Horoscop luna Iulie 2019 Capricorn: sunteți cei mai testați de Univers, viața se va schimba la 180 de grade

Horoscop Iulie Capricorn: nativii Capricorn sunt cei mai testați de Univers în luna Iulie, viața multor nativi se va schimba la 180 de grade. Evident, cei

vizați au început să resimtă această presiune încă din Aprilie 2019, însă acum vor trece la fapte.

Începutul lunii aduce Eclipsa de Soare de pe 2 Iulie, în casa căsătoriei, a asocierilor, a colaborărilor, de aceea veți acționa pe principiul „totul sau nimic”, ceea ce este un element bun, se spune că uneori trebuie să-i lași pe ceilalți să moară, pentru a putea trăi și tu. Numai că în cazul vostru, este greu să vă rupeți de trecut, de tot ce ați construit poate în ultimii 29-30 de ani. 

În plus, această lună cere să vă schimbați abordarea față de viață. Se știe că sunteți zodia cea mai reticentă la nou, care dorește să conserve totul, pentru a se bucura de stabilitate. Însă în acest an, se pare că este nevoie să se facă o curățenie generală în mediul social, care, evident, vă ține pe loc. Mulți nativi vor rupe legături de prietenie de la banale probleme financiare, de atitudine, bârfe.

Loading...

Chiar dacă pe moment totul va fi greu de suportat, în perspectivă este cea mai bună decizie a vieții voastre, pentru că veți acționa în sânul destinului vostru. Vă reamintesc faptul că în semnul vostru se află Karma negativă, care reușește până la finele lui Mai 2020 să vă aducă iarăși încrederea în voi.

Tot ce asimilați acum în 2 ani vă va fi de folos, veți deveni experți pe partea de relaționare, asociere, colaborare. Mercur retrograd între 8 iulie-1 August 2019 va fi elementul decizional, acesta vă va arăta adevărata față a celor din jur, plus că vor ieși secrete la suprafață.

După 23 Iulie, o să fiți mai atenți la bani, la modul în care îi distribuiți, plus că o să începeți să cereți de la partener atenție, iubire, respect, drepturi egale etc. Dacă veți concluziona că este nevoie să inițiați o procedură de divorț, în partea a doua a lunii se va realiza această acțiune.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă apropiați mai mult de Divinitate, doar așa o să fiți puternici în credință și o să depășiți greutățile ce vin către voi.

Evident, nu toți Capricornii vor trece prin aceste evenimente menționate mai sus, dar în sufletul fiercăruia va fi o luptă în a se adapta la noile trenduri sociale, care până acum, în viziunea voastră, au fost catalogate drept superficiale.

În continuare, orice plan vă este dat peste cap, de aceea încercați să nu intrați în contradicție cu partenerul, să nu îl provocați cu chestiuni mărunte, banale. Același sfat l-aș oferi și celor care sunt în relație cu un Capricorn, acesta are prea multe probleme acum pe cap, de la muncă, pentru a vă mai asculta reproșurile. Însă acolo unde trebuie să se facă anumite echilibrări, Universul va decide, aici mă refer în special la sfera relațională.

Multe relații se vor rupe, însă este foarte interesant faptul că nativii Capricorn vor atrage repede pe cineva în viața lor, pe acest Mercur retrograd, probabil pe cineva din trecut, dar după 18 August, există șanse mari să intre în ceva de viitor.

Cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd este extrem de dus în condițiile în care se formează pe casa bolilor cronice, a dușmăniilor, a problemelor cu legea. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ceea ce spuneți, întrucât se poate interpreta și favoriza acțiuni în instanță. Dacă aveți probleme medicale din ultimii 2-3 ani, 9-12 ani, atunci acestea vor recidiva.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru discuta serios cu partenerul despre o investiție
7 Iulie este o zi favorabilă pentru a vinde/achiziționa un bun

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a vă cere drepturile pe plan profesional
24 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a da bani cu împrumut/a pleca în călătorii.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.