Transport gratuit peste 199 lei

Slăbește sănătos - Descoperă dieta potrivită pentru grupa ta sanguină!

Slăbește sănătos - Descoperă dieta potrivită pentru grupa ta sanguină!

Cercetările au arătat că obiceiurile și nevoile alimentare diferă de la o persoană la alta, în funcție de grupa sanguină a fiecăruia. Cel mai cunoscut

cercetător în domeniul acesta este Peter D'Adamo, care a creat diete diferite pentru fiecare dintre cele 4 grupe sanguine – 01, A2, B3, respectiv AB4.

Un regim adecvat determină nu doar pierderea kilogramelor în plus, ci și întărirea imunității, eliminarea stresului și menținerea sănătății fizice și psihice, în general. Descoperă în continuare care este cea potrivită dietă pentru tine!

Cercetătorii consideră că grupa sanguină 01 este cea mai veche și o asociază cu așa-numitul „tip al vânătorului”. Pentru persoanele cu această grupă sanguină, sportul este foarte important, ajutându-le să se dezvolte armonios.

Au nevoie de proteine animale, mai ales că pot digera carnea mult mai ușor decât ceilalți. Pe de altă parte, ar fi bine să evite carbohidrații, cerealele și produsele lactate.

Deoarece persoanele cu grupa sanguină 01 au o aciditate gastrică mai intensă decât celelalte, este indicat să opteze pentru fructe ca prune, curmale, coacăze, struguri și agrișe sau oricare alte fructe ce au aciditate alcalină.

Pentru că tot am amintit de importanța sportului în viața lor, trebuie să subliniem că aceste persoane au o rezistență fizică extremă la exerciții fizice solicitante. De exemplu, cele mai bune sporturi pentru ele sunt gimnastica sportivă, aerobicul, sporturile de contact sau jogging-ul.

Vă dorim o viață sănătoasă!

Viziteaza magazinul online