Transport gratuit peste 199 lei

Tonic pentru viață și încredere – uleiul de portocală

Tonic pentru viață și încredere – uleiul de portocală

Uleiurile din citrice sunt o aromă bogată în natură cu rol de îmbunătățire a stării de spirit - oferind energie corpului, echilibrare emoțională și de purificare a aerul

Nu doar sezonul sărbătorile de iarnă trebuie să ne amintească de mirosul plăcut al fructelor exotice si mai ales de consumul lor. Chiar dacă, de cele mai multe ori, pofta ne dicteaza ce să mâncăm, află că și spiritul are nevoie de hrană.

Corpul nostru energetic, din cauza propriei neatenții, se confruntă cu tot felul de lipsuri, provocând dezechilibre în organism, astfel, începem să ne confruntăm cu tot felul de probleme de sănătate sau emoționale.

Uleiurile esențiale de citrice – beneficii pentru o stare de spirit extraordinară

Printre cele mai preferate uleiuri de citrice se numără uleiul de portocală și cel de lămâie.

Uleiul esențial de portocală face minuni atunci când îl alegem să ne vindecăm corpul, oferindu-ne un sentiment puternic de regenerare, optimism și încredere.

În China Antică portocala era considerată un simbol al norocului, utilizată ca un tonic pentru forța vieții, eliminând problemele din meridianele energetice.

Printre beneficiile pe care le oferă se numară:

  • Oferă încredere în forțele proprii și în cea a Universului
  • Ne ajută sa accesptăm necunoscutul cu care ne confruntăm
  • Revitalizează corpul
  • Oferă putere de concentrare

Dar avantajele folosirii unui ulei esential de portocală nu se opresc aici.

Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale portocalei este continutul ridiacat de vitamina C, un puternic remediu pentru piele, cunoscut de majoritatea oamenilor, uleiul esențial de portocală este benefic în combaterea semnelor îmbătrânirii, precum ridurile și petele întunecate, dar și unghiile și părul sunt răsfățate.

După o zi grea de muncă nevoia cea mai acerbă pe care o simțim este relaxarea. Și nu trebuie neglijată!

Alegerea cea mai bună pe care o poți face în acest sens este să te folosești de un sedativ natural, precum uleiul de portocală, deoarece acesta atenuează depresia, anxietatea, furia sau stările de iritare și, chiar, anumite inflamații corporale.

Dacă te-ai convins de necesitatea utilizării uleiului esențial de portocală, achiziționeză-l acum și folosește-l cu toată încrederea.

Pregătește-te și cu un ulei parfumat de lămâie.

Viziteaza magazinul online