Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021: este o luna in care trecem la actiune

Horoscop lunar: in luna Iulie este necesar sa ne asiguram ca actiunile noastre sunt bine gandite

Am putea numi luna Iulie luna acțiunii și reacțiunii! Multe opoziții pentru care cea mai bună soluție este evitarea manifestărilor extreme. 

Previziuni luna Iulie pentru toate zodiile

Ne aflăm, cel puțin în prima jumătate a lunii, într-o dilemă: acțiune imediată sau intervenție sustenabilă? Acțiunea imediată poate fi și aceasta de două feluri: bine gândită și măsurată sau la întâmplare.

Întâmplarea implică neapărat șansa, dacă aceasta nu îți surâde, acțiunea este menită eșecului.

În luna Iulie, este necesar să ne asigurăm că acțiunile noastre sunt bine asigurate. Și ele ar fi bine să vizeze chestiuni viitoare, de perspectivă sau de interes general.

Horoscop lunar general, bani și carieră Iulie 2021

Luna Nouă din data de 10 Iulie se așează pe axa banilor și putem concluziona pe această temă că niște bani din granturi sau din credite se pun laolaltă cu banii proprii și asigură bunăstarea. În Rac fiind aspectul, trimite la bunurile pământului.

În 14 Iulie avem o conjuncție foarte importantă și care ne conduce pe muchie de cuțit: conjuncția dintre planetele Venus și Marte.

Avem de balansat energiile masculine (impulsivitate, tendința de a începe lucruri, energie fizică) și energiile feminine (contemplație, savurarea plăcerilor vieții, mulțumire de sine).

Horoscop lunar general, dragoste și relații în Iulie 2021

Aceste două principii dacă nu se manifestă într-un echilibru și împreună, riscurile de întâlniri cu scântei, ca atunci când polul pozitiv întâlnește polul negativ, sunt maxime.

Cuplurile simt o atracție sexuală deosebită, dar au nevoie și de o bază emoțională și intelectuală, în lipsa cărora cuplurile pot cunoaște despărțiri mai puțin plăcute.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și devenim cu toții mai impulsivi, din dorința firească, pentru zodia Leu care ne influențează acum, mai ales să ne facem auziți.

Dar să nu uităm că cea mai mare calitate a zodiei Leu este generozitatea și căldura pe care le-o transmite celor din jur!

Horoscop lunar general, stare de sănătate luna Iulie 2021

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie ne pune față în față viziunea de ansamblu și particularitatea proprie: se pot armoniza, pot intra într-o complementaritate? Dacă da, suntem relaxați, dacă nu ne agităm în van.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit