Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Mese ușoare cu puține calorii – Tot ce nu știai despre andive

Mese ușoare cu puține calorii – Tot ce nu știai despre andive

Andivele (Cichorium endivia) sunt legume obținute prin forțarea vegetației unei specii de cicoare în condiții de temperatură crescută și întuneric. Există

două varietăți de andive cultivate: andive cu frunze crețe înguste și andive cu frunze late (scarola). Andivele au formă lunguiață și o culoare alb-gălbuie, mai intensă către vârfurile frunzelor. Deși au un gust amărui, el poate fi ‘’mascat’’ prin preparare și condimentare. Andivele sunt ideale crude, în salate sau ca garnituri (alături de carne la grătar sau la cuptor), dar și în sucuri naturale (au un conținut de 95% apă).

Valori nutriționale pentru 100 de grame andive

Calorii: 17
Proteine: 1.3
Lipide: 0.2
Carbohidrați: 3.4
Fibre: 3.1

Viziteaza magazinul online