Aplica

Horoscop luna Mai 2021 Balanta: este luna mesajelor ascunse, a meditatiei

Horoscop Mai Balanta: in aceasta perioada nativii sunt nevoiti sa faca ceva munca de rutina, insa nu le displace pentru ca se gandesc la rezultate

Acești nativi încep luna Mai sub o influență a planetelor, cel puțin interesantă. Este magie pură ce se întâmplă în mintea și în sufletul acestor nativi.

Previziuni luna Mai pentru zodia Balanță

Sub influența conjuncției Soare-Uranus, cu un Uranus în cuadratură cu Saturn, nativii zodiei Balanță sunt orientați sau chiar împinși către zona ascunsă a vieții.

Este o zonă pe care o intuim că este aici, o lume paralelă, nevăzută în care atunci când pătrundem, satisfacția nu poate fi descrisă în cuvinte.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Mai

Dar nativii să nu se aștepte la ceva ce vine de la sine. Ei trebuie să fie pregătiți să primească, adică să fie relaxați și să accepte semne, mesaje, stări! Este un fel de eliberare.

Odată cu intrarea planetei Mercur în data de 4 Mai în zodia Gemeni, nativii Balanță încep să traducă la nivel rațional ceea ce au trăit și simțit la începutul lunii. Aspectul eliberator se estompează încet, încet și se transformă în informații logice. Asta pentru aceia care acceptă!

Luna Nouă în Taur din 11 Mai, ora 21:59, poate reprezenta începutul unei faze care urmează după marea eliberare, nativii înțelegând că ceea ce au descoperit la începutul lunii trebuie materializat într-o lucrare sau măcar trebuie explicat concret celor interesați.

Data de 14 Mai, când Marele Benefic, Jupiter, intră în zodia Pești, nativii încep cu mare spor o activitate mai puțin interesantă.

Poate este momentul în care încep să materielizeze lucrarea la care ne-am referit până acum, ceea ce presupune muncă multă, un pic de rutină. Dar important este că o face cu plăcere și aceia cu care muncește cot la cot sunt persoane extrem de benefice.

În data de 20 Mai, Soarele intră în zodia Gemeni și nativii devin preponderent ocupați cu o lucrare științifică sau cu a progresa într-un fel sau altul.

Preocuparea este pentru probleme care se găsesc foarte departe ca spațiu (ex. călătorii lungi) sau ca și cunoaștere (studiu, școli înalte, legătura cu persoane de la care au de învățat).

26 Mai, Luna Plină în Săgetător cu Soarele în Gemeni, le aduce nativilor Balanță o împlinire în domeniul mișcării. Nativii au cercetat, au descoperit, au conceput și acum este nevoie de comunicare și de mișcare pentru ca acele eforturi să nu rămână fără obiect.

Stare de sănătate luna Mai pentru Balanță

Din punct de vedere al sănătății există predispoziții către pusee acute ale unor efcțiuni diverse care se pot manifesta din data de 14 Mai.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!