Aplica

Horoscop Mai 2021 Scorpion: este luna exprimarii sentimentelor

Horoscop Mai Scorpion: in aceasta perioada nativii Scorpion au relatii tensionate cu membrii familiei

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, cu un Uranus în cuadratură cu Saturn, nativii zodiei Scorpion au tendința de a se arunca într-o relație care poate să nu fie pe placul celor de acasă.

Previziuni luna Mai pentru zodia Scorpion

Pentru nativii foarte tineri, problema se pune cu părinții care nu sunt sub nicio formă de acord cu relația respectivă.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Mai

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii Scorpion devin din ce în ce mai tensionați de relația casă-familie-partener.

Poate doresc să călătorească, poate să citească sau să umble pur și simplu prin biblioteci, expoziții, spectacole. Este posibil să nu fie de vină decât pandemia!

Starea de tensiune se relaxează cu Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, când niște sume de bani pe care nativul îi are în comun cu persoana iubită se materializează. Fie încep o afacere comună, fie pun la comun bani pentru căminul lor.

În data de 20 Mai, Soarele intră în zodia Gemeni și nativilor Scorpion li se deschide calea către aflarea unui secret, parcă un văl se dă deoparte. Nativii care s-au angajat în achiziționarea sau în recondiționarea unei case în care locuiesc, li se dezvoltă abilități până acum aflate în stare latentă, de care acum au nevoie.

26 Mai Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, aspect important pe axa banilor. Este o realizare în plan financiar care vizează bani proprii și bani ai partenerului de viață sau bani proveniți din moșteniri, sumele punându-se laolaltă pentru ceva important.

Dragoste și relații Scorpion în Mai

Dar avem nativi Scorpion aflați în relații stabile. Aceștia au un plan pentru ei înșiși, de evoluție intelectuală și spirituală, pentru care simt nevoia să se elibereze de restricționările pe care le presupune un mariaj.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic Jupiter intră în zodia Pești, nativii se îndrăgostesc. Aceia care sunt într-o relație stabilă, devin brusc pasionali, de partenerul cu greu îi recunoaște.

Marele Benefic însă le sporește și crativitatea, nativii având o inspirație deosebită. Dar mai este un aspect, acela al relației cu copiii care devine foarte bună, aceștia aducându-le nativilor bucurii într-o lungă perioadă care urmează.

Stare de sănătate luna Mai pentru Scorpion

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții către efcțiuni ale brațelor, umerilor, partea de sus a pieptului. Atenție la cum folosim informația subtilă!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!