Horoscop luna Ianuarie Fecioara 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, zodia Fecioara au idei si cauta ajutor pentru a le implementa, cauta sponsori si multi nativi vor reusi ceea ce si-au propus

Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră în zona muncii și a sănătății și nativii Fecioară sunt în postura de a implementa (cuvânt la modă!) ce au conceput.

Foarte mulți dintre nativii Fecioară vor apela la împrumuturi, credite, granturi pentru a-și putea pune în aplicare o anumită creație, un anumit concept, o idee. Unii dintre nativi au scris o carte și acum caută editura care să le-o materializeze.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Fecioara

Alții au idei artistice și caută sponsori. Alții dintre nativii zodiei Fecioară au idei de afaceri și caută sponsori. Este foarte posibil ca acești nativi să fie sau să constituie o parte importantă din motorul care va reporni economia.

O bună parte dintre nativii acestei zodii au devenit părinți și acum a început partea cea mai grea: primele luni ale micului „terorist” care a schimbat totul în casă și pentru care se duce o muncă fără precedent.

Să nu-i uităm nici pe nativii care doresc să călătoreacă și care și-au conceput cu mult curaj, dar și cu minuțiozitate itinerarul și care au toate șansele să își vadă planurile duse la îndeplinire.

Dragoste și relații Fecioara în Ianuarie

Toți nativii Fecioară au ocazia acum să evolueze pe baza propriilor lor idei care îi pun în valoare, care, cu ajutor de la cineva influent, sunt puse în evidență. Numai că, oricare dintre cele de mai sus întârzie!

Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre îndatorările sociale, responsabilitățile profesionale și casă. Nativii au o greutate de dus de acasă.

Nativii au din trecut ceva care se lasă mai greu rezolvat și sunt ținuți în loc de afecțiuni ale părinților, sau de treburi casnice, sau de lipsa unui cămin unde să se așeze în liniște pentru ca viața lui profesională să se desfășoare în bune condiții.

Trebuie deci rezolvată problema căminului! Rădăcinile nativilor sunt foarte importante penru că, odată trecute anumite atașamente, viața profesională începe să dea semne de împlinire.

Din data de 8 ianuarie când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, nativii sunt îndrăgostiți!

Chiar au șansele cele mai bune ca perioada care urmează să le aducă fluturași în stomac, acel zbor pe care ți-l dă pasiunea. Mintea devine foarte analitică.

Pe de o parte zbori, pe de altă parte stai să vezi dacă e bine, dacă se poate, care sunt riscurile și care ar putea fi consecințele. După prea multe calcule este foarte posibil ca și sentimentele să se tocească, pasiunea să își reducă din forță.

De aceea, Astrologul zodiacool.ro crede că ar fi timpul ca nativii să socotească bine, dar să își lase doza aceea de curaj de care este nevoie pentru ca viața să nu bată către cenușiu!

O criză emoțională profundă pot să trăiască nativii Fecioară, odată cu toți ceilalți nativi, în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto.

Probleme de inimă, o mare pasiune care ridică acum semne de întrebare și pune nativul pe jar. Nu este de glumă cu această criză pentru că sentimentele sunt extrem de adânci și se poate ajunge la situații dramatice. Dacă nu este o criză pasională, este o criză de creativitate care are un efect la fel de profund.

Bani și carieră pentru nativii Fecioara în Ianuarie

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Marte părăsește un domeniu mai puțin clar, domeniul vieții oculte a nativului, domeniul în care nativul se mișcă destul de discret, dar foarte hotărât.

Dacă unii dintre nativii Fecioară au cerut bani pentru a-și pune în valoare anumite creații, acum aceia care au obținut ce au dorit sunt în mare grabă ca să folosească resursele cât mai bine cu putință.

Nativii încep să acționeze către zona evoluției și a marilor călătorii, a studiilor elevate și a profesorilor și al eruduților care i-ar putea ajuta pe nativi în eforturile lor de progres: sfaturi pentru ce studii să abordeze și cum, ce școli să urmeze, cum să evolueze, către ce să se îndrepte, indiferent de vârsta pe care o au, pentru că evoluția este permanentă.  

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii încep să își clarifice calea către evoluția pe care le-a promis-o Astrologul zodiacool.ro la începutul analizei. Drumurile, studiile, relațiile cu persoanele pe care poate conta intelectual se materializează.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Fecioare

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe munca de zi cu zi, pe analiză. Poate că intrarea Soarelui în domeniul sănătății pune accent pe unele afecțiuni care se acutizează și care trebuiesc luate în serios sau cel puțin luate în seamă.

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se atrage atenția că pe lângă această muncă de împlinire a ceea ce a conceput, mai există o lume subtilă din care nativii își pot trage seva acolo unde se simt depășiți de obligațiile din lumea materială. O scurtă rugă către Tatăl, cerând ajutor, nu rămâne fără răspuns.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile. Am atras atenția în paragrafele anterioare că, mai ales începând cu data de 19 ianuarie, trebuiesc luate în seamă orice simptome și trebuie apelat la ajutor de specialitate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!