Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Balanta luna Decembrie 2020

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Balanta realizeaza ca s-au fixat prea mult pe familie si acum vor sa se afirme, sa iasa in evidenta, sa-si arate creativitatea

Nativii zodiei Balanță sunt gata să scape din obligațiile familiale, din obligațiile pe care le-a avut pentru casă, interesul pentru casă.

Fiecare nativ a văzut în felul lui acest lucru, având o perioadă de un an în care au fost practic obsedați de casă, de familie, mai ales de familia parentală.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Balanță

Au stat foarte mult în casă și pentru unii acest stat în casă a fost ca o închisoare. Pentru alți nativi a fost un cadou, depinde de interesele fiecăruia.

Pentru nativii Balanță astrologul zodiacool.ro consideră că cel mai dificil le-a fost în izolare de partea de relaționare. Și, bineînțeles, lipsa de armonie și de echilibru a situației în sine.

Se declanșează o serie întreagă de evenimente la sfârșitul lui Decembrie care, începând cu data de 17 decembrie, cer schimbări de ton în viața noastră cu țintă către viitor.

Primul este Saturn care face pasul către viitor, către zodia Vărsător în 17 decembrie, urmat îndeaproape în data de 18 decembrie de Jupiter pentru ca în data de 21 aceste două planete să intre în conjuncție, în zodia Vărsător.

Astrologul zodiacool.ro va analiza împreună aceste aspecte pentru că le consider atât de legate. Se anunță trecerea către o nouă etapă. Ce a dorit atât de ciudatul an 2020 de la noi? Acum se vede!

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Decembrie

Din perspectiva profesională, se anunță nori. Există o tensiune extraordinară. Nativii nu prea mai au entuziasm pentru munca de zi cu zi, sunt plictisiți de tot ce înseamnă rutină. Nu e vorba aici de comoditate.

Este mai degrabă un ideal pe care nativul îl are cu privire la muncă, și pentru că orice ideal este greu de atins, nativii sunt veșnic nemulțumiți. Balanțele au nevoie de o activitate care să le lase mintea și imaginația libere, să umble pe unde doresc.

Au nevoie să își folosească intuiția, grilele și restricțiile, formulele predefinite nu li se potrivesc! În general profesia îți cere o anumită rigurozitate, de care nativii nu sunt în stare acum.

Și nu pot să facă față unor unei rigori, drept pentru care îi vine foarte bine această schimbare către zona de creativitate și mai ales că această schimbare merge către viitor, așa se anunță a fi viitorul sau cel puțin câțiva ani buni de acum înainte.

Viața nativului Balanță merge către libertatea de a se afirma și de a realiza lucruri în care crede și care îl reprezintă. Nativii rup cordonul ombilical și au curajul să se arate lumii așa cum sunt și au curajul să își prezinte creațiile, să le impună chiar.

Dragoste și relații Balanță în Decembrie

Unii dintre nativi au avut probleme cu părinții, alții sau refugiat la ei în casă după o serie de decepții, alții pur și simplu au făcut o pasiune pentru casă și au avut posibilitatea să o renoveze.

Poate chiar și-au achiziționat o casă o parte dintre nativii Balanță. Dar a existat, fără referire la casă și la familie, o apartenență a acestor nativi pentru tot ce conduce sau ce derivă din rădăcinile lor, din vechime, tot ce înseamnă locul de unde își trag seva.

Acum se întâmplă o mare schimbare. Și aceasta acum merge către creativitate, nativii doresc să fie creativi, doresc să se afirme, doresc să fie să fie văzuți.

Este un lucru bun de parcă se descătușează de ceva care i-a ținut locului. Nu se dezrădăcinează ci dimpotrivă, își hrănește coroana ca să fie cât mai vizibilă!

Trigonul regal pe care îl avem în ziua de 4 decembrie, sau mai precis în noaptea de 3 spre 4 decembrie, aduce nativilor o deschidere către deschidere emoțională, intuiție, deschiderea sufletului către cei din jur, pentru că acest aspect antrenează planetele care în horoscop înseamnă iubire: Lunan Venus și Neptun.

Nativii Balanță primesc acest trigon pe domeniile sufletului și efectul emoțional este cu atât mai mare. Nativii sunt receptivi, sunt empatici. Este interesant de reținut ce visăm în această noapte!

Foarte mulți dintre nativii Balanță pot deveni părinți sau dacă nu și-au dorit acest lucru, acum încolțește dorul de unul mic.

Predispoziții luna Decembrie pentru Balanțe

Data de 21 Decembrie este foarte importantă în fiecare an, dar de data aceasta are mai multe semnificații, așa cum am văzut.

Ne ocupăm acum de trecerea Soarelui în zodia Capricorn care amplifică sentimentul de responsabilitate, că nativi trebuie să facă ce au de făcut.

Această schimbare este ceva ce trebuia să se întâmple, ieșirea de sub influența casei și a rădăcinilor, trebuie să construiască ceva și acel ceva este un spor de creativitate.

Nativii nu sunt îngrijorați, ci au puterea să se manifeste acolo unde trebuie cu convingere și devotament.

Luna plină din data de 30 se formează, pentru nativii Balanță, pe axa care pune față în față casa și profesia. Nativii încep să se deschidă cu tot sufletul către activitatea profesională care poate deveni încet, încet, a doua lor casă.

Vă dați seama cât de intense sunt transformările din acești ani? Cei de acasă sunt de fapt aceia care le deschid nativilor sufletul către viața socială și către responsabilitățile față de aceasta.

Sunt ca un reflector care le arată nativilor toate avantajele și, de ce nu, și tot farmecul unei vieți echilibrate, o viață în care interesul pentru casă și pentru sociatate sunt echilibrate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit