Anul Câinelui de Pământ 2018

Ce schimbări noi aduce anul Câinelui de Pământ în 2018 în dragoste, bani și sănătate pentru toate zodiile

Tai Sui, cea mai puternică energie anuală, ocupă în 2018 casa zodiei Câine – NV1, 292.5°-307.5°. 

Pe 4 februarie 2018, ora 5:31, conform calendarului chinezesc tradițional, intrăm în anul Câinelui de Pământ, iar harta în momentul trecerii în anul Câinelui este:

Anul Câinelui de Pământ

În astrologia chineză, BaZi Câinele este un semn zodiacal masculin, format din 3 tulpini ascunse: tulpina sa principală este pământul yang, celelalte două sunt focul yin și metalul yin. Aceste elemente ne influențează talentele ascunse și subconștientul. Câinele este zodia care încheie anotimpul de toamnă și marchează momentul în care elementul metal intră în declin.

În 2018 se va schimba modul de a interacționa cu ceilalți, datorită energiei aduse de zodia Câine de Pământ, care apare în stâlpul AN. Vom prelua din calitățile acestei zodii: loialitate, amabilitate, corectitudine, dar și din defectele sale: încăpățânare, secretoșenie, lipsă de spontaneitate. Vom observa că, față de anul Cocoșului, vom comunica mai greu și va trebui să dăm explicații clare pentru a ne face înțeleși.

Câinele de pământ are o natură sensibilă și preferă să se izoleze pentru a se simți în siguranță, de aceea, în anul 2018, va trebui să fim discreți, să ne păstrăm principiile morale, să ne canalizăm furia interioară spre creștere spirituală. Cu toții vom visa la un trai mai bun, deoarece în ultimii ani astrele ne-au predispus la muncă multă și acum oboseala își va spune cuvântul. Vom pune un accent pe satisfacerea nevoilor de bază, hrană, somn, sex.

Casa și relațiile sunt sub influența zodiei Iepure de foc din stâlpul ZI. Fiind un semn feminin, Iepurele ne va ajuta în anul 2018 să ne păstrăm echilibrul și să atragem armonia, fericirea, fidelitatea în cuplu. Anul 2018 va fi benefic celor care sunt interesați să câștige o bună reputație, să-și îmbunătățească situația materială și să aducă pe lume copii.

Banii, afacerile, cariera sunt predispuse la suişuri şi coborâşuri, perseverență și impulsivitate, chiar lăcomie, întrucât sunt guvernate, în anul 2018, de zodia Tigru de lemn din stâlpul LUNA. Vor fi șanse mari de a acumula bunuri de valoare, case, mașini la prețuri avantajoase. Ascendentul anului 2018 este pe zodia Iepure de apă, care este prezentă în stâlpul ORA și ne face să fim buni negociatori.

În Anul Câinelui, afacerile de succes vor fi în domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, avocatură, judecătorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vânzări, import/export, transporturi, călătorii.

Pe cât posibil, în anul 2018 se recomandă să evităm investițiile în domeniile de activitate: servicii sociale, medicină (oftalmologie, cardiologie), saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate.

Zodia Câine are talentul să ne taie elanul, să ne fie frică să nu greșim, însă ne poate ajuta pe termen lung să învățăm cum să fim prevăzători și meticuloși. Evoluția va fi rapidă în 2018, dar ne va consuma o bună parte din energia vitală, va lăsa răni adânci și depresie dacă nu ne asumăm responsabilitatea propriei vieți.

Stăpânul zilei este Focul Yin, susținut de două aspecte: Prieten secret, Iepure-Câine, dar și de o jumătate de aspect Aliați, Câine-Tigru. Ambele aspecte amplifică energia elementului foc și trezesc dorința de a ne consuma o bună parte din resursele fizice și materiale pe distracții, petreceri. Nu este exclus ca excesul de element foc să ne facă foarte competitivi și egoiști, ceea ce nu va fi pe placul Câinelui, care va găsi cele mai dure metode de a ne aduce cu picioarele pe pământ (eșecuri, pierderi de bani, schimbări bruște de situație pe plan afectiv etc.).

Deoarece Focul yin, stăpânul zilei de 4 februarie, este puternic, elementele favorabile în anul 2018 sunt:

  • Metalul, aduce noroc de bani, oportunități în afaceri, venituri sporite
  • Apa, atrage reputație bună, statut social înalt
  • Pământul, potențează norocul de creativitate, capacitatea de negociere

Sănătate. Anul 2018 aduce cu sine risc de îngrășare (mai ales pentru nativii din zodiile Bivol, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Câine), risc de cancer, boli digestive, probleme cu inima și circulația sângelui, constipație, datorită prezenței în exces a elementului foc. În 2018, practicarea unui sport, jogging sau înot este necesară pentru a ne menține sănătatea.

Pe plan politic și social nu vom mai accepta să fim mințiți, nu ne vom încrede cu ușurință în cei din jur. Se întrevăd unele revolte la nivel macro, care, odată stârnite, se vor ține lanț, însă se vor estompa repede dacă vom primi ceea ce ne dorim.

Elementele nefavorabile în anul 2018 sunt:

  • Focul, atrage pierderi financiare, competiții neloiale
  • Lemnul, amplifică riscul de boli, probleme emoționale

Culorile norocoase ale anului 2018:

  • alb, auriu, argintiu, gri
  • albastru, negru, bleumarin
  • galben pai, ocru, cărămiziu.

Culorile ce atrag ghinion, boli în 2018:

  • roșu, grena
  • verde, maron.

Află mai multe despre dragoste, bani și sănătate pe ZODII în Horoscop Chinezesc 2018

Pe același subiect

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.