Slăbește sănătos - Descoperă dieta potrivită pentru grupa ta sanguină!

02.MAI.2019
Slăbește sănătos - Descoperă dieta potrivită pentru grupa ta sanguină!

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cercetările au arătat că obiceiurile și nevoile alimentare diferă de la o persoană la alta, în funcție de grupa sanguină a fiecăruia. Cel mai cunoscut

cercetător în domeniul acesta este Peter D'Adamo, care a creat diete diferite pentru fiecare dintre cele 4 grupe sanguine – 01, A2, B3, respectiv AB4.

Un regim adecvat determină nu doar pierderea kilogramelor în plus, ci și întărirea imunității, eliminarea stresului și menținerea sănătății fizice și psihice, în general. Descoperă în continuare care este cea potrivită dietă pentru tine!

Cercetătorii consideră că grupa sanguină 01 este cea mai veche și o asociază cu așa-numitul „tip al vânătorului”. Pentru persoanele cu această grupă sanguină, sportul este foarte important, ajutându-le să se dezvolte armonios.

Loading...

Au nevoie de proteine animale, mai ales că pot digera carnea mult mai ușor decât ceilalți. Pe de altă parte, ar fi bine să evite carbohidrații, cerealele și produsele lactate.

Deoarece persoanele cu grupa sanguină 01 au o aciditate gastrică mai intensă decât celelalte, este indicat să opteze pentru fructe ca prune, curmale, coacăze, struguri și agrișe sau oricare alte fructe ce au aciditate alcalină.

Pentru că tot am amintit de importanța sportului în viața lor, trebuie să subliniem că aceste persoane au o rezistență fizică extremă la exerciții fizice solicitante. De exemplu, cele mai bune sporturi pentru ele sunt gimnastica sportivă, aerobicul, sporturile de contact sau jogging-ul.

Vă dorim o viață sănătoasă!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.