#reclama0#

Anul Câinelui de Pământ 2018

#reclama10#

Ce schimbări noi aduce anul Câinelui de Pământ în 2018 în dragoste, bani și sănătate pentru toate zodiile

#reclama1#

Tai Sui, cea mai puternică energie anuală, ocupă în 2018 casa zodiei Câine – NV1, 292.5°-307.5°.

Pe 4 februarie 2018, ora 5:31, conform calendarului chinezesc tradițional, intrăm în anul Câinelui de Pământ.
Harta natală în momentul de tranziție la anul Câinelui:

anul-cainelui-pamant-ZODIACOOL

În astrologia chineză, BaZi Câinele este un semn zodiacal masculin, format din 3 tulpini ascunse: tulpina sa principală este pământul yang, celelalte două sunt focul yin și metalul yin. Aceste elemente ne influențează talentele ascunse și subconștientul. Câinele este zodia care încheie anotimpul de toamnă și marchează momentul în care elementul metal intră în declin.

În 2018 se va schimba modul de a interacționa cu ceilalți, datorită energiei aduse de zodia Câine de Pământ, care apare în stâlpul AN. Vom prelua din calitățile acestei zodii: loialitate, amabilitate, corectitudine, dar și din defectele sale: încăpățânare, secretoșenie, lipsă de spontaneitate. Vom observa că, față de anul Cocoșului, vom comunica mai greu și va trebui să dăm explicații clare pentru a ne face înțeleși.

Câinele de pământ are o natură sensibilă și preferă să se izoleze pentru a se simți în siguranță, de aceea, în anul 2018, va trebui să fim discreți, să ne păstrăm principiile morale, să ne canalizăm furia interioară spre creștere spirituală. Cu toții vom visa la un trai mai bun, deoarece în ultimii ani astrele ne-au predispus la muncă multă și acum oboseala își va spune cuvântul. Vom pune un accent pe satisfacerea nevoilor de bază, hrană, somn, amor.

Casa și relațiile sunt sub influența zodiei Iepure de foc din stâlpul ZI. Fiind un semn feminin, Iepurele ne va ajuta în anul 2018 să ne păstrăm echilibrul și să atragem armonia, fericirea, fidelitatea în cuplu. Anul 2018 va fi benefic celor care sunt interesați să câștige o bună reputație, să-și îmbunătățească situația materială și să aducă pe lume copii.
În prima jumătate a anului 2018 nu se recomandă celebrarea căsătoriilor, deoarece se crede că partenerii de cuplu nu vor avea parte de noroc în dragoste din pricina lipsei momentului de Lap chiun.
Lap chiun reprezintă primul punct de tranziție prin care trece Soarele și atinge longitudinea de 315°, începe pe 4 februarie 2018, ora 5:31 și simbolizează venirea primăverii chinezești, renașterea, trezirea la viață a naturii.

Banii, afacerile, cariera sunt predispuse la suişuri şi coborâşuri, perseverență și impulsivitate, chiar lăcomie, întrucât sunt guvernate, în anul 2018, de zodia Tigru de lemn din stâlpul LUNA. Vor fi șanse mari de a acumula bunuri de valoare, case, mașini la prețuri avantajoase, ceea ce va atrage invidia și bârfe în anturaj.
Posibil ca afacerile în acest an să înregistreze un progres mai lent, pentru a ajunge la rezultatele dorite să fie necesar să muncim mai mult, deoarece anul 2018 este lipsit de Lap chiun în prima sa jumătate. Însă ne putem aștepta ca banii să vină în a doua jumătate a anului, începând cu luna August-Septembrie 2018.

Ascendentul anului 2018 este pe zodia Iepure de apă, care este prezentă în stâlpul ORA și ne face să fim buni negociatori. Pe de altă parte, zodia Iepure în acest stâlp reprezintă în acest an Steaua Romantismului, care are conotație negativă, poate atrage trădări în dragoste, afaceri, parteneriate de afaceri. Prin urmare, va fi necesar să fim atenți cu cine ne asociem.

În Anul Câinelui, afacerile de succes vor fi în domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, avocatură, judecătorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vânzări, import/export, transporturi, călătorii.

Pe cât posibil, în anul 2018 se recomandă să evităm investițiile în domeniile de activitate: servicii sociale, medicină (oftalmologie, cardiologie), saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate.

Zodia Câine are talentul să ne taie elanul, să ne fie frică să nu greșim, însă ne poate ajuta pe termen lung să învățăm cum să fim prevăzători și meticuloși. Evoluția va fi rapidă în 2018, dar ne va consuma o bună parte din energia vitală, va lăsa răni adânci și depresie dacă nu ne asumăm responsabilitatea propriei vieți.

Stăpânul zilei este Focul Yin, susținut de două aspecte: Prieten secret, Iepure-Câine, dar și de o jumătate de aspect Aliați, Câine-Tigru. Ambele aspecte amplifică energia elementului foc și trezesc dorința de a ne consuma o bună parte din resursele fizice și materiale pe distracții, petreceri. Nu este exclus ca excesul de element foc să ne facă foarte competitivi și egoiști, ceea ce nu va fi pe placul Câinelui, care va găsi cele mai dure metode de a ne aduce cu picioarele pe pământ (eșecuri, pierderi de bani, schimbări bruște de situație pe plan afectiv etc.).

Deoarece Focul yin, stăpânul zilei de 4 februarie, este puternic, elementele favorabile în anul 2018 sunt:

  • Metalul, aduce noroc de bani, oportunități în afaceri, venituri sporite (șanse maxime de bogăție în lunile August și Septembrie)
  • Apa, atrage reputație bună, statut social înalt (șanse maxime de avansare pe plan social în lunile Noiembrie-Decembrie)
  • Pământul, potențează norocul de creativitate, capacitatea de negociere (potențial maxim în lunile Iulie, Octombrie)

Sănătate. Anul 2018 aduce cu sine risc de îngrășare (mai ales pentru nativii din zodiile Bivol, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Câine), risc de cancer, boli digestive, probleme cu inima și circulația sângelui, datorită prezenței în exces a elementului foc, depresie, constipație, din cauza lipsei de element metal. În 2018, practicarea unui sport, jogging sau înot este necesară pentru a ne menține sănătatea. Metodele de tratament cele mai eficiente în anul 2018 sunt acupunctura, chirurgia, stomatologia.

Pe plan politic și social nu vom mai accepta să fim mințiți, nu ne vom încrede cu ușurință în cei din jur. Se întrevăd unele revolte la nivel macro, care, odată stârnite, se vor ține lanț, însă se vor estompa repede dacă vom primi ceea ce ne dorim.

Elementele nefavorabile în anul 2018 sunt:

  • Focul, atrage pierderi financiare, competiții neloiale
  • Lemnul, amplifică riscul de boli, probleme emoționale

Culorile norocoase ale anului 2018:

  • alb, auriu, argintiu, gri
  • albastru, negru, bleumarin
  • galben pai, ocru, cărămiziu.

Culorile ce atrag ghinion, boli în 2018:

  • roșu, grena
  • verde, maron.

Află mai multe despre dragoste, bani și sănătate pe ZODII în Horoscop Chinezesc 2018

#reclama12#

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.