Transport gratuit peste 199 lei

Secrete în diete – Cu siguranță nu știai că grupa sanguină te poate ajuta să slăbești (3)

Secrete în diete – Cu siguranță nu știai că grupa sanguină te poate ajuta să slăbești (3)

Dieta și stilul de viața potrivite grupei sanguine sunt considerare unele dintre cele mai mari descoperiri din ultimele decenii. Descoperă dieta propusă

de dr. Peter D'Adamo! Consumul de alimente neadecvate puterii de procesare a corpului nostru duce nu doar la acumularea de kilograme nedorite, ci și la încetinirea metabolismului, scăderea imunității sau la afecțiuni medicale grave.

Astăzi vom descoperi secretele persoanelor cu grupa sanguină B3. Cercetările au arătat că grupa 0 este cea mai veche și corespunde „tipului vânătorului”.

Grupa sanguină A corespunde perioadei în care a apărut cultivarea pământului, fiind atribuită „tipului agricultorului”, grupa B a apărut odată cu migrația spre nord, iar tipul asociat este cel „echilibrat, iar grupa AB este cea mai nouă, fiind un rezultat al amestecului dintre celelalte 3 grupe și este asociată „tipului modern”.

Persoanele cu grupa sanguină B3 pot mânca orice își doresc, ele fiind „omnivore”. Cu toate acestea, este extrem de important ca regimul lor să fie echilibrat, diversificat și predominat de alimente sănătoase. Cele mai bune alimente pentru ele sunt carnea de vânat, capră, oaie, iepure sau miel, peștele oceanic, ouăle, lactatele slabe și legumele verzi.

În general, fructele și legumele le fac bine, așa că ar trebui consumate cât mai des. Pe de altă parte, ar fi bine să se țină la distanță de carnea de pui, nuci, semințe de susan, floarea-soarelui, arahide și roșii, pentru că fiecare dintre acestea le poate afecta starea de sănătate.

În ceea ce privește sportul, persoanele cu grupa sanguină B3 au nevoie de exerciții fizice atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. Cu toate acestea, ar trebui să aibă grijă să nu se extenueze.

Ar putea opta pentru drumeții, ciclism, tenis, golf sau arte marțiale.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online