Cum se slăbește mâncând sănătos
Cum să slăbesc rapid și ușor? Slăbești mâncând printr-un regim alimentar sănătos, sfaturi de la nutriționist. Dacă este hrănit cu lucruri simple,
organismul uman se dezvoltă bine. Organismul când funcţionează bine nu are nevoie de stimulente sau medicamente. Furnizând organismului o alimentație adecvată şi având grijă ca periodic să îl curăţăm prin perioade de pauză ce favorizează detoxifierea, atunci vom fi 100% sănătoşi.
Eliminând răutatea şi ura din propriile gânduri, controlându-ne emoţiile, vom fi mulţumiţi de viaţa noastră, dar şi de sănătatea noastră.
Stilul de a găti influențează arderea caloriilor, iar aportul caloric zilnic trebuie ținut sub control. Există super alimente care accelerează slăbirea, revigorează metabolismul, accentuează linia taliei, precum legume (castraveți, ciuperci champignon), cereale (hrișca), brânzeturi (brânza de capră, urda), fructe (mere, muguri de pin, avocado), plante aromatice (fenicul, scorțișoară).
DE INTERES: Dieta este procesul de slăbire în menținerea stării de sănătate?
A SLĂBI MÂNCÂND poate însemna în primul rând să nu ne înfomatăm, apoi:
- să ne hidratăm
- să avem grijă în alegerea ingredientelor folosite la prepararea mâncării, ingrediente care să contribuie în mod natural la arderea rezervelor de grăsime
- să avem grijă la combinaţiile alimentare permise, dar şi la cantităţi
- contează foarte mult şi starea noastră emoțională în momentul în care preparăm mâncarea
- să evităm prăjirea ca mod de preparare a alimentelor
- să respectăm orele meselor, dar şi cele 3 mese + 2 gustări pe zi
- farfuria corectă ar putea conţine, dar nu zilnic, ¼ proteine + ¼ carbohidraţi + restul legume.
Autor: Maria Astra, publicat la data 05.05.2018
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!