Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 4 – activatori pentru energia romantismului in anul 2022

Steaua Romantismului, numită și steaua 4, va tranzita în anul 2022 zona de Sud-est a locuințelor și a spațiilor de lucru.

Zona de Sud-est guvernează în feng shui-ul celor 8 aspirații Banii, este și sectorul zodiilor Șarpe și Dragon și se mai referă la fiica mare (primul copil de gen feminin născut într-o familie).

Prin urmare, ceea ce va genera în acest an Steaua Romantismului și a Iubirii, îi va influența de nativii din Șarpe, pe nativii din Dragon, pe fiicele mari și domeniul Bani - noroc financiar, belșug, abundență, prosperitate.

Steaua 4 Romantism 2022

Cu Steaua Iubirii în sectorul lor zodiacal, Șerpii și Dragonii vor avea în anul 2022 o perioadă destul de stimulantă în domeniul sentimental, erotic, afectiv.

Best seller

Energia lor amoroasă va tinde să atingă culmi înalte, partea erotică va fi puternică și înflăcărată cu emoția pasiunii, care le va trezi un interes deosebit pentru flirt, experiențe amoroase, aventuri. Tentațiile nu vor lipsi, iar răspunsul lor la provocările pe teme erotice va fi instantaneu.

Însă nu doar Șerpii și Dragonii se vor putea îndrăgosti în acest an, ci și nativii din alte zodii, care vor folosi remediile feng shui de mai jos, în zona de Sud-est a locuințelor.

De asemenea, steaua iubirii nu are doar conotație romantică, ea mai aduce cu sine și energia norocului academic.

Îți recomandăm

Deci, cei care doresc să obțină cu ușurință rezultate bune la examene, cei care sunt pe băncile școlii și vor să aibă reușite, pot activa corespunzător zona de Sud-est din casă, cu ajutorul remediilor feng shui, pentru a fi susținuți de energia acestei stele.

Sun, Steaua verde a Iubirii și Romantismului se va afla în 2022 în domiciliu, unde ajunge după 8 ani de tranzit și se repoziționează în Sud-est. Elementul acestei stele este lemnul mic, lemnul yin. Aceasta este considerată a fi o stea de bun augur în perioada 8 (2004 - 2024).

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Steaua 4 guvernează pe lângă romantism și călătoriile, talentele, creativitatea, abilitățile academice și artistice, înțelepciunea și inteligența, precum și dezvoltarea personală.

Cei care doresc în acest an să folosească energia acestei stele, ar fi bine să pună în zona de Sud-est a locuințelor și a spațiilor de lucru, obiecte de culoare albastră sau neagră, culori ale elementului apă. Elementul apă sporește puterea elementului lemn, despre care spuneam că guvernează steaua 4, a iubirii.

Sud-estul este în acest an o zonă bună pentru a așeza remedii feng shui, pentru a atrage oportunitățile romantice dorite, dar și pentru a spori bogăția ca urmare a amplificării creativității.

În 2022, ar fi bine să nu se pună în Sud-est obiecte din metal, deoarece metalul este elementul care distruge energia lemnului. De asemenea, nu este bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți culorile alb, argintiu sau roșu.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Sud-est obiecte în culorile de mai sus, încercați să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Sud-est și obiecte în culorile apei, respectiv albastru, bleumarin sau negru (perne decorative, vaze etc.).

Remedii feng shui pentru Steaua 4 în anul 2022

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește dragostea, căminul, banii și proprietățile, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui.

1. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Sud-est sau situată în zona de Sud-est a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă un difuzor de parfum, pentru a pune în mișcare energia apei, element ce sporește puterea elemenului lemn, ce guvernează Steaua 4:

De asemenea, pentru a atrage oportunități în iubire, așezați lângă ușa principală a casei sau a spațiului de lucru o pereche de rațe mandarine sau un copăcel cu cristale din cuarț roz:

Încercați să folosiți cât mai mult posibil ușa principală din zona de Sud-est și să deschideți ferestrele orientate spre Sud-est sau situate în zona de Sud-est, pentru a amplifica valurile energiei iubirii și a le capta în spațiile de lucru sau în spațiile locuibile.

