rând că ne place și ne face să ne simțim bine.

Luna Plină în zodia Fecioară, din data de 9 martie, cu Soarele în Pești, în conjuncție cu Neptun, anunță că s-au împlinit niște lucruri care țin de planul emoțional în special. Fecioara este un semn de pământ și cu o puternică influență pe rațiune, dar rațiunea clară și severă a Fecioarei este mult îmblânzită de elemente de apă, care fac din împlinirile momentului unele sentimentale. Aceia dintre nativi care au șansa ca în aceasta perioadă să aibă de-a face cu natura, intră într-o armonie deplină cu aceasta. Este o împlinire pentru agricultori în special.

Luna martie începe cu Mercur retrograd. Atenție ce spuneți, lucrurile pot avea sensuri diverse și mai bine mai spuneți o dată, să vă asigurați că s-a înțeles exact ce ați dorit să spineți decât să se înțeleagă cine știe ce. Pe de altă parte, această perioadă în care Mercur (sau orice altă planetă) se află în mișcare aparent retrogradă, este una în care putem să vedem ce se va întâmpla după ce planeta intră în mișcare directă, respectiv din 10 martie.

Atunci vom înțelege mai bine ce a vrut să spună această planetă în perioada cât a fost în retrogradare (17 februarie-10 martie). Dacă un Mercur în Pești predispune la idei contradictorii, chiar neclare sau exprimate idealist, vă dați seama că un Mercur retrograd în Pești poate accentua toate acestea. Gândurile aleargă în mai multe direcții și parcă doresc să atingă, măcar cu mintea, cât mai multe vise. Informații care vă pot fi utile în viitor pot veni în special în zilele de 4-16 martie, cât timp Mercur se află în zodia Vărsător.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, aduce primăvara adevărată! Echinocțiul de primăvară este un moment special pentru că realizează un echilibru între zi și noapte, între partea noastră care se afirmă, care dorește să se impună în lume și partea de intimitate pe care o aducem la cunoștință numai celor care contează. Începem lucruri! Energia de început are o forță mai mare pentru că trebuie să învingă și inerția! Începeți lucruri, luați inițiative, demarați!

Intrarea planetei Saturn în Vărsător, pe data de 22 martie, este un aspect care a avut loc ultima dată în 7 februarie 1991. Un fel de contradicție, cu toate că Saturn intră într-unul dintre domiciliile sale! Adică pe de o parte eliberare totală, inventivitate, dărâmarea oricăror bariere, pe de altă parte disciplină, metodă, respectul pentru reguli! Da, așa sunt Vărsătorii, cel puțin aceia care folosesc părțile bune ale zodiei și le aduc în folosul lor.

Aceia care se duc într-o parte sau în cealaltă, tind să se dezechilibreze. Și aspectul care se va vedea pe fiecare dintre noi va fi acela că se materializează pentru fiecare ceva nou, ceva ce ne trage spre viitor, modern.

Luna nouă din 24 martie, din zodiac Berbec, este momentul în care acele începuturi de care vă spuneam odată cu intrarea Soarelui în Berbec. Acum este un  moment de maximă energie pentru inițiative, începerea de proiecte importante pentru că momentul poate avea influență asupra întregii perioade de un an până la viitoarea Lună Nouă în Berbec, care va avea loc pe 18 martie 2021.

Zile bune în luna Martie

 • 1 martie, Luna în Taur, zile bune în ceea ce privește administrarea posesiunilor și eventuale câștiguri de bani;
 • 2-3-4 martie, Luna în Gemeni, mobilitate, instabilitate, comunicare, dar și tendințe duplicitare; zile propice pentru efectuarea deplasărilor scurte;
 • 5-6 martie: Luna în Rac, dorim să ne retragem fiecare în cuibul său, sentimentele activate, intuiția funcționează la maxim, legătură cu trecutul;
 • 7-8 martie: Luna în Leu, exteriorizarea emoțiilor, creativitate, teatralizare;
 • 9-10 martie, Luna în Fecioară, zile de analiză și ordine;
 • 11-12 februarie, Luna în Balanță, căutarea de parteneriate, asocieri, relații armonioase;
 • 12-13-14 martie: Luna în Scorpion, dorințe profunde, dar mai greu de exprimat, tendință de învăluire a acestora într-o aură de mister, acțiuni discrete; transformări lăuntrice;
 • 15-16 martie; Luna în Săgetător, deschidere către ceilalți, înțelegere superioară a unor lucruri, ajutați de intuiție;
 • 17-18-19 martie: Luna în Capricorn, controlul până la inhibiție a pornirilor lăuntrice; capabilitate de eforturi mari pe fondul unei aparențe distante, reci, taciturne;
 • 20-21 martie: Luna în Vărsător, desprinderea de tradiții și trecut, privire generală, revoltă pe tot ce poate încătușa exprimarea de sine;
 • 22-23 martie, Luna în Pești, experiențe spirituale puternice, religiozitate, posibile revelații, introspective, dialog cu Dumnezeu, posibile emoții contradictorii;
 • 24-25-26 martie: Luna în Berbec, inițiative care pot fi observate, mai degrabă simțite la nivel emoțional, empatie.
 • 26-27-28 martie: Luna în Taur, impulsurile lăuntrice orientate spre cunoașterea propriilor rădăcini, nevoia de a petrece timp în natură;
 • 29-30-31 martie: Luna în Gemeni, mobilitate, instabilitate, comunicare, dar și tendințe duplicitare; zile propice pentru efectuarea deplasărilor scurte.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.