Ai pielea uscată sau ți-e poftă de dulce? Semne importante ale unor grave lipsuri din organism!

22.NOIEMBRIE.2018
Ai pielea uscată sau ți-e poftă de dulce? Semne importante ale unor grave lipsuri din organism!

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Corpul ne transmite semnale de alarmă atunci când ceva nu este în regulă, trebuie doar să înveți să-l asculți. Corpul nostru ne trimite semnale atunci

când ceva nu este în regulă cu noi. Ar fi bine să ținem cont de ele și să luăm măsurile necesare pentru a nu ajunge la afecțiuni grave. Iată cele mai des întâlnite semne că organismul se luptă cu importante carențe.

Părul și unghiile fragile semnalizează o lipsă de vitamina B și calciu. Este bine să consumăm mai multe cereale integrale.

Cârceii (mai ales, în timpul nopții) sunt semnul lipsei de potasiu și magneziu. Surse importante de potasiu găsim în banane, somon, avocado, iar de magneziu – spanac, varză, nuci, semințe și boabele de soia. De asemenea, aceste carențe pot determina insomnie și irascibilitate.

Loading...

Pielea uscată arată o carență semnificativă de vitamina E și ar fi indicat să includem în dieta zilnică pește gras, nuci și ulei vegetal.

Pielea aspră în zona coatelor indică o cantitate insuficientă de vitamina C, dar și A în organism, pe care le putem lua din fructele și legumele galbene (caise, chiar și cele uscate, morcovi, dovleci etc.)

Sângerarea gingiilor poate fi cauzată de carență de vitamina C, pe care o găsim în ceapă, usturoi și în fructe și legume, în general.

Dacă simți nevoia să consumi alimente cât mai sărate, e foarte posibil să ai o infecţie în organism, cu preponderenţă fiind vizat sistemul urogenital. Pe de altă parte, dorinţa pregnantă pentru alimente dulci poate arăta epuizarea psihică şi fizică, fiind indicate în acest caz mierea de albine şi ciocolata neagră. În final, pofta de alimente acre semnalizează nevoia organismului ca ficatul şi vezica biliară să fie stimulate şi este indicat să consumăm afine şi lămâie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.