2. Nativii din zodiile Dragon și Șarpe, fiicele mari sau cei care doriți să beneficiați în acest an de pe urma energiei stelei 4, a Romantismului, puteți purta în mașină sau în poșetă:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Sud-estul locuinței, vor simți din plin influențele bune ale stelei Romantismului în acest an, dacă vor pune în această încăpere unul din remediile de mai jos:

4. Dacă veți dori să atrageți noroc de bani în acest an, prin activarea stelei 4, care aduce spor și oportonutăți de dezvoltare personală, în aceast an ar fi bine să vă așezați biroul în zona de Sud-est a încăperii în care lucrați și să țineți sub birou:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Sud-est, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru ca energia iubirii adusă de steaua 4 să nu fie risipită. De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Sud-est, în partea dinspre hol, puteți pune o plantă a banilor, deoarece lemnul este elemntul stelei 4.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Sud-est un nod mistic chinezesc, de culoare galben și verde:

În concluzie, în anul 2022 evitați elementele de foc și culorile roșu, roz sau violet în zona de Sud-est a locuințelor și a spațiilor de lucru. Culorile bune în acest an pentru zona de Sud-est sunt albastru, bleumarin sau negru, verde, maron.

Sud-estul este în acest an un loc bun pentru o fântână arteziană de interior, dacă doriți să atrageți mai mult romantism, dar și pentru a spori creativitatea și norocul academic. Păstrați zona de Sud-est activă cu ferestrele sau cu ușa deschise.

Nu folosiți în Sud-est obiecte metalice, petreceți timp în colțul de Sud-est al locuinței, pentru a beneficia de energia iubirii. De exemplu, ați putea să aveți în zona de Sud-est un fotoliu de pe care să scrieți mesaje de iubire persoanei iubite.

Veți vedea că mesajele voastre vor fi recepționate cu ușurintă și vor crea bucurie și afectivitate în cei dragi.

Steaua 4, a Iubirii, pe luni în 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, steaua 4 a Iubirii are atât aspecte pozitive, cât și negative. Felul în care se manifestă steaua Iubirii în acest an depinde și de tranzitul stelelor zburătoare lunare, prin zona de Sud-est.

Când steaua 4 este influențată de stele nefaste (2, 3, 5, 7), ea poate aduce trădare, probleme în dragoste, scandaluri pe teme amoroase, gelozie, traume sentimentale. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în contiunuare.

Pregătiți-vă din timp remediul feng shui pe care să-l puneți în luna mai 2022 în zona de Sud-est, pentru a nu pierde banii, persoana iubită, totul:

Pentru a nu atrage tot ce mai rău la capitolul sentimental și financiar în lunile iulie și octombrie 2022, folosiți remediile feng shui:

Stelele de boală și de ghinion care tranzitează sectorul de Sud-est în aceste luni, iulie și octombrie 2022 pot produce mari perturbări în energia stelei iubirii, de aceea, este foarte important să puneți în Sud-est cât mai multe din remediile feng shui de mai sus. Veți evita în acest fel să atrageți probleme în dragoste, necazuri legate de bani, boli și suferință.

O lună periculoasă la capitolul dragoste și dezvoltare personală, bani va fi septembrie 2022, când este posibil să apară brusc o nouă iubire, în circumstanțe neobișnuite sau pentru o persoană nepotrivită. Flacăra amoroasă posibil că se va aprinde instantaneu, pasiunea se va transforma în gelozie amară.

Prin urmare, pentru a păstra un ritm armonios în viața intimă și a domoli pasiunile obsesive, complicațiile, ar fi bine să avețin în locuințe sau la locul de muncă, în zona de Sud-est, remediile feng shui:

În luna mai 2022, tranzitul stelei pierderilor prin zona de Sud-est, va bloca energia iubirii, de unde nu se anunță deloc liniștie în cuplurile romantice, dimpotrivă poate aduce predispoziție la separare și divorț.

Pe partea financiară, steaua pierderilor poate avea impact negativ asupra investițiilor, achizițiilor și proprietăților. Anihilarea acestei energii nefaste se poate face cu remediile:

În lunile martie și decembrie 2022, sub combinația de stele Ho Tu 4-9 care se va forma în zona de Sud-est a spațiilor de lucru și a celor locuibile, se va degaja o energie care va fi favorabilă dezvoltării, lansării pe piață a unui produs nou, punerii în aplicare a planurilor și a strategiilor pregătite cu o perioadă înainte.

Remediile feng shui excelente pentru Sud-est în aceasta lună sunt:

Cele mai bune luni la capitolul bani și investiții vor fi februarie, aprilie, iunie, noiembrie 2022 și ianuarie 2023. Pentru a se aduce în zona de Sud-est a locuințelor și a spațiilor de lucru mai multă energie a siguranței, optimismului, satisfacțiilor, vor fi necesare remediile feng shui:

Cea mai bună lună pe plan afectiv-amoros va fi august 2022, când sunt mari șansele ca problemele în dragoste să fie soluționate sau clarificate. În zona de Sud-est a locuințelor energia pasiunii va conduce la experiențe bogate în plan emoțional și erotic.

Pe plan profesional, s-ar putea să apară în această lună necesitatea de pune în aplicare o strategie sau un plan. Pentru a lua decizii cât mai clare, va trebui să puneți cu grijă remediile feng shui în zona de Sud-est:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.