Horoscop luna Iulie Balanta 2020

Nativii zodiei Balanta se confrunta, cel putin in primele zile ale lunii iulie, cu o accentuare a sensibilitatii

Nativii sunt sensibili și afectuoși în general, mai ales prin natura lor armonioasă. Nu sunt capabili de sentimente contradictorii, agresive, cu asperități. De data aceasta, toate aceste calități sunt diminuate de o stare de impulsivitate pe care o manifestă, pe fondul sensibilității de care am spus, tocmai cei de acasă.

Horoscop luna iulie Balanță

Pe de altă parte, unele realizări pe care nativii le au în muncă le dau satisfacție și doresc să împărtășească toate acestea cu cei de acasă. Nativii care sunt departe de locurile natale dau fuga la părinți. Le este dor de casă, cu atât mai mult, cu cât au tolba plină de realizări pe care doresc să le savureze în locul lor de suflet.

Nativii au muncit mult pentru aceste realizări, dar au fost destul de idealiști, parcă au plutit peste toate îndatoririle de muncă, le-au îndeplinit fără încrâncenare, fără să simtă efortul pentru că tot ce au făcut, au  făcut cu iubire. Poate iubire este prea mult spus, dar nu este departe de adevăr. Nativii Balanță au făcut ceva la care de mult au visat și au satisfacția faptului îndeplinit. Și gândul lor este la casă, familie, cămin, la cei mai apropiați oameni de sufletul lor, ca să se bucure împreună.

Astrologul ZODIACOOL amintește faptul că mai sunt unii dintre nativi care fiecare bănuț pe care îl câștigă, îl cheltuie pentru casă. Renovează, cumpără lucruri sau pun ban peste ban pentru a-și achiziționa o locuință. Profesional, sunt magicieni: scot din joben ceva ce le poate schimba viața profesională în bine. Momentan, au vizibilitate, sunt autoritari, și mai ales au energie. Fac și desfac pentru a-și menține o poziție socială bună sau pentru a se urca mai sus pe scara ierarhică. Trebuie să țină cont însă că orice treaptă urcă presupune responsabilități suplimentare.

Horoscop luna iulie Balanță profesional

Prima dintre datele importante ale lunii iulie, 3 iulie, reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, sau mai bine zis, reintrarea lui Saturn în domiciliul său. Redevine puternic și începe din nou să ne pună la treabă și să ne condiționeze existența de tot felul de reguli și restricții. Dar ne și oferă răsplata pentru ce am făcut bine! Pentru nativii zodiei Balanță, semnalul este acasă! Dar de data aceasta lucrurile stau puțin mai altfel.

Tot ce și-au propus nativii să realizeze pentru casa și căminul lor este ținut în loc. Saturn vine să le amintească ce și-au propus, dar încă nu au spor și încă au fel de fel de piedici. Acestea nu sunt altceva decât chestiuni pe care nativii le-au omis. Sau momentul nu este încă cel optim. Nu vă impacientați și observați ce aveți de recuperat, de reamintit.
Drumurile acasă pot fi și ele întârziate. Acele trăiri emoționale pe care nativii doresc să le împărtășească cu cei de acasă pot fi amânate din tot felul de motive.

Sau chiar dacă nu amânate, pot avea întârzieri.  Cu toate acestea, o parte dintre nativii Balanță au un anunț de făcut: se căsătoresc! Și acum vin la părinți să anunțe. O altă parte, îi anunță că au un contract nou. Aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau a căror activitate de desfășoară de acasă sunt avantajați.

Horoscop luna iulie Balanță familie

Lucrurile se clarifică și mai bine pe 5 iulie, la Luna Plină din Capricorn, care are față în față casa și profesia. Încă o dată, munca nativilor este savurată de acasă. Idelul de muncă este acela pe care îl desfășoară nativii acum. Atrologul ZODIACOOL consideră că acei nativi care nu au înțeles pînă acum, Luna Plină din 5 iulie le arată foarte clar, mai clar de atât nu se poate, că o activitate profesională care are legătură cu casa, cu familia este idealul pentru ei.

Nu că ar munci mai puțin, ci pentru că activitatea propriu-zisă le-ar da nativilor aripi efectiv. Sau, pentru că este vorba de influența lui Neptun, le-ar da nativilor un colac de salvare dintr-o activitate care le consumă energie mult prea mult.
Poate că nu toți nativii Balanță au posibilitatea să facă toate acestea. Dar toți au puterea să se inspire din trecut, din ceea ce au învățat de la părinți și bunici, din ceea ce au din rădăcini, în problemele profesionale cu care se confruntă acum.

Dacă sunt puțin dezorientați, exact momentul de Lună Plină le va face lumină și vor înțelege exact despre ce este vorba. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii Balanță au un fel de repunere în ordine a gândurilor în domeniul profesional.

Horoscop luna iulie Balanță previziuni

În perioada 5-12 iulie, s-au arătat niște semne, dar nativii au rămas tot într-o stare de îndoială. Acum însă informațiile care le parvin, comunicarea pe care o desfășoară la serviciu, rațiunea sunt toate de partea nativilor și aceștia pot folosi energiile de acasă pentru a se afirma profesional. Este un fel de ideal pe care nativii ar trebui să îl savureze în aceste zile.

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Balanță accentuarea preocupărilor pentru problemele profesionale. Nativii încep ceva! O etapă nouă a unui proiect, un contract nou semnat și parafat, un nou job, din toate câte puțin. Sunt aspecte favorabile vieții profesionale, nativii primesc noi responsabilități pentru care viața de acasă trece în planul doi. Vizita la părinți este amânată sau scurtată, în cel mai bun caz, planurile de renovare împinse pentru la toamnă, și acum mânecile suflecate, avem treabă la serviciu!

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii devin ceva mai vizibili în grupul de prieteni. Devin regi! Grupurile în care sunt înscriși nativii le recunosc calitățile. Dar nativii trebuie să își manifeste, pe lângă autoritate, generozitatea. Un rege nu e rege dacă nu își recunoaște și nu își protejează regatul. Cel puțin așa crede astrologul ZODIACOOL! Deci, dragi Balanțe, fiți regi și regine cu care să ne mândrim. Este o perioadă, de circa o lună de zile, în care nativii își manifestă interesul pentru activitățile de grup. Și acolo au inițiative pe care camarazii le urmează cu plăcere.

Horoscop luna iulie Balanță sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie, nativii Balanță pot avea probleme legare de acumularea de toxine. Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la ce mănâncă, la cantitatea de lichide consumate care trebuie să fie mulțumitoare cel puțin. Dar atenție și la cantitatea de medicamente, nativii având în această perioadă o sensibilitatea la tot ce înseamnă sănătate și implicit pot lua mai multe medicamente decât este cazul.

Cauzele astrale a îmbolnăvirilor pot fi legate de examene pe care nativii le au de trecut și pentru care au mari emoții.
Cu calm și încredere mergeți înainte! Frica este cel mai mare dușman! Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.