Transport gratuit peste 199 lei

Dieta perfectă - află de ce trebuie să ții cont în funcție de grupa sanguină (2)

Dieta perfectă - află de ce trebuie să ții cont în funcție de grupa sanguină (2)

Descoperirea grupelor sanguine i-au adus austriacului Karl Landesteiner premiul Nobel în anul 1930. Ulterior, medicul naturist Peter J. D’Adamo a conturat

dietele specifice fiecărei grupe sanguine. Potrivit doctorului Peter J. D’Adamo, fiecare grupă sanguină conține informații adunate de-a lungul mileniilor.

Datele respective sunt esențiale pentru a ne menține sănătatea și care dezvăluie numeroase detalii legate de personalitate. Astăzi vă invităm să descoperiți care sunt caracteristicile principale și dieta perfectă pentru persoanele care au grupa sanguină A1.

Cercetătorii consideră că această grupă s-a dezvoltat odată cu epoca în care oamenii au început să cultive pământul și astfel grupa este atribuită „tipului agricultorului”. Plecând de la această premisă și bazându-se pe numeroase studii, Peter J. D’Adamo a demonstrat că vegetarianismul se potrivește mănușă pentru aceste persoane.

Au nevoie de proteine ce provin din soia, legume și cereale, acestea fiindu-le esențiale datorită conținutului ridicat de antioxidanți, minerale și enzime. Pot pierde ușor din kilogramele nedorite când renunță la consumul de carne și optează pentru plusul de legume, fructe și în general alimente proaspete.

În plus, ajung să se simtă mult mai energice, deoarece nu mai sunt chinuite de toxinele din organism. Este de preferat consumul de legume și fructe alcaline, cum ar fi portocalele, papaya, mango și altele. Pe de altă parte, ar fi bine să evite pe cât posibil roșiile, cartofii dulci, piperul sau varza, deoarece le pot provoca diverse tulburări în digestie (cum ar fi balonările).

De asemenea, este indicat să minimalizeze consumul de produse lactate, pentru că le digeră greu și conduc la încetinirea metabolismului. Nu același lucru se poate spune despre produsele lactate fermentate, cum sunt iaurtul, smântâna degresată sau kefirul.

În ceea ce privește practicarea de exerciții fizice, acesta ajută persoanele cu grupa sanguină A2 să atingă calmul interior atât de dorit. Ele pot opta pentru exercițiile de relaxare, cele de meditație, yoga sau tai chi. În plus, pot opta pentru aerobic, dar fără a exagera și doar dacă suferă de obezitate.

Încearcă să respecți sfaturile medicul naturist Peter J. D’Adamo și vei vedea cum ți se schimbă viața!

Viziteaza magazinul online