Horoscop luna Iulie Scorpion 2020

In luna iulie, avem un Scorpion caruia i se incurca exact ceea ce a reprezentat preocuparea principala a anului 2020: comunicarea si miscarea

Au de mers undeva, dar parcă nu ajung exact unde și când trebuie. Doresc insistent să comunuce cu toată lumea, dar o fac într-un mod haotic de nu se înțelege nimic din ce doresc să spună. Sunt destul de mobili, dar deplasările nativilor Scorpion sunt adesea încurcate sau constată că au de mers încă o dată că au uitat ceva. Și nu de puține ori li se întâmplă să se rătăcească. Pur și simplu trec pe lângă obiectivul la care doreau să ajungă și nu îl observă!

Horoscop luna iulie Scorpion

Și mai este o latură importantă a domeniului de interes: cantitatea de informație pe care nativii Scorpion o absorb în această perioadă cu lăcomie, dar într-un mod aleatoriu. Nativii au, de asemenea, probleme în cămin. Vin cu niște idei revoluționate care de cele mai multe ori nu sunt primite cu entuziasm de cei de acasă. Și dacă sunt acceptate, din acel moment viața lor este dată peste cap, totul de întoarce pe dos pentru a se pune de acord cu ideile revoluționare de-a dreptul ale nativilor.

Astrologul ZODIACOOL știe că Scorpionii dacă nu ascund ceva sau nu au de pătruns niște taine, nu se simt în pielea lor. Așa și acum. La serviciu, se întâmplă ceva care este ascuns, care poate a fost mereu acolo, dar acum începe să se arate, prin eforturile de cercetași ale nativilor Scorpion și acest lucru tare le mai face plăcere. Este ceva de bine însă. Poate chiar nativii Scorpion au fost atacați și acum au umblat la raftul cu arme secrete și ies în apărare.

Dar să ne așteptăm de la nativii Scorpion la un fel de apărare-atac. E o combinație interesantă și uneori eficientă. Relația nativilor Scorpion cu copiii lor este cu totul și cu totul specială, în primele zile ale lunii. Copiii sunt motivul pentru care nativii se apropie mai mult ca niciodată  de casă, cuib. Preocuparea nativilor Scorpion este destul de socială, de data aceasta pe primul plan este casa, familia, și mai ales copiii.

Horoscop luna iulie Scorpion familie

Au o sensibilitate aparte și își simt copiii fără prea multe explicații, aproape fără cuvinte. Sentimente materne, de protecție declanșează trăiri de care și nativii Scorpion, și copiii acestora se bucură la nivel lăuntric, nu vă așteptați să îi vedeți sărind în sus. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul mișcării și comunicării. Comunicarea sau lipsa de comunicare adecvată poate să schimbe radical și să transforme armonia dintre nativi și copiii lor într-o tensiune. Este posibil ca primele două zile ale luniii iulie să fie relevat nativilor o tristețe a copilului care începe să îi îngrijoreze. Din fericire, este ceva trecător.

Saturn revine în domiciliul său încercând să pună ordine în ideile progresive, elevate, pe care nativii le-au dobândit în ultima vreme. Sunt prea noi și necesită ordonare. Saturn revine și acceantuează nativilor acele omisiuni pe care le au din bagajul de informații pe care le-au adunat și pe care acum trebuie să îl împărtășească cu cellalți. Nativii Scorpion au de rezolvat probleme financiare. Este foarte posibil să fie vorba de rezolvarea unor porbleme trecute, care acum s-au redeschis și își pot găsi rezolvarea într-o formulă avantajoasă.

Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Un palier al stării de mișcare și tranzacții al nativilor Scorpion înregistrază un maxim. Nativii primesc informații importante pe care le așteaptă de mult. Sau se împlinește un scurt drum, o serie de deplasări pe care nativii le au de făcut și pentru care demersurile au început cu ceva timp în urmă.

Horoscop luna iulie Scorpion previziuni

Dacă ar fi să definim actorii care ar putea să intervină în această împlinire, astrologul ZODIACOOL consideră că aceștia pot fi, cel mai posibil, oameni în care nativii Scorpion au încredere. Au de la aceștia îndrumare, un sprijin real, de încredere. Este un sprijin mai mult spiritual și moral, dar poate fi și foarte concret. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii simt mult mai bine sprijinul pe care îl au în persoane influente.

Dacă până pe 12 iulie, nativii au căutat să își refacă legăturile cu aceste persoane cu mai puțină împlinire concretă, din 12 iulie acest sprijin vine. Pe de altă parte, am vorbit la început de un bagaj imens de informații pe care nativii Scorpion le-au acumulat în perioada care a trecut. Acum nativii devin conștienți de valoarea acestor date, mesaje și începe să le folosească. Le prelucrează în lucrări științifice, opere literare, suporturi de curs.

Pregătesc lucruri importante și toate aceste pregătiri constituie un progres real pentru nativii zodiei Scorpion. Dar există un singur element tensionant în toată această construcție: nativii tind să intre în amănunte, analizează excesiv și aceasta înseamnă pierdere de timp, și mai ales de energie. Poate, de exemplu, să omită idei esențiale, pierduți în amănunte. Pot fi orbiți de succes și să devină mult prea critici și impulsivi, mai ales cu aceia cu cei cu care muncesc zi de zi. Atenție la atitudinea față de angajați și subalterni!

Horoscop luna iulie Scorpion profesional

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Scorpion o atenționare: cine le este aproape, cine îi ajută, cu cine să se sfătuiască, care este direcția în care se îndreaptă pentru a progresa, care este subiectul evoluției lor. Nativii încep ceva important. Poate fi la fel de bine o călătorie importantă din zona profesională sau în locuri interesante istoric/spiritual. Au adunat toate elementele de care au nevoie și acum sunt în măsură să își realizee itinerarul. Sau, după îndelungi căutări, au găsit exact școala pe care doresc să o urmeze pentru evoluția lor.

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă de vizibilitate pe care o ocupă nativii Scorpion. Perioada este una care le dă energie, creativitate și acolo vocea lor de aude fără să ridice tonul. În jurul datei de 29 iulie, Soarele face conjuncție cu Mijlocul Cerului. Nativii Scorpion sunt în centrul atenției. Sunt foarte aproape de ceea ce și-au propus, de ținta pe care și-au propus-o pentru această viață, din punct de vedere profesional, poziției și responsabilităților pe care și le asumă în ierarhia societății.

Horoscop luna iulie Scorpion sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie, nativii Scorpion sunt predispuși la mici accidente sau la intervenții în zona capului, aici incluzând și partea de dantură. Poate să fie vorba și de migrene. Aceste afecțiuni sunt legate de activitatea intelectuală și evoluția intelectuală/spirituală pe care o au nativii Scorpion de îndepliniit în această perioadă. Stagnarea le poate aduce aceste probleme ale capului. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.