Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Fecioara: este luna dorintei de a evolua

Horoscop Iulie Fecioara: nativii exceleaza in aceasta luna la capitolul sentimental, au sansa sa intalneasca pe cineva de viitor

Nativii zodiei Fecioară sunt în situația de a pune față în față intuiția și analiza rațională. Care dintre acestea două va fi declarată învingătoare nu știm, asta depinde de fiecare nativ în parte.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Fecioară

Nativii doresc o evoluție explozivă, intensă. Doresc să dobândească cunoașterea și poate chiar clarviziunea. Astrologul zodiacool.ro este de părere că rațiunea, pusă în colaborare cu intuiția pot face minuni, având în față aspectul acesta.

Dragoste și relații Fecioară în Iulie

Aceia dintre nativi care nu sunt căsătoriți, au foarte mari șanse să cunoască pe cineva în grupul de prieteni sau prin intermediul prietenilor. Sunt cele mai mari șanse ca relația să ducă la căsătorie.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie poate să ofere începutul unei prietenii. Dar se mai poate ca nativul Fecioară, aflat într-un moment de criză pasională, să simtă nevoia prezenței prietenilor în preajma sa.

Aceștia fie îi distrag atenția de la propria suferință prin activități diverse, fie le facilitează întâlnirea cu persoana de care am scris mai devreme și care le poate inspira nativilor o relație stabilă.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Înclin să cred că există o relație în viața nativilor Fecioară pe care nativii doresc să o țină ascunsă.

Poate chiar o relație cu o persoană cunoscută recent este ținută puțin mai departe de ochii lumii din diverse motive: fie nu doresc să se afișeze de teama unui nou eșec, fie poate, încă mai speră într-o împăcare cu fostul/fosta.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii devin ceva mai lipsiți de energie fizică. Energiile solare sunt orientate către interior, încălzind sufletul nativilor și facilitându-le introspecții.

Dar dacă ne uităm la toată imaginea holistică a horoscopului acestor nativi, avem în față o persoană cu totul și cu totul fermecătoare. Farmecul vine din aura de mister care înconjoară aceste ființe.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Iulie

Odată Jupiter intrat în domeniul parteneriatelor și al relațiilor, nativii simt o înviorare a acestui domeniu. Relațiile cu partenerul de viață sunt extram de joviale și de interesante totodată, relațiile parteneriale, de afaceri, prosperă.

Nativii au asociați, oferte de contracte, parteneri care le sporesc beneficiile. Sunt posibile parteneriate cu persoane din grupul de prieteni.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie accentuează starea de „imponderabilitate” în care se găsește acest nativ pentru care nimic din zona materială nu îi este familiar în acest moment.

Stare de sănătate luna Iulie pentru Fecioară

Luna Plină se așează pe zone eterice. Corpul eteric este activat și prin acesta nativul intră în rezonanță cu diverse vibrații.

Este de dorit ca nativii să încerce să își facă o protecție pentru ca din eter să primească numai vibrațiile care îi sunt benefice sau măcar acele vibrații care îl privesc pe el.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit