Horoscop luna August 2019 Leu: o lună foarte bună pentru a tatona piața muncii

Horoscop August Leu: Soarele în tranzit până pe 23 August se află în zodia Leului, deci acești nativi vor fi plini de energie, entuziasm, creativitate, iubire.

Luna începe timid, chiar dacă din 1 August o să aveți parte de Faza de Lună Nouă, suprapusă peste revenirea lui Mercur la mers direct, ceea ce va însemna crearea unui bilanț asupra relației sentimentale.

Leii vor reuși între 1-12 August să își pună viața în ordine după șocurile emoționale ce au venit în Iulie, plus că veți fi ajutați de Univers să începeți noi colaborări pe partea profesională, o să vă înconjurați de oameni sinceri, corecți, ce vor dori să se alăture proiectelor inițiate de voi.

Vor fi Lei ce vor dori să tindă către noi locuri de muncă, să studieze, să se reinventeze, ceea ce va fi de bun augur, întrucât contextul astral vorbește despre schimbarea percepțiilor despre viață.

O zi importantă o reprezintă în această lună data de 12 August, când Jupiter revine la mers direct pe casa iubirii, în timp ce Uranus retrogradează în Taur. Cele două evenimente vor cere de la voi disciplină mentală, mobilizare, planuri la comun alături de partener pentru a deschide o afacere, pentru a începe ceva nou, menit să vă asigure siguranța financiară.

Dacă în Iulie ați trecut printr-o despărțire, atunci în prima parte a lui August, până în 15, când va avea loc faza de Lună Plină, o să reluați acea relație, partenerul va fi mai înțelept, va conștientiza unde a greșit în raport cu voi, plus că va veni cu idei concrete pentru a evita în viitor revenirea la acele blocaje.

Dacă vă doriți să oficializați o relație, să concepeți un copil, Jupiter între 12 August-3 Decembrie 2019 vă va ajuta să duceți la îndeplinire aceste planuri.

Pe de altă parte, după 18 August Marte intră în casa banilor, oferind din această poziție o stare de revoltă față de modul în care cheltuiți resursele, se pare că o să deveniți mai atenți la ceea ce o să achiziționați, posibil să începeți să plănuiți achiziționarea unui bun în toamnă, de aceea de pe acum o să planificați totul.

Pe 23 August Soarele intră în Fecioară, asigurând noi surse de venit, fie prin renegocierea unui contract, fie printr-o muncă prestată după program. Mai mult decât atât, în jurul datei de 30 August, când are loc faza de Lună Nouă suprapusă peste conjuncția Marte-Venus, veștile bune legate de un succes obținut de partener vă vor bucura.

Cei mai mulți Lei celibatari vor fi ajutați de energia cosmică a lunii August să se îndrăgostească, veți simți după multe luni că totul începe să meargă bine în viața voastră, chiar dacă nu mai aveți încredere în ceilalți.

Atenție la o predispoziție spre excese senzuale, care pot conduce la complicații și așteptări inutile, mai ales dacă dați curs unei tentații de moment (relație extraconjugală).

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai toleranți cu cei din jur, chiar dacă ați suferit recent de pe urma unei trădări, nimeni nu este vinovat că s-a ajuns în acele stadii, oamenii din jur sunt diferiți, totul pleacă în principiu de la modul în care gândiți.

Luna August este foarte bună pentru a tatona piața muncii, pentru a vă schimba jobul, pentru a ieși în evidență cu un talent, pentru a schimba prețurile serviciilor voastre.

Astrele sunt favorabile Leilor care știu ce își doresc de la viață, care se ridică dacă au cunoscut un eșec etc.
Pe partea de sănătate, după 23 August pot să apară ceva probleme la nivelul sistemului osos/ hormonal/ mineral. Aveți tendința de a munci până la epuizare, de aceea nu ar strica un pic de distracție, relaxare, un concediu.

Ultimele zile de vară vor aduce în viața voastră vești neașteptate despre rude, persoane din trecut, ce vor confirma părerea voastră despre acei oameni.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să profitați de opțiunile ce apar în această perioadă, să îi acceptați pe cei care vin către voi cu idei noi pe plan profesional, doar așa o să aveți asigurată situația profesională/ financiară până în prima jumătate a lui 2020.

Zile favorabile pentru a oficializa relația: 15 August, 23 August, 30 August
Zile favorabile pentru a merge la interviuri: 12 August, 19 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a deschide o discuție cu partenerul : 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 10 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.