Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Frunzele de dafin - cum îți pot întări inima și cum o protejează de boli grave

Frunzele de dafin - cum îți pot întări inima și cum o protejează de boli grave

Dafinul (Laurus nobilis) este un arbust mereu verde, cu frunze care se usucă şi se folosesc pe post de condiment în diferite reţete. Din punct de vedere culinar,

dafinul este folosit mai ales sub formă de frunze, atât în formă uscată, cât și proaspătă. Frunzele de dafin pot fi folosite în pregătirea mâncărurilor cu carne de pasăre, vită, porc sau peşte. Totodată, dau savoare mâncărurilor cu legume, mai ales celor în care se folosește mazăre boabe sau păstăi.

Se combină foarte bine cu cartofi, risotto-uri, crustacee, carne de pasăre, roșii sau linte. Este un condiment foarte bun și pentru supe, sosuri, feluri principale, băuturi, murături și în saramura pentru acestea.

Pentru un buchet deosebit care va adăuga un plus de gust mâncărurilor, frunzele de dafin se combină cu alte condimente și plante aromatice precum: pătrunjel, rozmarin, mărar, muștar, busuioc, scorțișoară.

Viziteaza magazinul online