3 beneficii ale consumului regulat de MIGDALE
Migdalele sunt printre cele mai populare și mai nutritive fructe pomifere. Au un aport mare de grăsimi bune, antioxidanți, vitamine și minerale. În ultimii
ani, din migdale s-au făcut mai multe produse derivate, cum ar fi ulei de migdale, făină de migdale, lapte de migdale, și chiar unt de migdale. În continuare vă vom prezentăm 3 dintre cele mai importante beneficii ale consumului de migdale.
Migdalele reduc colesterolul
Mai multe studii făcute de-a lungul timpului au demonstrat că midgalele ajută la scăderea colesterolului din organism. 50 de grame de migdale consumate zilnic pot scădea colesterolul din sânge foarte eficient, ajutând și la scăderea în greutate.
Reduc pofta de mâncare
Consumul de migdale poate reduce pofta de mâncare, și pot ajuta la scăderea în greutate. Migdalele au puțini carbohidrați, dar sunt pline de proteine și fibre, iar cele din urmă aduc în corpul uman sentimentul de sațietate. Un studiu recent a demnostrat că 50 de grame de migdale consumate zilnic reduc pofta de mâncare, și ajută la curele de slăbire.
Conținut mare de antioxidanți
Antioxidanții ajută la la protecția împotriva stresului care poate distruge moleculele din celulele corpului uman, și care pot duce, ultimativ, la boli foarte grave. Interesant este că cel mai mare conținut de antioxidanți se ascunde chair în coaja maronie a fructelor de migdale, așa că pentru un aport de antioxidanți, aveți grijă să achiziționați migdale cu tot cu coajă, pentru că în magazine au apărut și alternativele care doar arată mai vandabil, dar care nu sunt la fel de sănătoase.
Autor: Maria Astra, publicat la data 08.10.2019
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!