Horoscop luna August 2019 Pești: veți da un restart vieții amoroase

Horoscop August Pești: pentru nativii Pești, data de 1 August 2019 oferă prin suprapunerea fazei de Lună Nouă peste revenirea lui Mercur la mers direct un restart

vieții amoroase, veți simți că a venit momentul să faceți surprize celui drag, să mai destindeți atmosfera în cuplu după 2-3 săptămâni conflictuale. În plus, veți fi dornici de a călători, de a vă distra, bucura de ceea ce aveți. Diferitele convingeri dintre voi și copii (dacă este cazul) se pare că se vor menține, numai că încercați din răsputeri să îi acceptați pe aceștia cu ideile lor legate de viață, chiar dacă mai greșesc.

Pe 12 August, Uranus intră în mișcare de retrogradare, în casa deplasărilor, a actelor, a examenelor, ceea ce reprezintă o încercare pentru voi, întrucât o să conștientizați că a venit momentul să finalizați un proiect la care lucrați de ceva timp, posibil să reluați o facultate pe care ați abandonat-o sau să plecați din țară, pentru a vă achita datoriile apărute în ultimii ani.

În plus, Jupiter, marele benefic, în aceeași zi va reveni la mers direct în Săgetător, pe casa carierei, amplificând ideile mărețe legate de o avansare, deschidere de afacere, asociere sau plecare în alt stat. Cert este că nativii Pești conștientizează că a venit momentul să se pună pe primul loc pe plan profesional, să își schimbe locul de muncă, să învețe ceva în plus, pentru a arăta că sunt experți în domeniu.

Pe 15 August are loc faza de Lună Plină pe casa psihicului, a bolilor cronice, ceea ce poate reprezenta o perioadă mai complicată pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acordați mai multă atenție relaxării, alimentației și somnului. Problemele de la serviciu pot să reapară în viața voastră pe fondul unor neînțelegeri între voi și colegi.

Cei mai susținuți nativi sunt cei care prestează activități spirituale, deoarece vor avea centrii energetici activi.

Soarele alături de Marte până pe 18 August , în casa dorințele senzuale și nevoile amoroase, va amplifica instinctul vostru amoros. Tentațiile vor fi extrem de mari, acestea pot să apară din diferite situații (locul de muncă, evenimente, călătorii). Peștii care fac parte din cupluri bine cimentate redescoperă atracția față de persoana iubită, care contribuie la consolidarea intimității.

Începând din 23 August, Soarele poposește în casa parteneriatelor/ a căsătoriei, îmbunătățind relațiile cu cei dragi, plus că veți fi mai sociabili, veți veni cu inițiative față de familie.

În ultimele zile ale lunii August, faza de Lună Nouă din casa a VII-a aduce sentimente de stabilitate emoțională, iubire, planuri de a oficializa relația, de a concepe un copil. Peștii vor trăi în această perioadă a anului cele mai intense sentimente de siguranță în relații, veți fi bucuroși că ați trecut peste toate peripețiile verii lui 2019, tocmai ca să învățați în funcție de caz anumite lecții, menite să vă maturizeze emoțional.

Atenționările acestei luni vizează asocierile care se pot încheia prost la începutul lui 2020, de aceea faceți doar cât puteți voi duce ca nivel de risc, tot ce implică riscuri financiare, de imagine, de pierdere a timpului, ar fi ideal să priviți cu multă suspiciune.

Climatul astral vă va susține doar dacă sunteți optimiști, creativi și dornici să găsiți alte posibilități de a vă face eficienți.

Zile favorabile pentru a concepe un copil: 18 August, 25 August, 30 August
Zile favorabile pentru a susține examene: 12 August, 19 August, 28 August
Zile nefavorabile la locul de muncă : 1 August, 13 August, 23 August
Zile nefavorabile pentru a împrumuta bani: 1 August, 11 August, 26 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.