Horoscop luna februarie 2020: incepem lucruri noi

Toate planetele incep si termina luna februarie in mers direct, mai putin zburdalnicul Mercur care incepe retrogradarea pe 18 februarie

În general lucrurile au un mers normal, fără piedici, opreliști, până în 18 februarie când, pentru câteva zile, suntem puțin dezorientați, ne gândim la prea multe lucruri, aruncăm o privire spre viitor. Din această cauză, până la sfârșitul lunii, putem uita lucruri, drumurile se pot încurca, plecăm undeva și ne trezim că de fapt avem de mers în altă parte, trimitem un e-mail cine știe unde, uităm să atașăm documente etc.

Horoscop lunar general

Puțină atenție la comunicare și la mișcările curente nu strică. Astrologul ZODIACOOL consideră perioadele de retrogradare a planetelor ca repetiții generale pentru perioada imediat următoare, când planeta își reia mersul direct. Retrogradarea lui Mercur, care va avea loc între 17 februarie și 10 martie 2020, oferă o imagine asupra celor ce au să se întîmple până la o nouă retrogradare care va avea loc între 18 iunie și 12 iulie 2020.

Este un fel de a „arunca un ochi” spre perioada de după retrogradare, de a trimite mesageri care să aducă informații utile. Deci, invităm toți nativii să fie atenți la tot ce se întâmplă în perioada de retrogradare a unei planete, în cazul nostru Mercur, deci la perioada 18 februarie și 10 martie 2020, la informațiile pe care le primim, la cum trebuie să ne mișcăm și în ce direcție.

Pentru fiecare zodie în parte, vor fi analizate domeniile de viață influențate cel mai mult de această retrogradare, în secțiunea horoscop lunar și accesând zodia de interes. Luna februarie începe cu o Lună pe Descendent, ceea ce pune accentul pe relațiile de suflet. Cu partenerii de afaceri, și mai ales cu partenerul de viață, relațiile sunt mai ales emoționale.

Horoscop lunar profesie

În afaceri nu se poate gândi limpede, deoarece intervine aspectul emoțional care își pune amprenta pe relația respectivă. Poate că este bine să nu se încheie contracte importante în acestaă lună, deoarece intervine factorul emoțional care poate devia lucrurile de la ceea ce e rațional și logic și formal trebuie menționat în cadrul acestora.

Tot ce înseamnă relații se bazează pe afinitate, pe simțirea celuilalt, pe o atitudine delicată față de sentimentele celui de vizavi. Oamenii care au de-a face unii cu alții se „intuiesc”! Partenerii se tatonează, încearcă să-l înțeleagă pe cel de vizavi, empatizează. Este un aspect foarte benefic în cadrul relațiilor personale cu parenerul de viață.

Rațiunea însă este în contradicție cu această stare emoțională sau mai bine zis emotivitatea face ca să existe un fel de agresiune verbală, scăpată tocmai din această stare emoțională sau menită să ascundă adevăratele sentimente. Există niște obligații pe care partenerii trebuie să și le asume fără să țină cont de nimic altceva decât de rațiune, logică, programare strictă etc. O gândire severă poate că este binevenită tocmai pentru a menține pe linia de plutire lucrurile.

Horoscop lunar previziuni

Pe lângă acest început al lunii Făurar, denumirea veche, populară a lunii februarie, aspectele indică și o preocupare față de problemele colective, generale, umane, sociale. Planetele sunt amplasate în zodii precum Săgetător (Marte până la jumătatea lunii), Capricorn (Jupiter, Saturn și Pluton), în Vărsător (Soarele) și în Pești (Neptun și Venus). În general există o empatie generală, putem asista la înmulțirea acțiunilor umanitare.

7-8-9 februarie, zile destul de dificile pentru orice fel de relații și pentru starea de echilibru și armonie în general. Venus schimbă zodia, pășește în Berbec și o dată cu aceasta face conjuncție cu Luna Neagră. Poate aduce stări de iritabilitate față toată lumea cu care avem relații de colaborare, amor, afaceri. Poate însemna că nimic nu ne convine, că dorim ceva și nu știm ce și atunci ne răzbună, pe cel de vizavi că e cel mai la indemână, stricăm lucruri.

Dorim cu orice chip frumosul, bunăstarea, mereu mai mult și mai mult. Astrologul ZODIACOOL a promis în luna ianuarie că va analiza împreună cu voi poziția Lunii Negre nou intrată în Berbec.

