Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Este necesar să slăbim? Factori care influențează kilogramele în plus

Este necesar să slăbim? Factori care influențează kilogramele în plus

A cunoaște și conșientiza ce anume ne îngrașă, înseamnă un pas înainte spre a ajunge la greutatea dorită. Dorința de a pierde în greutate presupune un

demers delicat, pentru că trebuie stabilit mai întâi dacă aceasta se justifică sau nu. Kilogramele în plus, obezitatea, reprezintă de câteva decenii o preocupare majoră. În primul rând, din rațiuni medicale, contează măsura în care s-a arătat că excedentul de greutate prezintă riscuri importante pentru sănătate, dar mai ales din motive estetice.

De fapt, creșterea în greutate este influențată de trei factori:
- Primul este factorul alimentar, alimentul hiperglicemiant va solicita în mod anormal pancreasul: căutați și analizați cât de mare este indicele glicemic al fiecărui aliment.
- Al doilea este factorul temporal, adică pentru a face obiectul hiperinsulinismului, hiperstimularea pancreatică trebuie să fie suficient de îndelungată. Astfel, persoane slabe care mănâncă orice și au și avantajul că sunt slabe se pot trezi într-o bună zi ca au probleme cu greutatea. Aveți grijă ce obiceiuri alimentare ați adoptat pe termen lung.
- Al treilea este factorul individual, adică unii indivizi sunt mai fragili, mai sensibili decât ceilalți și, de aceea, pancreasul lor se dereglează mai rapid. Alții au o anumită predispoziție și anume, dacă părinții au fost grași, la copii există o tendință spre hiperinsulinism, iar semnele de obezitate pot apărea de timpuriu.

Best seller

Problema creșterii în greutate va fi rezolvată eficient și durabil printr-o simplă reorientare a obiceiurilor noastre alimentare.

1. Trebuie să mâncăm echilibrat pentru a slăbi
2. Trebuie să ne alimentăm suficient pentru a nu ajunge la deficiențe nutritive și pentru a ne regla metabolismul
3. Trebuie să oferim corpului nostru alimentele necesare și anume pe cele care ard grăsimile și care, prin propriile ingrediente naturale, contribuie la arderea treptată a rezervelor de grăsime.

Pe lângă un mod de viață cu o dietă corespunzătoare, care este indispensabilă în procesul de slăbire, trebuie luați în discuție și alți factori care pot împiedica pierderea în greutate: un dezechilibru hormonal, efectele stresului, anomalie în funcționarea tiroidei, numeroase medicamente.

Iți recomandăm

Pentru a ajunge la greutatea dorită și, chiar mai important, pentru a ne menține în formă pe termen lung, fără a renunța la ce ne place, o metodă eficientă ar fi consumul de alimente care ard grăsimile.

În plus, eliminarea toxinelor asigură o pauză de refacere a organismului. În continuare, câțiva pași simpli în procesul de detoxifiere , ceea ce va duce la menținerea unei bune sănătăți și la o viață mai lungă.

Viziteaza magazinul online