Copii - activatori fertilitate

În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central când se vorbește de un destin fericit. Se spune că degeaba ai bani dacă nu ai familie și copii. Dacă nu ai un fiu, înfiază unul. Chinezii consideră că nu poți pretinde că ai o viață împlinită dacă nu ai urmași.

Dacă îți dorești copii, se poate îmbunătăți acest tip de noroc folosind câteva reguli feng shui.

1. Direcția tatălui pentru iubire

Până la conceperea unui copil, este recomandat să așezi patul cu tăblia spre direcția personală de iubire a tatălui. În anul 2017, nu orienta patul spre direcțiile: SE1, E și NE 3, chiar dacă acestea reprezintă direcția iubirii pentru tată. Așteaptă să folosești direcția iubirii în alt an, când aceasta nu este afectată de energii negative.

Kua tată/direcția iubirii: 1/S; 2/NV; 3/SE; 4/E; 5/NV; 6/SV; 7/NE; 8/V; 9/N

Dacă vrei să-ți reorientezi patul, trebuie să știi că acesta poate fi cu tăblia la geam, dacă ai o draperie groasă în spatele tăbliei; patul poate fi poziționat și oblic – dacă vrei să captezi energii din direcția iubirii, dar nu lăsa spațiul din spatele tăbliei gol.
Nu pune patul sub o grindă, deoarece atrage infertilitate, boală, scăderea vitalității.

Ai grijă să pui în dormitor un pat dublu, cu o singură saltea și cu deschidere pe ambele părți, adică nu-l lipi cu o latură de un perete.
Nu lăsa tăblia patului fără sprijin, adică nu pune patul cu tăblia în mijlocul camerei, ci lângă un perete.

2. Tablouri cu mulți bebeluși

Dacă vrei să faci un copil fetiță, expune în dormitor un tablou cu bebeluși de sex feminin. Dacă vrei să ai un băiețel, alege un tablou cu bebeluși fericiți de sex masculin. Ideal ar fi să ai tabloul cu fetițele în sectorul de SE și cel cu băiețeii în sectorul de E al dormitorului. Dacă aceste sectoare sunt pe un perete comun cu baia sau cu bucătăria, expune tablourile pe un perete din living. În 2017 nu pune pozele cu bebeluși în sectoarele de S, SV, V sau NV.

3. Activatori pentru fertilitate în 2017

Sectorul cel mai bun pentru activare este NE-ul. Aici găsim în 2017 steaua 4, a fertilității.
De aceea, sporește-ți norocul de fertilitate cu ajutorul unui lotus din cristal de culoare roz. Mai adaugă în sectorul de NE în 2017 o pereche cu doi elefanți cu trompa în jos.

4. Ai grijă să activezi corespunzător sectorul tatălui

Tratează cu multă dragoste sectorul de NV din casă. Verifică acest sector în anul 2017 în toate încăperile din casă. Dacă descoperi că acest colț este întunecat și în dezordine, să nu te aștepți să faci prea ușor copii. Fă curățenie temeinică în NV, iar apoi decorează-l cu o veioză cu abajur de culoare albă și cu schelet de metal. Ține lumina aprinsă în acest colț pe toată durata zilei, dacă ai o baie, bucătărie sau debara în sectorul de NV al casei. Nu pune plante sau fântâni arteziene, obiecte de culoare roșie, portocalie, violet, grena, galbenă, neagră sau albastră în NV. Pentru a întări energia tatălui, așază în NV o icoană argintată/aurită cu Sfânta Familie. Evită cristalele de formă piramidală. Sunt acceptabile sferele din cristal de culoare albă.

În anul 2017, așază în NV cât mai multe obiecte din metal sau de culoare albă, aurie, argintie, în special în formă de sferă. Într-un bol din metal sau din sticlă transparentă, ține 168 de monede. Acum ai un motiv să iei mărunțișul de la marketuri. Etalează un Wu Lou în NV. o placă cu mantra lui Buddha al medicinei: Tayata Om BeKandze Maha BeKandze Maha Bekandze Samudgate Svaha poate fi foarte eficientă în a ține bolile la distanță de tine. De asemenea, o stupă și o pagodă a celor 5 elemente vor fi remedii puternice împotriva bolilor.

Alege și din reprezentările: Buddha vesel auriu, Shiva, Ganesha.

5. Zeițele fertilității

Tara de culoare albă sau verde, Kuan Yin au calitatea de a atrage fertilitatea. Expune în 2017 reprezentări cu acestea în sectoarele NV, NE, SV și V pentru a invita copiii în casa ta.

6. Clopoței de vânt

În 2017 vor fi foarte eficienți pentru fertilitate clopoțeii de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc. Așază clopoțeii în sectorul de NV al livingului sau al dormitorului.

7. Baia și fertilitatea

Dacă ai baia pe sectoarele de SV, NV sau V, norocul de fertilitate este foarte scăzut. De aceea, remediază baia: vopsește ușa de la baie în culoare albă sau roșie. Adaugă în baie o lumină de culoare roșie, covorașe și prosoape de culoare roșie sau violet. Nu pune plante și flori vii în baie. Atenție: gresia și faianța în nuanțe de albastru nu sunt favorabile.

8. Mama și norocul de urmași

Așa cum te îngrijești de sectorul tatălui, acordă o atenție sporită și sectorului mamei. Așază în SV-ul dormitorului două vaze sau urne mari din ceramică. Acest vas reprezintă elementul pământ, care este în legătură cu uterul și implicit cu fertilitatea. Vasul să aibă un corp voluminos și gât subțire, sugerând un corp voluptos de femeie. Cu cât este mai mare vasul, cu atât mai mult noroc de fertilitate se adună în casă. Aceste vase trebuie ținute goale.
Plasează în SV 6 pietre rotunjite, legate cu șnur roșu.
În 2017 așază în SV o veioză cu cristale sau cu abajur de culoare roșie, grena, violet. Ține lumina aprinsă la veioză măcar 3 ore pe zi.

9. Centrul casei în 2017

Norocul adus de steaua victoriilor în mijlocul caselor va amplifica și norocul de urmași.
Așezați pe o mășută în centrul livingului o poză de familie într-o ocazie fericită. Fiecare membru al familiei să fie frumos îmbrăcat și să emane un aer victorios. Tatăl trebuie să fie așezat pe un scaun, iar mama să poarte cât mai multe bijuterii.

10. Activatori speciali

De o parte și de alta a ușii de la dormitor așază câte un elefant din ceramică.

11. Dacă ai deja copii

Este bine să te preocupe norocul copiilor tăi și după naștere. În anul 2017, activează sectorul de NE pentru a atrage reușite la examene pentru copii. Plasează un cristal sau un glob pământesc în sectorul de NE al dormitorului copiilor. Dacă aceștia sunt deja la școală, orientează-le biroul spre o direcție favorabilă, în special spre direcția dezvoltării personale. Calculează-le numărul Kua pentru a afla această direcție. În anul 2017, evită să le orientezi biroul de studiu spre direcția V, chiar dacă aceasta le este favorabilă după numărul Kua. În anul 2017, direcția Vest nu trebuie deranjată. Vei opta pentru aceasta în alt an.

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.