Horoscop luna Aprilie 2019 Capricorn: veți beneficia de situații inedite, cu caracter karmic

Horoscop Aprilie Capricorn: după un început de an tumultos, pentru nativii Capricorn luna Aprilie se dovedește a fi una extrem de agitată, mai ales că se vor

întâlni cei doi oaspeți din semnul vostru: Saturn și Pluton. Evident, și celelalte aspecte ale lunii sunt importante, însă nu se ridică la înălțimea acestor provocări aduse de cei doi malefici. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă înarmați cu multă răbdare, credință, doar așa o să vedeți ce dorește să obțină Universul de la voi.

Tot ce decideți între 10-30 Aprilie va fi valorificat din Decembrie 2019, de aceea acțiunile voastre vor avea bătaie lungă în timp, prin urmare astrologul ZODIACOOL vă recomandă să ascultați doar de intuiția voastră, să nu vă lăsați influențați de cei din jur. 

Loading...

Cei care sunt singuri de mult timp, care suferă în relații concepute în ultimii 29-30 de ani, pot să se îndrăgostească, să învețe să fie pe cont propriu. Între 1-20 Aprilie o să vă focusați pe a încheia o tranzacție, poate chiar pe a aplana un conflict de familie, urmând ca după 20 Aprilie să primiți și recompense pe sectorul afectiv.

Cert este că această lună nu va fi uitată de voi, întrucât veți beneficia de situații inedite, care au caracter karmic.
Retrogradările lui Pluton (25 Aprilie) și a lui Saturn (30 Aprilie) vor începe să pună limitări, să începeți ulterior să vă gândiți la viața voastră.

Dacă cei din jur vă ascund un secret, după 10 Aprilie, odată cu retrogradarea lui Jupiter, totul poate să iasă la suprafață.

Fiți deschiși la nou, ascultați-vă intuiția și veți vedea că tot ce vine spre voi este asemenea unui colac de salvare. Evident, această imagine o veți avea după finele lui 2019, dar până atunci trăiți totul la intensitate maximă.

Sursă foto: michaelteachings.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.