Secrete în diete – Cu siguranță nu știai că grupa sanguină te poate ajuta să slăbești (3)

12.IUNIE.2019
Secrete în diete – Cu siguranță nu știai că grupa sanguină te poate ajuta să slăbești (3)
Sănătate și Nutriție AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Dieta și stilul de viața potrivite grupei sanguine sunt considerare unele dintre cele mai mari descoperiri din ultimele decenii. Descoperă dieta propusă de dr.

Peter D'Adamo! Consumul de alimente neadecvate puterii de procesare a corpului nostru duce nu doar la acumularea de kilograme nedorite, ci și la încetinirea metabolismului, scăderea imunității sau la afecțiuni medicale grave. Astăzi vom descoperi secretele persoanelor cu grupa sanguină B3. Cercetările au arătat că grupa 0 este cea mai veche și corespunde „tipului vânătorului”.

Grupa sanguină A corespunde perioadei în care a apărut cultivarea pământului, fiind atribuită „tipului agricultorului”, grupa B a apărut odată cu migrația spre nord, iar tipul asociat este cel „echilibrat, iar grupa AB este cea mai nouă, fiind un rezultat al amestecului dintre celelalte 3 grupe și este asociată „tipului modern”.

Loading...

Persoanele cu grupa sanguină B3 pot mânca orice își doresc, ele fiind „omnivore”. Cu toate acestea, este extrem de important ca regimul lor să fie echilibrat, diversificat și predominat de alimente sănătoase. Cele mai bune alimente pentru ele sunt carnea de vânat, capră, oaie, iepure sau miel, peștele oceanic, ouăle, lactatele slabe și legumele verzi.

În general, fructele și legumele le fac bine, așa că ar trebui consumate cât mai des. Pe de altă parte, ar fi bine să se țină la distanță de carnea de pui, nuci, semințe de susan, floarea-soarelui, arahide și roșii, pentru că fiecare dintre acestea le poate afecta starea de sănătate.

În ceea ce privește sportul, persoanele cu grupa sanguină B3 au nevoie de exerciții fizice atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. Cu toate acestea, ar trebui să aibă grijă să nu se extenueze.

Ar putea opta pentru drumeții, ciclism, tenis, golf sau arte marțiale.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
211
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.