Horoscop luna Aprilie 2019 Capricorn: veți beneficia de situații inedite, cu caracter karmic

Horoscop Aprilie Capricorn: după un început de an tumultos, pentru nativii Capricorn luna Aprilie se dovedește a fi una extrem de agitată, mai ales că se vor

întâlni cei doi oaspeți din semnul vostru: Saturn și Pluton. Evident, și celelalte aspecte ale lunii sunt importante, însă nu se ridică la înălțimea acestor provocări aduse de cei doi malefici. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă înarmați cu multă răbdare, credință, doar așa o să vedeți ce dorește să obțină Universul de la voi.

Tot ce decideți între 10-30 Aprilie va fi valorificat din Decembrie 2019, de aceea acțiunile voastre vor avea bătaie lungă în timp, prin urmare astrologul ZODIACOOL vă recomandă să ascultați doar de intuiția voastră, să nu vă lăsați influențați de cei din jur.

Cei care sunt singuri de mult timp, care suferă în relații concepute în ultimii 29-30 de ani, pot să se îndrăgostească, să învețe să fie pe cont propriu. Între 1-20 Aprilie o să vă focusați pe a încheia o tranzacție, poate chiar pe a aplana un conflict de familie, urmând ca după 20 Aprilie să primiți și recompense pe sectorul afectiv.

Cert este că această lună nu va fi uitată de voi, întrucât veți beneficia de situații inedite, care au caracter karmic.
Retrogradările lui Pluton (25 Aprilie) și a lui Saturn (30 Aprilie) vor începe să pună limitări, să începeți ulterior să vă gândiți la viața voastră.

Dacă cei din jur vă ascund un secret, după 10 Aprilie, odată cu retrogradarea lui Jupiter, totul poate să iasă la suprafață.

Fiți deschiși la nou, ascultați-vă intuiția și veți vedea că tot ce vine spre voi este asemenea unui colac de salvare. Evident, această imagine o veți avea după finele lui 2019, dar până atunci trăiți totul la intensitate maximă.

Sursă foto: michaelteachings.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.