Transport gratuit peste 199 lei

6 Moduri uimitoare de a slăbi cu ajutorul postului negru intermitent – partea I

6 Moduri uimitoare de a slăbi cu ajutorul postului negru intermitent – partea I

Alege postul negru de câteva ore, pentru a te schimba fizic, psihic. Vezi cât de ușor poate fi să ai un corp de invidiat. Fiecare dintre noi își dorește un

corp suplu, armonios și sănătos. Însă marea provocare apare atunci când trebuie să ne îngrijim de aspectul și de sănătatea corpului.

De regulă, cei mai mulți dintre noi apelează la diferite diete (Dukan etc.), unele mai extreme, altele mai simple. Unii au succes folosind o anumită dietă, alții au succes maxim folosind postul negru intermitent.

Postului negru intermitent reprezintă o cură de slăbire naturală și are mai multe metode, iar acestea diferă în funcție de numărul de zile de post negru și de cantitatea de calorii.

Postul negru intermitent implică în întregime sau parțial abținerea de la actul de a mânca (se poate bea apă), pentru o anumită perioadă de timp, înainte de a mânca din nou în mod regulat.

Unele studii sugerează că acest mod de a mânca poate oferi beneficii cum ar fi pierderea de grăsimi, o sănătate mai bună și o longevitate sporită, întinerire la nivel celular. Susținătorii susțin că un program de repaus este mai ușor de întreținut decât dieta tradițională, controlată prin calorii.

Experiența fiecărei persoane referitoare la postul negru intermitent este individuală, iar stilurile diferite se vor potrivi unor persoane diferite.

În acest articol, nutriționistul ZODIACOOL ne prezintă studiile din spatele celor mai populare tipuri de post intermitent și ne oferă sfaturi despre cum să ținem acest tip de dietă.

Iată care sunt cele șase moduri de a ține postul intermitent, dintre care o puteți alege pe cea care credeți că vi se potrivește cel mai bine:

1. Postul timp de 12 ore pe zi:

Regula acestei metode presupune ca persoana să nu mănânce nimic timp de 12 ore pe zi.
Potrivit unor cercetători, postul negru timp de 10-16 ore poate determina organismul să transforme depozitele sale de grăsimi în energie, care eliberează cetonele în sânge. Aceasta ar trebui să încurajeze pierderea în greutate.

Această metodă de post negru intermitent poate fi o opțiune bună pentru începători. Acest lucru se datorează faptului că durata postului este relativ mică, iar o mare parte din post se încadrează în timpul somnului.
Persoana poate consuma același număr de calorii în fiecare zi.

De exemplu, o persoană ar putea să aleagă să ia micul dejun până în ora 07:00 dimineața și să înceapă cina la ora 19:00 seara. Prin urmare, între aceste două mese poate dormi mult timp, lăsând corpul să se regenereze.

Atenție! Indiferent de tipul postului intermitent, postul pentru perioade lungi de timp în care corpul este nepregătit poate fi problematic. Aceste forme de dietă ar putea să nu fie potrivite pentru toată lumea.

Dacă o persoană este predispusă la o alimentație dezordonată, aceste abordări pot exacerba relația lor nesănătoasă cu alimentele.Persoanele cu afecțiuni de sănătate, inclusiv diabetul, ar trebui să vorbească cu un medic înainte de a încerca orice formă de post.

Sursa articol: medicalnewstoday.com

Viziteaza magazinul online