Horoscop luna August 2019 Berbec: veți merge pe principiul „trăiește clipa”

Horoscop luna August 2019 Berbec: cu Soarele în tranzit prin casa iubirii, până la 23 August, nativii Berbec vor face încă de la 1 August planuri alături de partener

legate de o achiziție/ mutare/ vânzare ce poate să vă aducă stabilitate, confort, condiții mai bune de trai, tocmai pentru a concepe, posibil, un copil.

Discuțiile încordate între voi și membrii familiei, din Iulie 2019 și după 1 August, odată cu revenirea lui Mercur la mers direct în Rac, o să vă facă să fiți mai toleranți cu ceilalți, să înțelegeți că trebuie ieșit din impas doar prin implicarea voastră 100%, să nu mai dați vină pe cei din exterior.

Dacă ați început dezbaterea unei moșteniri, pentru a vă răzbuna, după 12 August veți căuta oameni competenți care să vă apere în instanță. Uranus va retrograda pe 12 August, în casa banilor, aducând în următoarele 6 luni un deficit pe bugetul familiei, totul se va datora unor provocări ce pot veni fie de la muncă, fie pentru că v-ați bazat pe o afacere sigură, aceasta între timp poate să sufere amânare.

Cert este că mulți Berbeci vor lua în calcul ideea relocării în alt oraș/ stat/ locuință, situațiile vor fi diferite, dar toate au în comun constrângeri financiare, menite să vă ajute să achitați datorii sau să puneți bani deoparte, pentru a investi anul viitor.

Jupiter în 12 August revine la mers direct pe casa studiilor, călătoriilor, examenelor, aducând până pe 3 Decembrie din Săgetător, șansa de a accesa informații vitale care să vă perfecționeze calitățile psihice. Dacă până acum ați avut noțiuni dintr-un domeniu, doar la nivel teoretic, în următoarele luni le veți aprofunda cu mai multă practică.

Până pe 18 August, cu Soarele și Marte în Leu, Berbecii vor merge pe principiul „trăiește clipa”, posibil să plecați în concedii, să primiți vizita unor oaspeți la voi acasă, să aveți parte în special de distracție, voie bună, după 18 August, planeta războiului/ a acțiunii, ajunge în Fecioară, reluând grijile legate de locul de muncă, în condițiile în care șefii toată perioada Iunie-Iulie au închis poate ochii la unele cerințe ale voastre, deoarece au avut nevoie de voi, însă venirea toamnei va schimba termenii ecuației, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați totul cu diplomație.

Faza de Lună Plină din 15 August va aduce satisfacții, creativitate celor ce au muncit la un proiect de suflet, vor avea de sărbătorit. Dacă veți avea parte de evenimente în familie: nunți/ botezuri/ înmormântări, veți întâlni persoane noi, ce vă pot propune afaceri.

Veți fi mai deschiși la tot ce implică speculații financiare, venite din rândul prietenilor, cu toate că Lilith toată luna face aspecte tensionate cu Jupiter, avertizând cu privire la tot ceea ce spuneți că se poate întoarce împotriva voastră.

August pentru Berbecii singuri este luna ce aduce un marcaj puternic pentru a se îndrăgosti, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu fiți zgârciți cu persoanele de sex opus, se pot lega relații pe termen lung.
Venus în conjuncție cu Marte, pe 30 August, aduce reușite la job, luarea unor decizii importante de schimbare a activității, avansare.

Pe partea de sănătate, acest aspect vorbește de disciplină, organizare, dietă, sport, ceea ce o să aveți de gând să puneți în practică începând cu această zi.

Berbecii pot înțelege în această perioadă că o carieră de succes se construiește în timp, alături de oameni corecți, ceea ce o să vi se întâmple și vouă, deoarece o să fiți remarcați.

Pe plan financiar, lucrurile stau bine, cu condiția să nu dați bani cu împrumut, să nu vă implicați în speculații de moment, ce pot să fie la limita legii, deoarece vă pot complica viața din Ianuarie 2020.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Berbecilor în ultima lună a verii să fie mai blânzi cu ceilalți, nemulțumirile ce se resimt în interor sunt generate doar de voi, deci... cheia ce poate spulbera aceste blocaje este la voi. Atenție după 18 August la accidentele ce pot să apară la locul de muncă, acestea pot fi provocate din neatenție.

Zile favorabile pentru oficializare relație: 15 August, 30 August
Zile favorabile pentru participarea la un interviu: 8 August, 13 August, 26 August
Zile nefavorabile pentru a încheia afaceri: 1 August, 16 August
Zile nefavorabile pentru a face intervenții chirurgicale: 1 August, 18 August, 30 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.