Horoscop luna februarie 2020 Gemeni: preocupari pentru lucruri ascunse

Toate planetele sunt, la inceputul lunii februarie, in mers direct, iar lucrurile au un mers spre inainte

Acest lucru este până pe 17 februarie, când începe retrogradarea lui Mercur și pe nativii Gemeni, pe care zburdalnicul Mercur îi guvernează, îi lasă pentru câteva ore puțin dezorientați. Retrogradarea are loc pe domeniul profesional, al poziției pe scara ierarhică, domeniul responsabilităților sociale asumate de fiecare nativ în parte.

Horoscop lunar Gemeni general

Astrologul ZODIACOOL consideră perioadele de retrogradare a planetelor ca repetiții generale pentru perioada imediat următoare, când planeta își reia mersul direct. Retrogradarea lui Mercur, care va avea loc între 17 februarie și 10 martie 2020, oferă o imagine asupra celor ce au să se întâmple până la o nouă retrogradare care va avea loc între 18 iunie și 12 iulie 2020. Este un fel de a „arunca un ochi” spre perioada de după retrogradare, de a trimite mesageri care să aducă informații utile.

Informațiile pe care nativii le schimbă în perioada 17 fenruarie-10 martie sunt informații foarte folositoare după data de 10 martie. Deci atenție ce se întâmplă și cum se discută. Este posibil să se discute probleme de serviciu importante, dar care se vor relua după 10 martie și informațiile din perioada de retrogradare să fie esențiale, să constituie un fel de introducere, de avanpremieră.

Aceia avizați și care sunt atenți la aceste detalii pot fi într-un avantaj important. Întreaga lună februarie, nativii Gemeni, într-o primă ipoteză, au o preocupare deosebită, aproape obsesivă pentru lucrurile, științele, experiențele oculte. O altă ipoteză este aceea că acești nativi se preocupă de ceva care le este ascuns și doresc cu orice preț să descopere.

O sexualitate obsesivă este o a treia ipoteză. Sau câte puțin din fiecare, din toate acestea reprezintă ceea ce acești nativi trăiesc în luna februarie. Profesional, o persoană influentă stă ascunsă și încearcă poate să îi ajute, dar nativii nu pot să abordeze problemele profesionale foarte pragmatic.

Horoscop lunar Gemeni profesional

Fie că idealizeză problemele profesionale, fie nu pot avea o abordare „profi” fiind prea visători. Dar lucrurile merg pentru că acolo au ajutor. O inspirație divină le poate aduce acele lucruri de care au nevoie ca să faca față responsabilităților.

Luna februarie este, de asemeni, luna în care nativii se ocupă de banii comuni pe care îi gestionează, prin bani comuni înțelegând banii partenerului de viață, banii familiei sau o moștenire. Pentru aceia dintre nativii Gemeni angrenați în afaceri, banii pot veni de la partenerii de afaceri. Mai există posibilitatea ca unii dintre nativi să fie preocupați de un credit pe care trebuie să îl primească sau pe care trebuie să îl restituie.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca în fiecare dintre situații, nativul să vină cu propria contribuție, cu munca proprie pentru a echilibra balanța, financiar vorbind. Profesional, din jurul datei de 20 februarie, lucrurile devin mai bune, nativul are vizibilitate la serviciu, autoritate, vocea lui se aude indiferent pe ce poziție se află și are idei apreciate și creative.

Horoscop lunar Gemeni social

Trăirile spirituale sunt din cele mai libere. Aveți încredințarea că Universul vă răspunde întrebărilor, sunteți într-o stare în care orice regulă în ceea ce înseamnă credință, orice dogmă impusă din afară o respingeți cu toată convingerea.
Intrarea Lunii Negre în zodia Berbec influențează, pentru nativii Gemeni, domeniul prietenilor și coechipierilor.

Pe lângă ispita de a dori mai mult, și mai mult, Luna Neagră în Berbec vine cu seducție, o dorință activă de a folosi farmecele proprii în mod neloial. Nativul devine mai agresiv cu aceștia. În grupul de prieteni are tot felul de tentații. Una dintre acestea ar fi că este veșnic nemulțumit, că nu este apreciat la adevărata sa valoare și încearcă să facă fel de fel de intervenții, insinuante, ca să se facă remarcat.

Este posibil și ca în grupul de prieteni să existe o persoană care să exercite asupra nativului Gemeni sau poate reciproc, o atracție de-a dreptul fascinantă, dar care nu are de-a face cu romantismul sau sentimentele. Poate fi o ispită care să facă un pic de agitație în grupul de prieteni, să strice liniștea după care să se stingă așa cum a început. Este bine ca nativul să evite această situație. Trebuie să conștientizăm că, cel puțin până în octombrie 2020, aceasta este situația.

Luna Plină din 9 februarie, din Leu, este împlinirea celor începute în 24 ianuarie, când a avut loc momentul de Lună Nouă. Am avut o lună nouă în Vărsător, care ne-a insuflat tentația de a începe lucruri mai puțin obișnuite, lucruri cu totul noi care necesită mult curaj. Momentul de Lună Nouă din luna ianuarie a așezat conjuncția Soare-Lună pe Casa a IX-a, domeniul științei, religiei, filozofiei, lungilor călătorii tematice, călăuzelor intelectuale.

Luna Plină din 9 februarie arată nativilor ce se poate crea cu știința pe care au acumulat-o, cu îndrumarea potrivită. Ai partea de o recunoaștere a celor studiate și acumulate și pui din suflet pentru a crea. Luna Nouă din data de 23 februarie poate foarte bine reprezenta un început în cariera profesională. Nu este neapărat un început propriu-zis , poate fi demararea unui proiect sau a unei părți dintr-un proiect.

Poate reprezenta începutul pe un palier profesional. Atenție la oamenii care vă înconjoară, la mesaje, la fiecare lucru care se întâmplă în acea dată, pentru că ele pot avea înțelesuri și vă pot ajuta în carieră.

Horoscop lunar Gemeni sănătate

În continuare voi prezenta pe scurt problemele de sănătate pe care le poate întâmpina nativul Gemeni de-a lungul lunii februarie.Principala problemă de sănătate poate fi în zona genunchilor. Pot suferi oasele, în general, articulațiile, fierea. Toate acestea sunt consecința faptului că în zodia Capricorn sunt cinci planete.

Se pot evita aceste suferințe adoptând o atitudine responsabilă, achitându-vă de toate îndatoririle întocmai și la timp, căutând să vă transformați și să regenerați acele părți ale personalității care nu mai sunt de actualitate, căutând să evoluați intelectual și spiritual, să trageți concluzii care să vă deschidă mintea și sufletul din toate cele ce vă înconjoară, și să aveți inițiativă.

O altă problemă ar putea apărea în zona labelor picioarelor, și la sistemul limfatic. Ca să evitați așa ceva, dați drumul iubirii necondiționate, gândiți pozitiv, fără să uitați de voi și acordați-vă mici plăceri. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameleorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!