3 beneficii ale consumului regulat de MIGDALE

08.OCTOMBRIE.2019
3 beneficii ale consumului regulat de MIGDALE

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Migdalele sunt printre cele mai populare și mai nutritive fructe pomifere. Au un aport mare de grăsimi bune, antioxidanți, vitamine și minerale. În ultimii

ani, din migdale s-au făcut mai multe produse derivate, cum ar fi ulei de migdale, făină de migdale, lapte de migdale, și chiar unt de migdale. În continuare vă vom prezentăm 3 dintre cele mai importante beneficii ale consumului de migdale.

Migdalele reduc colesterolul

Mai multe studii făcute de-a lungul timpului au demonstrat că midgalele ajută la scăderea colesterolului din organism. 50 de grame de migdale consumate zilnic pot scădea colesterolul din sânge foarte eficient, ajutând și la scăderea în greutate.

Loading...

Reduc pofta de mâncare

Consumul de migdale poate reduce pofta de mâncare, și pot ajuta la scăderea în greutate. Migdalele au puțini carbohidrați, dar sunt pline de proteine și fibre, iar cele din urmă aduc în corpul uman sentimentul de sațietate. Un studiu recent a demnostrat că 50 de grame de migdale consumate zilnic reduc pofta de mâncare, și ajută la curele de slăbire.

Conținut mare de antioxidanți

Antioxidanții ajută la la protecția împotriva stresului care poate distruge moleculele din celulele corpului uman, și care pot duce, ultimativ, la boli foarte grave. Interesant este că cel mai mare conținut de antioxidanți se ascunde chair în coaja maronie a fructelor de migdale, așa că pentru un aport de antioxidanți, aveți grijă să achiziționați migdale cu tot cu coajă, pentru că în magazine au apărut și alternativele care doar arată mai vandabil,  dar care nu sunt la fel de sănătoase.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.