Horoscop luna Februarie 2021 Sagetator: este o perioada a informatiilor, a ideilor

Horoscop Februarie Sagetator: nativii au o perioada armonioasa in cuplu, sunt legati de casa si familie, se simt protejati acolo

Aveți o perioadă în care mintea vă este încordată. Rațiunea lucrează continuu, dar nu reușește să pună în ordine multitudinea de idei, de informații, de mesaje care vă bombardează din toate părțile.

Sunteți într-o mișcare continuă, dar cam haotică. Și asta deoarece avem în prima parte a lunii februarie un Mercur retrograd.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Săgetător

În munca de zi cu zi, același lucru. Muncă de Sisif, într-un ritm care se repetă și care nu lasă loc pentru mersul către o soluție. Nu se vede finalizarea unui demers, oricare ar fi acesta.

Energie este din plin, dar se materializează prin impulsivitate și nu lasă loc unei ordini, a unei succesiuni logice a lucrurilor. Poate un contract care se prefigurează chiar din prima zi a lunii să aducă puțină armonie în mișcare.

Bani și carieră pentru nativii Sagetător în Februarie

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că în domeniul comunicării începe ceva. Faceți o nouă cunoștință, primiți o veste importantă pe care o așteptați de mult. Poate cineva vă îndeamnă la o plimbare scurtă, dar foarte plăcută.

În ziua de 21 februarie, planeta Mercur își reia mersul direct, vine să clarifice cumva gândirea, conversația și mișcarea nativilor Săgetător. Și dacă doriți să achiziționați ceva, acum este momentul.

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că aveți și o profesie de onorat, oricât de atrași sunteți în sânul familiei, la gura sobei. Și atenție vă este atrasă pentru că aveți o realizare în plan profesional.

Dragoste și relații Săgetător în Februarie

În cuplu lucrurile par să meargă în luna februarie. Astrologul zodiacool.ro este de părere că este o perioadă în care comunicarea cu partenerul de cuplu este armonioasă și este, de asemenea, o bună ocazie pentru a dezbate probleme rămase nelămurite din trecut.

Pentru că aveți multă diplomație și multă armonie în comunicare. Cu Mercur retrograd însă, riscați să spuneți ceva și să se înțeleagă altceva sau să constatați că unele subiecte se repetă.

Pe data de 1 februarie, Venus intră în zodia Vărsător, în domeniul comunicării și al mișcării.

Cu Mercur retrograd, toate micile năzbâtii pe care le face la adresa noastră, reprezintă data la care relația cu partenerul de viață devine mai armonioasă pentru că în casă prezența planetei Venus aduce armonie în domeniul lui Mercur și efectele retrogradării, dezordinea mentală, micile încurcături, pot să aibă un impact mai mic.

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și nativii Săgetători se simt brusc legați de casă și de familie cu o căldură deosebită. Căminul lor devine centru universului lor și simt nevoia să se retragă acasă sau în locul unde se simt protejați, să își încarce bateriile.

În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, atmosfera de acasă devine de-a dreptul idilică. Aveți de gând să înfrumusețați casa, să achiziționați un obiect decorativ. Dar în primul rând este armonie! 

Predispoziții luna Februarie pentru Săgetători

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru afecțiunile perioadei care se localizează la gambe și laba piciorului.

Cauzele pentru nativii Săgetător sunt de la comunicare sau de la mișcare: prea multă mișcare sau sedentarism. Problemele pe care le puteți avea în zona gâtului sunt din cauze financiare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!