Aplica

Horoscop luna ianuarie 2020 Rac: preocupari in planul afacerilor

Ianuarie este luna in care nativii Rac se preocupa in mod special de parteneriatele si contractele in care sunt implicati.

Dacă ar fi să fie așa cum crede astrologul ZODIACOOL, că prima zi din an are o influență asupra întregii perioade de 365 de zile care urmează, ar fi la fel de justificat să considere că prima zi din lună are influență asupra întregii luni.

Pe de altă parte, pot spune că o bună parte a nativilor Rac anul acesta se căsătoresc! Ei bine, în luna ianuarie, Venus este singuratic în domeniul aventurii și călătoriilor lungi, tematice.

Oare nativii Rac lasă deoparte aventura și se gândesc serios la o alianță serioasă, pe termen lung?

Uranus le dă curajul de a schimba ceva în tot ce înseamnă alianțe, inclusiv cea a căsătoriei. Curajul de a rupe ceva și de a reconstrui de la zero.

Există și o altă variantă, aceea a Racilor care doresc un mariaj, dar fug singurei și petrec o ultimă aventură, o ultimă și frumoasă călătorie a lor și numai a lor.

Poate să nu fie neapărat vorba de o aventură amoroasă, poate este aventura cunoașterii, nu m-aș mira să îi găsim pe unii dintre nativi, „aventurați” la bibliotecă. Sau plecând departe, pentru o aventură adevărată, pe cont propriu!

Și cei căsătoriți pot să își reînnoiască jurămintele! Avem un Jupiter în casa căsătoriei, avem conjuncția Saturn-Pluton în domeniul relațiilor intime profunde, aproape ritualice, avem un Venus singuratic și plin de avânt (oare de la avânt vine aventură???... cred că da, sper!).

Să nu uităm însă că tot în domeniul relațiilor și mariajului se află și Nodul Sud, acel element al hărții astrale care indică domeniul în care nativul are de suportat niște consecinte ale trecutului sau are de primit recompense.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Poate că aspectul a început deja să se simtă.

Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale. Pentru nativii Rac, această transformare are loc în domeniul profund al casei a VIII-a, domeniul trasformărilor profunde, morții și renașterii. Este o dublă transformare.

Nativul simte transformarea ca pe o datorie și simte că este dator să genereze transformări inclusiv în viața altora. Pot fi partenerii de viață ai acestor nativi pe care se înțelege că toate acestea îl afectează profund. Și întărește alianța sau facilitează un mariaj.

Pot exista situații mai delicate în care tocmai această preocupare pentru partener să aducă la suprafață niște probleme și relația să se rupă de tot. Fiecare dintre nativ știe în care dintre situații se află și cum să o rezolve cât mai bine posibil.

Pe de altă parte, nativul este alimentat cu o energie uriașă, mai ales psihică, pe care o poate orienta spre cercetarea unor secrete sau studii oculte. Nativii cercetători ai unor domenii mai aparte au acum șansa să ajungă la esență.

Cei care se ocupă de anchete importante, iar au șanse de reușită.

Este foarte important, dar foarte important, ca nativii Rac să își controleze foarte bine reacțiile pentru a evita, nu pe cât posibil, ci total, violența, deoarece este o perioadă în care emoțiile sunt extreme și acestea sunt cele care odată pornite, sunt foarte greu de controlat și o situație conflictuală poate degenera.

Analizând aspectul de conjuncție Saturn-Pluton, astrologul ZODIACOOL consideră că poate exista și o importantă latură profesională care poate să fie atinsă de nativ în această perioadă.

Interesul nativului pentru domeniul alianțelor poate însemna noi contracte de parteneriat. Un parteneriat în care fiecare parte vine cu o contribuție bănească. Banii comuni pot fi administrați de nativ cu mare succes dacă și numai dacă o face corect și organizat.

Dar în domeniul poziției sociale, profesiei, nativul este puțin mai desprins de realitate. Mai are și Luna Neagră pe domeniul profesiei ceea ce poate să îl determine pe nativ să evalueze greșit munca pe care o depune, să doreacsă tot mai mult. De ce? Nici el nu știe.

Este foarte posibil ca la serviciu nativul să aibă o persoană care îi tot șoptește la ureche vrute și nevrute și îl derutează distrăgându-i atenția de la cele importante și orientându-l spre bârfe, scandaluri, calomnii.

Și mai ales, îi picură venin în urechi, astfel încât nimic să nu îi mai convină.

Prietenii încurajează alianțele. Fie că este vorba de persoana cu care dorește nativul Rac să își lege viața, fie cea/cele cu care dorește noi contracte de afaceri, prietenii dau o mână de ajutor.

Și mai ales, nativul face parte dintr-o echipă care îl ajută să mențină o atmosferă echilibrată și armonioasă în jurul său.

Nodul Nord, semnalul care indică spre ce trebuie îndreaptată atenția și intenția nativului Rac, este îndreptat către Casa I, casa personalității. Toate acestea, tot ce i se întâmplă pentru o bucată de vreme, se întâmplă pentru a îmbogăți personalitatea nativului.

Și, totodată, nativul are de adus propria-i contribuție, are să antreneze propriile-i calități în partenerite, în deslușirea secretelor, în transformările radicale, în toate, propria-i contribuție este esențială.

Avem Luna Plină în Rac pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, moment de mare emotivitate pentru acești nativi. Au de realizat niște lucruri, simt acest lucru și aceasta îi emoționează, motivează.

Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă pe domeniul transformărilor radicale! Un început al acestor transformări poate avea loc sau poate fi sesizat, mai bine zis, concret, după momentul Lună Nouă, atunci când Luna crește, când lucrurile se adună, se așează.

Sănătatea poate fi afectată de toate aceste schimbări! Orice nativ, mai ales Racii care sunt atât de sentimentali, atât de protectori cu cei din jur, empatici, cu reacții emoționale puternice, au toate șansele să le fie afectată sănătatea în perioada analizată, respectiv luna ianuarie 2020.

Mai ales că acești nativi, atât de sensibili, sunt mai atenți cu ceilalți și mai puțin cu ei inșiși.

Problemele genarale ale anului 2020 sunt la picioare, în special la genunchi. Mai pot apărea probleme la piele, unghii, păr, oase. Există pericolul de accidente sau de intervenții, atenție la mersul pe gheață! Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare.

Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 4, 9, 10, 13

Zile mai puțin bune

  • 5, 8, 15, 19

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!