Horoscop luna Iunie 2019 Scorpion: oportunități de face bani în plus

Horoscop Iunie Scorpion: nativii Scorpion încep luna Iunie cu planuri mărețe legate de bani, pe 3 Iunie are loc faza de Lună Nouă pe casa banilor veniți de la ceilalți

așa că vor apărea oportunități atât de a înmulți banii, cât și de a-i investi în jurul acestei zile. Cel mai probabil o parte dintre acești nativi vor miza pe idei/proiecte noi, ce se pot dezvolta frumos în timp, mai exact din August 2019. Vor fi și Scorpioni care vor cheltui bani pentru a se perfecționa, pentru a călători în scopul de a găsi o idee genială în care să investească din Iulie-August 2019.

Între 4-27 Iunie, Mercur se află pe casa deplasărilor, a studiilor, a examenelor, ceea ce va face să fiți avantajați la nivelul acestor demersuri. Dacă ați amânat de ceva ani susținerea un test/examen, între 4-17 Iunie vă veți mobiliza, interesa, studia pentru a trece peste această provocare psihică.

Loading...

Sunt avantajate, sub tranzitul lui Mercur în Rac, discuțiile cu persoane din alte țări/orașe pe teme de comerț/mutare, obținerea unui loc de muncă.

Pe plan sentimental, această lună aduce multă pasiune, gelozie, iubire patimașă, relații pasagere sau la distanță, ce vă pot marca destinul, poate chiar pe tot restul vieții, întrucât există predispoziția de a concepe copii în acele situații, astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție protecției dacă nu doriți să rămâneți în acele situații.

Dacă veți da curs unor tentații de moment, va exista riscul ca în Iulie totul să iasă la suprafață, prin prisma unor împrejurări noi.

De fapt, Scorpionii încearcă în această perioadă să înțeleagă ce este iubirea cu adevărat, dacă este vorba doar de instinct sau mai este și altceva. Nici voi nu sunteți dispuși să vă implicați serios în aceste situații noi, de aici rezultă acel conflict interior care va lua sfârșit abia în Noiembrie-Decembrie 2019.

După 21 Iunie vă veți simți mai bine, întrucât Soarele va intra în Rac, semn ce se află în trigonocrație cu voi, și pentru că Neptun, planeta iluziilor, intră în retrogradare pe casa iubirii. Toate aceste noi modificări vă vor face să-i vedeți pe cei din jurul vostru altfel, le veți face o radiografie a ceea ce așteaptă de la voi, iar rezultatul nu vă va încânta. De aceea, 21-27 Iunie poate să aducă dispute cu frații, colegii de muncă, prietenii etc. de la faptul că au încercat să profite de încrederea voastră.

În concluzie, această primă lună de vară aduce multă distracție, pasiune, iubire, cheltuială, lecții karmice și investiții noi, pe baza experiențelor acumulate din legăturile sociale noi pe care le formați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.