Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Păstârnacul – ajutorul tău în lupta cu bacteriile şi viruşii

Păstârnacul – ajutorul tău în lupta cu bacteriile şi viruşii

Păstârnacul (Pastinaca sativa) este o legumă cultivată pentru consumul de rădăcini care conferă preparatelor culinare un gust şi o aromă specifică. Este bogat în fibre

alimentare și proteine, vitaminele din grupul B, provitamina A, vitamina C, minerale (potasiu, fosfor și calciu), și conține hidrați de carbon sănătoși. Rădăcina de păstârnac este asemănătoare cu morcovul alb, având gust dulce-picant şi aromat, de ţelină sau pătrunjel.

În alimentație rădăcina este folosită crudă, dată prin răzătoare, amestecată cu sare, untdelemn și alte legume.
Păstârnacul poate fi de asemenea fiert și întrebuințat la aromatizarea salatelor, ciorbelor, supelor -crema, piureurilor din legume.

Valori nutriționale pentru 100 grame păstârnac fiert

Viziteaza magazinul online