Horoscop luna Iunie 2019 Scorpion: oportunități de face bani în plus

Horoscop Iunie Scorpion: nativii Scorpion încep luna Iunie cu planuri mărețe legate de bani, pe 3 Iunie are loc faza de Lună Nouă pe casa banilor veniți de la ceilalți

așa că vor apărea oportunități atât de a înmulți banii, cât și de a-i investi în jurul acestei zile. Cel mai probabil o parte dintre acești nativi vor miza pe idei/proiecte noi, ce se pot dezvolta frumos în timp, mai exact din August 2019. Vor fi și Scorpioni care vor cheltui bani pentru a se perfecționa, pentru a călători în scopul de a găsi o idee genială în care să investească din Iulie-August 2019.

Între 4-27 Iunie, Mercur se află pe casa deplasărilor, a studiilor, a examenelor, ceea ce va face să fiți avantajați la nivelul acestor demersuri. Dacă ați amânat de ceva ani susținerea un test/examen, între 4-17 Iunie vă veți mobiliza, interesa, studia pentru a trece peste această provocare psihică.

Sunt avantajate, sub tranzitul lui Mercur în Rac, discuțiile cu persoane din alte țări/orașe pe teme de comerț/mutare, obținerea unui loc de muncă.

Pe plan sentimental, această lună aduce multă pasiune, gelozie, iubire patimașă, relații pasagere sau la distanță, ce vă pot marca destinul, poate chiar pe tot restul vieții, întrucât există predispoziția de a concepe copii în acele situații, astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție protecției dacă nu doriți să rămâneți în acele situații.

Dacă veți da curs unor tentații de moment, va exista riscul ca în Iulie totul să iasă la suprafață, prin prisma unor împrejurări noi.

De fapt, Scorpionii încearcă în această perioadă să înțeleagă ce este iubirea cu adevărat, dacă este vorba doar de instinct sau mai este și altceva. Nici voi nu sunteți dispuși să vă implicați serios în aceste situații noi, de aici rezultă acel conflict interior care va lua sfârșit abia în Noiembrie-Decembrie 2019.

După 21 Iunie vă veți simți mai bine, întrucât Soarele va intra în Rac, semn ce se află în trigonocrație cu voi, și pentru că Neptun, planeta iluziilor, intră în retrogradare pe casa iubirii. Toate aceste noi modificări vă vor face să-i vedeți pe cei din jurul vostru altfel, le veți face o radiografie a ceea ce așteaptă de la voi, iar rezultatul nu vă va încânta. De aceea, 21-27 Iunie poate să aducă dispute cu frații, colegii de muncă, prietenii etc. de la faptul că au încercat să profite de încrederea voastră.

În concluzie, această primă lună de vară aduce multă distracție, pasiune, iubire, cheltuială, lecții karmice și investiții noi, pe baza experiențelor acumulate din legăturile sociale noi pe care le formați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.