Ai grijă la astenia de primăvară! Descoperă acum cum să scapi de ea

05.APRILIE.2019
Sănătate și Nutriție AUTOR: Moni Paraschiv FOTO: pexels.com
Cei mai mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare venirea sezonului cald și revenirea la viață a naturii. Acest lucru înseamnă însă și adaptarea la

schimbarea temperaturilor și lupta cu alergiile de sezon. Una dintre capcanele primăverii este astenia de primăvară. Pentru cei mai mulți dintre noi, bucuria primăverii este umbrită de o rezistență scăzută la efort, nervozitate, palpitații, oboseală lipsită de cauze concrete, de tulburările de concentrare și memorie, starea generală de rău, dureri de cap sau oboseală exagerată, deși odihna nu lipsește

Toate aceste simptome cu care te-ai confruntat la finalul iernii sunt semne clare ale asteniei.

Loading...

În primul rând, trebuie să știi că această stare este normală și că extrem de multe persoane au probleme din cauza asteniei de primăvară. Aceasta este cauzată de lipsa îndelungată a razelor soarelui și de un dezechilibru ce apare între nevoile organismului și ceea ce consumăm. Astfel, pentru a minimaliza disconfortul fizic și psihic, trebuie suplimentată alimentația cu multe vitamine și minerale.

Apoi, trebuie să știi că simptomele asteniei sunt augmentate de un nivel scăzut de imunitate, pe fondul căruia apar boli de sezon, cum ar fi răceala, gripa și alte viroze respiratorii.

Primul pas este să consumi cât mai multe fructe și legume crude, iar următorul este să pui accentul pe exerciții fizice.

De exemplu, până și simplele plimbări în aer liber sunt de mare ajutor. În plus, poți opta pentru suplimentele de vitamine, dar atenție, pentru că aceastea nu trebuie luate fără recomandarea medicului.

Astenia de primăvară nu trebui ignorată, deoarece de multe ori este însoțită de depresie! Dacă însă astenia nu este atât de gravă, nu putem spune același lucru despre depresie, care în timp aduce mari probleme atât în plan personal, cât și în cel socio-profesional.

Vă dorim sănătate și o primăvară de poveste!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
351
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.