Pe lângă continua ispită de a dori mai mult, și mai mult, Luna Neagră în Berbec vine cu seducție, o dorință activă de a folosi farmecele proprii în mod neloial, amorul joacă un rol important în viețile noastre, avem tot felul de tentații, dar, acestea, suprapuse pe aspectele care țin tensiuni între cei doi reprezentanți ai unui cuplu sau pe cei dou aflați în faza de flirt, aduc numai satisfacții de moment și dezamăgiri.

Trebuie să conștientizăm că cel puțin până în octombrie 2020, aceasta este situația. Și la aceasta se mai adaugă folosirea energiei fizice agresiv, violent, cu risc spre accidentări, mai ales în zona capului. Dar există și o veste bună. Din 17 februarie Marte intră în Capricorn și acțiunile pur fizice sunt mai ușor de controlat. Horoscopul oferă mai tot timpul soluții.

Acum veștile bune: Saturn, planeta de care, așa cum am mai spus, poate face față ispitelor Lunii Negre și mai mult, poate să o facă să ne ofere numai avantajele prezenței ei, este în domiciliu, este puternică și ne putem baza pe ea. Saturn se află în domiciliu, acolo unde mărește capacitatea nativilor de a lua decizii corecte, de a respecta regulile chiar împotriva voinței și rațiunilor de moment, puterea de a face lucrurile așa cum trebuie.

Horoscop lunar familie

Luna Plină din 9 februarie, din Leu, este împlinirea celor începute în 24 ianuarie când a avut loc momentul de Lună Nouă. Am avut o Lună nouă în Vărsător, care ne-a insuflat curajul de a începe lucruri mai puțin obișnuite, lucruri cu totul noi care necesită mult curaj. Momentul de Lună Nouă a așezat conjuncția Soare-Lună pe casa a IV-a, domeniul căminului și familiei parentale.

Luna Plină din 9 februarie arată nativilor pasiunile care îi încearcă, le arată potențielul și mai ales le arată că iubirea pasională este de fapt calea, chiar dacă un Venus conjunct cu Luna Neagră predispune exclusiv seducție. Dacă vă uitați în jur și vă veți aminti de ziua de 24 ianuarie și de ce ați făcut acasă, cu părinții sau legat de aceștia, veți recunoaște persoane care vă pot îndruma spre activități pasionante, poate chiar camarazi cu care să împărtățiți un hobby.

Horoscop lunar dragoste

Există nativi norocoși, care găsesc pasiunea, iubirea și amorul, toate deodată! Și unde mai pui că și părinții sunt de acord!!! Dar nativii au nevoie de multă abilitate ca să deosebească adevărata iubire pasională de un strop de seducție, care lasă de cele mai multe ori un gust amar și atât. Curajul de a începe lucruri, de a iniția, acționa, se pliază bine cu acel curaj de care ai nevoie ca să îți exprimi ideile noi, invențiile, ca să te exprimi așa cum ești, indiferent cât de extravagant apari.

Inițiative curajoase se pot exprima în a doua jumătate a lunii februarie. Stările mai bune sau mai puțin bune, care vin și revin de la o zi la alta sunt rezultatul mișcării Lunii.

Zilele în horoscop lunar februarie

 • 1-2 februarie – zile bune în ceea ce privește administrarea posesiunilor și eventuale câștiguri de bani;
 • 3-4-5 februarie – suntem buni comunicatori (încercați telepatia!), ne mișcăm;
 • 6-7 februarie – dorim să ne retragem fiecare în cuibul său, sentimente activate, intuiția funcționează la maxim;
 • 8-9-10 februarie – zile în care este bine să ieșim în față, să ne manifestăm pasiunile, sufletul nu poate sta încătușat;
 • 11-12 februarie – zile de analiză și ordine;
 • 13-14 februarie – sunt activate relațiile și armonia, ne dorim frumosul;
 • 15-16 februarie – ce e ascuns iese la suprafață, dar ziua de 15 poate fi plină de farmec;
 • 17-18 februarie – am aflat ceva foarte interesant și simțim cum evoluăm;
 • 19-20 februarie – zile în care simțim nevoia să fim mai responsabili, ne luăm noi angajamente, eventual să acceptăm provocarea de a porni într-o aventură;
 • 21-22-23 februarie – ne  ajută dacă aruncăm o vedere de ansamblu; lucrurile însă nu trebuiesc duse prea departe, limitați-vă la ceea ce știți bine;
 • 24-25-26 februarie – este mai bine să lăsăm lucrurile în voia Lui Dumnezeu, măcar pentru 2 zile, limpeziți-vă gândurile și emoțiile!
 • 27-28-29 februarie – după ce ne-am rugat 2 zile, ieșim la inițiativă cu forțe proaspete, dar există tensiuni.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.