Horoscop luna Mai 2019 Vărsător: vești neașteptate, surprize pe toate planurile

Horoscop Mai Vărsător: nativii Vărsător încep luna Mai 2019 cu vești bune pe partea de familie, apare încă din primele zile o veste bună din punct de

vedere financiar, ce vă poate schimba perspectivele în următoarele 9 luni în ceea ce privește căminul.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce vești neașteptate din partea rudelor, existând predispoziția de a vă invita la evenimente ce se pot desfășura în timpul anului 2019. Dacă doriți să concepeți un copil, Marte din casa iubirii, a dragostei, poate să aducă această oportunitate, în special în intervalul 9-14 Mai.

Există și Vărsători care au dat curs unor relații extraconjugale în ultimele luni, acolo totul se poate complica, întrucât există riscul ca o persoană comună vouă să afle de acea idilă sau să apară un copil pe neașteptate.

Profesional, Venus până pe16 Mai aduce oportunitatea ca în urma unei călătorii să încheiați un contract, să vi se propună un job la distanță, poate chiar în altă țară.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să citiți cu atenție orice contract, întrucât din 3 Mai Lilith intră în casa banilor pentru următoarele 9 luni, activând predispoziția de a fi prinși în unele situații fără ieșire din punct de vedere legal, mai ales dacă veți avea nevoie de bani luați cu împrumut de la șefi. Evident, situațiile sunt diverse, ele diferă de la caz la caz, toate au în comun faptul că se ia în calcul ideea unei relocări.

Dacă de mulți ani doriți să dezbateți o moștenire, după 17 Mai vedem șanse mari de a începe aceste demersuri. Evident, acțiunile voastre vor avea parte de succes în Noiembrie-Decembrie 2019.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce implică afaceri ilegale, probleme cu legea și dependențe, întrucât pot să lase urme adânci în sufletul vostru.

Zile bune: financiar (1, 13, 26, 31), sentimental (7, 12, 24, 28), sănătate (10, 19, 30)
Zile rele: financiar (10, 17, 30), sentimental (10, 18, 26), sănătate (3, 14, 21)

Sursă foto: cdninstagram.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.