Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Ai pielea uscată sau ți-e poftă de dulce? Semne importante ale unor grave lipsuri din organism!

Ai pielea uscată sau ți-e poftă de dulce? Semne importante ale unor grave lipsuri din organism!

Corpul ne transmite semnale de alarmă atunci când ceva nu este în regulă, trebuie doar să înveți să-l asculți. Corpul nostru ne trimite semnale atunci

când ceva nu este în regulă cu noi. Ar fi bine să ținem cont de ele și să luăm măsurile necesare pentru a nu ajunge la afecțiuni grave. Iată cele mai des întâlnite semne că organismul se luptă cu importante carențe.

Părul și unghiile fragile semnalizează o lipsă de vitamina B și calciu. Este bine să consumăm mai multe cereale integrale.

Cârceii (mai ales, în timpul nopții) sunt semnul lipsei de potasiu și magneziu. Surse importante de potasiu găsim în banane, somon, avocado, iar de magneziu – spanac, varză, nuci, semințe și boabele de soia. De asemenea, aceste carențe pot determina insomnie și irascibilitate.

Best seller

Pielea uscată arată o carență semnificativă de vitamina E și ar fi indicat să includem în dieta zilnică pește gras, nuci și ulei vegetal.

Pielea aspră în zona coatelor indică o cantitate insuficientă de vitamina C, dar și A în organism, pe care le putem lua din fructele și legumele galbene (caise, chiar și cele uscate, morcovi, dovleci etc.)

Sângerarea gingiilor poate fi cauzată de carență de vitamina C, pe care o găsim în ceapă, usturoi și în fructe și legume, în general.

Dacă simți nevoia să consumi alimente cât mai sărate, e foarte posibil să ai o infecţie în organism, cu preponderenţă fiind vizat sistemul urogenital. Pe de altă parte, dorinţa pregnantă pentru alimente dulci poate arăta epuizarea psihică şi fizică, fiind indicate în acest caz mierea de albine şi ciocolata neagră. În final, pofta de alimente acre semnalizează nevoia organismului ca ficatul şi vezica biliară să fie stimulate şi este indicat să consumăm afine şi lămâie.

Îți recomandăm
Viziteaza magazinul online