Horoscop luna Mai 2019 Vărsător: vești neașteptate, surprize pe toate planurile

Horoscop Mai Vărsător: nativii Vărsător încep luna Mai 2019 cu vești bune pe partea de familie, apare încă din primele zile o veste bună din punct de

vedere financiar, ce vă poate schimba perspectivele în următoarele 9 luni în ceea ce privește căminul.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce vești neașteptate din partea rudelor, existând predispoziția de a vă invita la evenimente ce se pot desfășura în timpul anului 2019. Dacă doriți să concepeți un copil, Marte din casa iubirii, a dragostei, poate să aducă această oportunitate, în special în intervalul 9-14 Mai.

Există și Vărsători care au dat curs unor relații extraconjugale în ultimele luni, acolo totul se poate complica, întrucât există riscul ca o persoană comună vouă să afle de acea idilă sau să apară un copil pe neașteptate.

Loading...

Profesional, Venus până pe16 Mai aduce oportunitatea ca în urma unei călătorii să încheiați un contract, să vi se propună un job la distanță, poate chiar în altă țară.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să citiți cu atenție orice contract, întrucât din 3 Mai Lilith intră în casa banilor pentru următoarele 9 luni, activând predispoziția de a fi prinși în unele situații fără ieșire din punct de vedere legal, mai ales dacă veți avea nevoie de bani luați cu împrumut de la șefi. Evident, situațiile sunt diverse, ele diferă de la caz la caz, toate au în comun faptul că se ia în calcul ideea unei relocări.

Dacă de mulți ani doriți să dezbateți o moștenire, după 17 Mai vedem șanse mari de a începe aceste demersuri. Evident, acțiunile voastre vor avea parte de succes în Noiembrie-Decembrie 2019.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce implică afaceri ilegale, probleme cu legea și dependențe, întrucât pot să lase urme adânci în sufletul vostru.

Zile bune: financiar (1, 13, 26, 31), sentimental (7, 12, 24, 28), sănătate (10, 19, 30)
Zile rele: financiar (10, 17, 30), sentimental (10, 18, 26), sănătate (3, 14, 21)

Sursă foto: cdninstagram.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: în anul
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.