Horoscop luna August 2019: cea mai dinamică și practică perioadă a anului

Horoscop luna August 2019: în ultimele luni tot s-a discutat intens din punct de vedere astrologic despre schimbare. Pentru fiecare individ, această trecere la altceva

reprezintă ceva diferit, evident, Universul oferă în funcție de ce îți trebuie și cât meriți să primești. Ascendentul lunii August 2019 este în semnul Taur, iar deasupra lui se află Uranus, ceea ce ne indică faptul că planeta adevărului, a trecerilor la alte etape, va fi vedeta lunii, ne va călăuzi spre a îndeplini tot ce ne-am propus încă din Mai 2019 și până în prezent.

Mai mult decât atât, Uranus face cuadratură la faza de Lună Nouă ce va avea loc tot pe 1 August, câteva ore mai târziu, ceea ce amplifică cele menționate, deoarece aceste aspecte vin cu multă muncă psihică, evoluție, modificarea percepției despre viață.  

Loading...

Legat de direcția pe care o vom alege, ar fi indicat să ne uităm la Mercur, care se pregătește de staționare, stresat de Pluton retrograd, oferind răspunsuri în trecutul nostru, al ultimilor 9-12 ani. Dacă i-am tolerat prea mult pe ceilalți, am lăsat de la sine să se aranjeze treburile în căsnicie, familie, afaceri, sănătate, atunci acest interval avut în discuție va aduce rezolvări.

Toți vom avea tendința de a fugi de propria conștiință, de a căuta soluția miraculoasă pentru a rezolva problemele existențiale, uitând în primul rând de liberul arbitru.

Jupiter în cuadratură cu Lilith și Neptun retrograd va lucra asupra psihicului colectiv, pentru a oferi soluții logice, credibile, raționale la ceea ce se întâmplă cu omenirea. Astrologul ZODIACOOL recomandă să ne inspirăm din natură în momentul de față, umanitatea a mai trecut prin astfel de contexte ale renașterii, numai că excesele ar trebui îndepărtate.

Aceste tranzite la nivelul global vor aduce tensiuni între minorități, vor reactiva unele conflicte ce au stat mocnite de câteva decenii, vor ieși la suprafață secrete despre biserici/ știință/ politică/ bani. Vești bune vor veni prin intermediul tehnologiei, întrucât se mai poate lansa încă un mijloc de socializare ce poate lua amploare în următorii 12 ani.

Marte alături de Soare, în Leu, ne prevestește faptul că August 2019 va fi o lună a orgoliului, a problemelor la nivel înalt, a scandalurilor.

Evenimente August 2019:

  • 1 August 2019 – are loc faza de Lună Nouă ; tot în această zi Mercur revine la mers direct în Rac, urmând a intra în Leu pe data de 29 August 2019.
  • 12 August  – Jupiter revine la mers direct în Săgetător, în timp ce în aceeași zi, la câteva ore distanță, Uranus retrogradează în Taur.
  • 15 August aduce un surplus astral, generat de faza de Lună Plină, de pe axa Leu-Vărsător
  • 18 August – Marte schimbă semnul; din Fecioară, planeta acțiunii ne va oferi o mai bună vitalitate, atenția se va focusa în special pe muncă și sănătate.
  • 21 August – Venus ajunge în Fecioară, ducând la îndeplinire ideile concepute sub influența lui Marte. În următoarele 2 săptămâni cele două planete se întâlnesc, oferind o viziune mai de ansamblu asupra relațiilor.
  • 23 August – Soarele părăsește semnul Leu, poposind în Fecioară
  • 30 August – ultimul moment important al lunii, când se construiește faza de Lună Nouă în Fecioară, la care se alătură conjuncția la grad perfect Marte-Venus, ceea ce va aduce o mai bună înțelegere asupra relațiilor.

În concluzie, ultima lună a verii este poate cea mai dinamică și practică perioadă din 2019, de aceea eforturile susținute vor fi resplătite de Univers. Pe plan sentimental, până în 12 August se merge pe introspecție, urmând ca între 15- 30 August să se treacă la fapte.

Se vor forma cupluri noi, cu precădere în a doua parte a intervalului analizat.
Călătoriile în străinătate și studiile de lungă durată sunt avantajate de revenirea lui Jupiter la mers direct, în timp ce Uranus dorește prin retrogradarea sa să implementeze noile planuri inițiate din Iulie 2019.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.