Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Capricorn: este luna confuza la capitolul profesie

Horoscop August Capricorn: nativii se simt putin in pericol la locul de munca, dar starea va trece rapid daca vor sta sa reflecteze la ce li se intampla

Nativii zodiei Capricorn sunt prinși între două stări contradictorii: una este foarte concretă și materială, legată strâns de bani și de valorile materiale pe care nativii le au în posesie. Alta este legată de un domeniu al existenței foarte profund și ceva mai subtil.

Previziuni luna August pentru zodia Capricorn

Trebuie să țină cont că aceste necazuri cu care se confruntă țin strict de o atitudine rebelă pe care au avut-o față de munca de zi cu zi. Au dorit să revoluționeze activitatea, au dorit să se facă remarcați ca fiind niște originali, de colegii de muncă, și acum roadele muncii se arată ceva mai sărace.

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în August

Toată acestă atitudine nu este specifică Capricornilor, de aceea și starea de confuzie în care se găsesc îi îngrijorează, dar nu prea tare. Poate doresc să ascundă unele adevăruri, poate că sunt interesați să caute ceva care le-a fost ascuns până acum.

Ideile încă nu se arată, așa că răbdarea este unicul răspuns pe care îl pot primi de la astrologul zodiacool.ro la acest început de lună.

Luna Nouă în Leu din data de 8 August le oferă nativilor Capricorn posibilitatea unei incursiuni într-o lume nematerială, incursiune extrem de profundă, urmată de o regenerare totală.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, activitățile legate de profesie devin mai agreabile. Poziția ocupată de nativ este una care îi convine de minune.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii au liber la călătorii. Sunt planuri pe care și le-au făcut cu luni în urmă și acum se materializează.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și repune accentul pe latura profesională. Nativii pot să se bucure de o promovare.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță și profesional încep mișcări, mesaje, deplasări.

Dragoste și relații Capricorn în August

Tot acest proces poate să fie provocat de o suferință din dragoste. De asemenea acest proces poate stimula nativilor creativitatea.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Capricorn pot să plece într-o călătorie foarte interesantă, inițiatică de-a dreptul. O altă parte își oferă posibilitatea progresului intelectual prin lecturi interesante, relații cu persoane interesante, spectacole interesante etc.

În data de 22 August, momentul de Luna Plină le arată nativilor că perioada de inițiere a trecut și acum este momentul să se bucure de un progres evident. Și mai ales au de împărtățit cu ceilalți din experiența intelectuală și morală acumulată.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit