Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Gemeni: este luna activitatilor in familie

Horoscop August Gemeni: nativii se dedica mai mult vietii de familie, comunicarea cu odraslele este foarte eficienta

Nativilor Gemeni le vin tot felul de idei care țin de casă și de familie. Vorbesc cu părinții lor vrute și nevrute și să te ferească soarta de un adolescent sau de un tânăr Gemeni care are tot felul de idei, dar pe care nu și le poate desprinde una de alta, dând naștere la tot felul de confuzii, spre disperarea părinților.

Previziuni luna August pentru zodia Gemeni

Dar Gemenii mai „serioși”, care au bifat ani mai mulți, se ocupă de casa lor și nu mai știu ce să facă mai repede.

În data de 8 August avem Luna Nouă în Leu și nativii Gemeni încep să primească informațiile de care au nevoie ca să învingă blocajul, să dea drumul elevării sale sau să înlăture piedicile din calea unei călătorii mărețe.

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în August

Au modele și consideră că în asta stă progresul. Și chiar au și informație. Deci nu mai au nevoie decât să își lase imaginația să zboare. Sau, pentru că imaginația zboară oricum, au nevoie să capteze mesajele acesteia. Dar bat puțintel pasul pe loc, progresul nu este imediat, au uitat ceva.

Un Mercur combustionat este pentru nativii Gemeni destul de neplăcut pentru că are un impact mai mare asupra lor decât asupra altor nativi. Dacă vă întoarceți la horoscopul general al lunii August veți vedea care pot fi simptomele acestui aspect.

Dragoste și relații Gemeni în August

În luna August, nativii Gemeni se simt cel mai bine în intimitatea căminului, solitari, centrați pe sine.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii devin ceva mai mobili. Pot schimba locul în care au prins rădăcini pentru o perioadă.

Data de 16 August, care reprezintă intrarea planetei Venus în zodia Balanță, aduce nativilor iubire! Cuplurile sunt pline de pasiune, iar aceia care sunt singuri pot să-și găsească marea pasiune.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii simt că eliberarea interioară pe care o au de ceva vreme este prinsă într-o plasă și ceea ce au de făcut ca să scape din aceasta este mai puțin interesant decât ar crede.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii au de acum înainte, timp de o lună de zile, ocazia să se ocupe de casă și familia lor. Relațiile în cămin sunt deosebit de calde și toată casa parcă s-a umplut de lumină.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Este foarte posibil ca nativii Gemeni să aibă conversații foarte echilibrate cu copiii lor.

Stare de sănătate luna August pentru Gemeni

În data de 22 August avem Luna Plină la granița dintre perspectivă și a te lăsa furat în voia sorții. Viitorul este cumva de partea nativilor. Cel puțin așa este crezul lor și aceasta le dă o stare de bine și de încredere.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit