Transport gratuit peste 199 lei

3 beneficii ale consumului regulat de MIGDALE

3 beneficii ale consumului regulat de MIGDALE

Migdalele sunt printre cele mai populare și mai nutritive fructe pomifere. Au un aport mare de grăsimi bune, antioxidanți, vitamine și minerale. În ultimii

ani, din migdale s-au făcut mai multe produse derivate, cum ar fi ulei de migdale, făină de migdale, lapte de migdale, și chiar unt de migdale. În continuare vă vom prezentăm 3 dintre cele mai importante beneficii ale consumului de migdale.

Migdalele reduc colesterolul

Mai multe studii făcute de-a lungul timpului au demonstrat că midgalele ajută la scăderea colesterolului din organism. 50 de grame de migdale consumate zilnic pot scădea colesterolul din sânge foarte eficient, ajutând și la scăderea în greutate.

Reduc pofta de mâncare

Consumul de migdale poate reduce pofta de mâncare, și pot ajuta la scăderea în greutate. Migdalele au puțini carbohidrați, dar sunt pline de proteine și fibre, iar cele din urmă aduc în corpul uman sentimentul de sațietate. Un studiu recent a demnostrat că 50 de grame de migdale consumate zilnic reduc pofta de mâncare, și ajută la curele de slăbire.

Conținut mare de antioxidanți

Antioxidanții ajută la la protecția împotriva stresului care poate distruge moleculele din celulele corpului uman, și care pot duce, ultimativ, la boli foarte grave. Interesant este că cel mai mare conținut de antioxidanți se ascunde chair în coaja maronie a fructelor de migdale, așa că pentru un aport de antioxidanți, aveți grijă să achiziționați migdale cu tot cu coajă, pentru că în magazine au apărut și alternativele care doar arată mai vandabil, dar care nu sunt la fel de sănătoase.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online