Horoscop luna februarie 2020 Balanta: sunteti plini de creativitate

Nativii zodiei Balanta au o luna februarie in care atentia le este impartita intre domeniul caminului, pasiunilor si micilor treburi gospodaresti

Nativii nu se aruncă nici în aventuri, nici în chestiuni care depășesc spațiul, zona lor de confort. Astrologul ZODIACOOL îi vede în harta lunii februarie ca pe niște casnici care încă se află sub influența aspectului care a avut loc pe 12 ianuarie, în domeniul căminului, familiei parentale, rădăcinilor. Aici are orientări pe care le-a dobândit în ianuarie.

Horoscop lunar Balanta general

Nu mă mai refer la 12 ianuarie, deoarece acesta a reprezentat doar un moment de maxim, aspectul ne afectează de la începutul lui 2019 și poate că ne va influența toată viața. Dacă nativii au un Soare în domeniul pasiunii, astrologul ZODIACOOL poate afirma că nativii Balanță sunt foarte creativi în aceste zile de februarie. Se preocupă cu multă căldură de copiii săi. Au inspirație să facă lucruri deosebite. Își descoperă, poate, noi pasiuni.

Horoscop lunar Balanta dragoste

Nu mai vorbim de relațiile romantice, care pentru unii dintre nativii Balanță sunt de-a dreptul explozive! Față de persoana iubită, acea persoană care a trezit în nativi o iubire pasională, au sentimente de căldură deosebită. Nativii, cu pasiunea lor, pot reînvia iubiri care au intrat într-un con de umbră. Sau pot stârni pasiuni, prin vibrația lor, atunci când relația este la început.

Este bine să atragem atenția nativilor că Luna Neagră intră în domeniul căsătoriei și tot ce ține de această alianță intră într-un regim de nemulțumire. Nemulțumirile pot fi justificate. Dar pot fi și rezultatul prezenței Lunii Negre și este bine ca nativii să nu manifeste agresivitate, să măsoare bine ce este în neregulă și ce este provocare.

Horoscop lunar Balanta financiar

În ceea ce privește banii, se pot isca discuții destul de aprinse. Sau, pur și simplu, nativii își socotesc finanțele și constată că trebuie să instituie un regim de austeritate! Aș dori să atrag atenția nativilor asupra faptului că Luna Neagră intră și în domeniul relațiilor, și parteneriatelor. Acum este destul de dificil, pentru nativii Balanță, să judece, și mai ales să simtă, să intuiască un contract bun, intențiile și calitățile partenerului de afaceri, al unui asociat sau al unui client.

Acum este momentul să meargă pe teorie: tot ce face în parteneriat să verifice, să socotească, să judece rațional și pragmatic. Pe data de 17 februarie, Mercur intră în mișcare retrogradă care durează până pe 10 martie, când reintră în mișcare directă. Poate însemna că o parte dintre nativii Balanță pot întâlni o persoană pentru care pot face o pasiune. O altă parte dintre nativii Balanță pot să se preocupe în mod deosebit de copiii lor.

O altă parte pot să își descopere un nou hobby sau să treacă peste orice alte obligații ca să se ocupe de ceea ce îi pasionează.  Pe toată perioada de retrogradare a planetei Mercur, nativii pot să aibă informații legate de cele prezentate mai sus, informații care să le folosească, de care să își dea seama că au fost tocmai ce le trebuie, după 10 martie.

Tot pe 17 februarie Marte intră în Capricorn, pe domeniul casei, părinților, familiei cu care împarte căminul, rădăcinilor. Nativul devine ceva mai impulsiv acasă. Este fie dorința de a-și manifesta personalitatea și dorința de a se elibera de orice obligații, fie dorește să achiziționeze ceva, foarte modern sau să modernizeze casa și cei de acasă nu doresc acest lucru.

Sau, unii dintre nativi care sunt mai tineri doresc să se elibereze de casa părintească și se mută. Toate acestea se petrec fără tensiuni, vin ca niște acțiuni firești. Luna Plină, în Leu, din 9 februarie poate fi cel mai dificil moment din luna aceasta pentru nativii Balanță. Nu au de făcut decât să evite orice discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, iubitul sau iubita.

Este un moment în care orice ar face acesta/aceasta, se întoarce împotriva lui/ei: nativul oricum dorește altceva, mai mult, mai bine sau chiar mai puțin bine, dar să nu fie ca celălalt. Luna Plină în Leu ne pune față în față cu noi înșine, cu modul în care ne afirmăm valorile personale și interesele celorlalți, chiar interese generale care servesc unui număr cât mai mare de indivizi.

Pentru nativii Balanță este foarte important să înțeleagă modul în care se pot afirma în cadrul unor grupuri de oameni, vizavi de felul în care interesele generale ale acestora îi servesc lui ca o stimulare a creativității personale. Pe 23 februarie, avem Lună Nouă în domeniul muncii, colectivului de muncă, angajaților. Este posibil ca nativii Balanță să aibă foarte multe probleme de rezolvat.

S-au adunat multe treburi care fie că plictisesc, treburi de rutină, din acele pe care le amânăm: ordine prin acte, în sertare, muncă la grădină, curățenie. Și acum nativii fac eforturi foarte mari, chiar exagerate, pentru a rezolva din aceste probleme. Mai este un aspect, acela al analizei minuțioase a tot ce îl încoljoară, reușește să devină de-a dreptul cicălitor. Dar reușește și să pună ordine în niște lucruri de amănunt care l-au preocupat ceva vreme.

Poate fi doar începutul unei perioade în care are mult de muncit sau în care, pentru aceia dintre nativi care au angajați, se preocupă de aceștia în mod special.

Horoscop lunar Balanta sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt cele specifice întregului an 2020: picioarele, fierea, pielea, sistemul limfatic, laba piciorului, articulațiile în general, în special genunchii. Pentru nativii Balanță, aspectele legate de sănătate sunt ceva mai presante. Se pot acutiza niște suferințe legate de zona aflată la laba piciorului: monturi, crize de reumatism, probleme diverse ale unghiilor, mici accidente, luxații.

Pentru a evita aceste probleme, nativul Balanță are de evitat consumul exagerat de medicamete sau alte substanțe care pot produce intoxicații, consumul de alcool trebuie redus la maxim, să evite minciuna sau tendința de a-i manipula pe cei din jur, să încerce să fie generos și să-și folosească intuiția.

Pe de altă parte, orgoliul poate crea problemele legate de piele, articulații sau fiere, este de dorit ca nativul să fie asumat, să se achide de obligațiile pe care le are la timp și în mod corect, să studieze cu convingerea că, cu fiecare lucru pe care îl are de făcut, indiferent cât este de plictisitor, evoluează. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!