Horoscop luna februarie 2020 Sagetator: armonie si dragoste in familie

Nativii Sagetator incep luna februarie destul de impulsivi. Marte, in semnul lor, semn de foc, se simte foarte bine si actioneaza cu toata capacitatea

Depinde de fiecare nativ în parte cum direcționează aceste puteri: spre agresivitate, spre care există predispoziție sau ca să înceapă lucruri, pentru că știm că începuturile au nevoie de o mare cantitate de energie marțiană. Schimbările profunde din luna ianuarie încă produc efecte. Planetele Saturn și Pluton, care au intrat în aspectul atât de puternic, se mișcă greu și de fapt 12 ianuarie a însemnat doar un moment de maxim.

Horoscop lunar Sagetator general

Nativii Săgetător încep să reacționeze la ceea ce s-a întâmplat până în prezent: transformări profunde al modului în care nativii câștigă banii, administrează valorile pe care le au în posesie. De fapt, se poate spune că nativii încep să conștientizeze că se raportează la aceste valori într-un mod cu totul diferit. Astrologul ZODIACOOL recomandă, în primul și în primul rând, detașare față de valorile materiale.

Și ca să fiu mai clară, detașarea de care am pomenit nu constituie o abandonare a posesiunilor, ci pur și simplu lipsa unui atașament obsesiv: posesiunile sunt pentru ca noi să ne simțim mai bine, nu ca să ne simțim mai rău, să trăim cu frica de a nu mai avea, să trăim cu frica că le putem pierde sau cel mai rău, obsesia că vrem mai mult, că oricât este, nu este destul!

Nativii Săgetător sunt invitați să facă un pas în spate și să privească cumva din afară tot ceea ce privește banii și bunurile. Există posibilitatea de a-și descoperi în continuare, noi abilități de a câștiga bani. Toate acestea au un impact pozitiv asupra vieții de familie. Pentru că atmosfera în casă este una plină de armonie și de bine, familia este liniștită după acele zile în care nativul a fost foarte agitat, pentru că nu știa ce și cum va fi în continuare din punct de vedere financiar.

Horoscop lunar Sagetator financiar

Pentru unii dintre nativi, chiar a existat o mare dilemă, dacă își vor putea onora obligațiile, datoriile, facturile etc. Nu există, în tot ce am spus, certitudini care să asigure nativii, înafara lor înșiși, că totul va fi OK! Nativii trebuie să acționeze, să intenționeze niște schimbări. Acestea se pot realiza, repet, cu o privire detașată asupra întregii situații financiare.

Și nu strică deloc să se consulte cu cineva pentru toate acestea sau, în cazul în care este necesar, să se gândească foarte serios la un credit. Dar, din nou, cu detașare pentru că există riscul să nu socotească limpede și să intre în și mai mari probleme. Banii vin din domeniul profesional, cel puțin în luna februarie, pot fi chiar sume importante.

Sau pot veni idei care să stimuleze noile abilități! Este posibil ca unii dintre nativi să fie în situația de a-și asuma noi responsabilități, pe care până acum nu ar fi avut curajul de a și le asuma și care să vină cu noi recompense.

Horoscop lunar Sagetator dragoste

În dragoste, astrologul ZODIACOOL vede niște reacții cam bruște atunci când este vorba de persoana iubită. Cam bruște și emoționale. Lipsa de control poate duce la situații dramatice. Într-o perspectivă pozitivă însă, nativii pot avea posibilitatea de a experimenta noi și noi modalități de a reacționa față de persoana iubită.

Unii dintre nativi caută noutatea și un partener care să facă față unei stări care de la o zi la alta se schimbă, se înnoiește, dorește altceva, dar este orientată spre viitor în permanență. Relațiile de cuplu se pot „îmblânzi” între 10 și 18 februarie. Relația cu copiii, de asemenea, este una de tip nou și care se orientează spre viitor.

Nativii au pentru aceștia năzuințe mari în ceea ce privește viitorul, dar resursele financiare sunt limitate și acest lucru poate fi unul dintre motivele pentru care nativii vor schimba ceva, se vor agita pentru noi resurse. Mercur retrogradează din data de 17 februarie pe domeniul  comunicării. Vreți să spuneți ceva și iese altceva, mergeți undeva și constatați că ajungeți în altă parte sau vă întoarceți din drum pentru că ați uitat acasă ceva important.

Toate zodiile sunt afectate în acest sens, dar la nativii Săgetător impactul este mai mare, deoarece are loc pe domeniul comunicării și mișcării, guvernat tocmai de neastâmpăratul Mercur. Pe de altă parte, Mercur fiind numit și „mesagerul zeilor” nu sunt excluse mesaje subtile care să le fie nativilor de folos după data de 10 martie care, după astrologul ZODIACOOL, pot reprezenta o repetiție generală a ceea ce va să fie după 10 martie 2020.

Tot pe 17 februarie Marte intră în Capricorn și reacțiile impulsive devin mult mai cerebrale, nativii gândindu-se în primul rând dacă o reacție agresivă este sau nu de folos cuiva. Însă, dacă ei socotesc că folosește, să nu le stați în cale! Luna Plină din data de 9 februarie poate fi un moment în care niște sfaturi de la o persoană importantă, care vin la timp, sunt foarte prețioase și îi ajută pe nativii Săgetotor să se impună într-o anumită situație.

Nu într-un fel de conducător, ci într-un fel de îndrumător, învățător. Sau îi ajută să își poată etala știința. Poate vă mai amintiți ce s-a întâmplat în momentul de Lună Nouă din ianuarie, mai precis pe 24 ianuarie. V-au trecut prin cap niște idei? Cineva v-a certat (copiii, persoana iubită?) că nu faceți mai mult pentru a vă rezolva problemele financiare? Sau voi înșivă ați avut un fel de elan spre aceste lucruri, ați avut un moment de creativitate.

Acum poate fi un fel de împlinire sau o anumită etapă, dacă este vorba de un proces mai lung. Pe 23 februarie avem Lună Nouă în domeiul comunicării. Poate fi vorba de acele informații sau sfaturi pe care cineva important le-a dat nativilor Săgetător, pe data de 9 februarie. Poate fi vorba de niște completări, dar să nu uităm că Mercur este retrograd și că avem de-a face cu un fel de informații sau chiar deplasări care reprezintă o anticipare a ceva ce va fi definitiv după 10 martie, când Mercut reintră în mers direct.

Horoscop lunar Sagetator sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt cele specifice întregului an 2020: picioarele. De la șolduri și până la labele picioarelor, nativii sunt afectați. În special genunchii pot suferi, dacă nativii Săgetător nu înțeleg că trebuie să își asume întreaga responsabilitate pentru a-și câștiga banii. Au de administrat niște bunuri de valoare? Să o facă după toate regulile! În caz contrar, grijile pot să le afecteze genunchii.

Au de gestionat o serie întreagă de informații, au de dat telefoane, de făcut mici deplasări, pe scurt, să dea dovadă de mobilitate. În caz contrar sau dacă sunt prea mobili, dacă pleacă la drum numai ca să scape de alte îndatoriri, pot avea probleme cu laba piciorului. Domeniul creativității trebuie manifestat, în caz contrar pot surveni probleme în zona gâtului și capului. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!