Transport gratuit peste 199 lei

Pete comune rezistente și soluțiile inedite pentru îndepărtarea lor

Pete comune rezistente și soluțiile inedite pentru îndepărtarea lor

Cu siguranță te-ai confruntat, măcar o dată, cu pete care nu dispar prin simpla folosire a unei cârpe sau aspiratorului. Ai savurat alimente în fața

televizorului și ai ajuns să te împaci cu idea hainelor pătate, a lenjeriei de pat sau tapițeriei de canapea compromisă? Noi îți oferim sfaturi despre cum să le cureți rapid și eficient. Pete persistente de suc de fructe: Prepară un amestec de alcool cu amoniac, pentru a îndepărta ușor petele de suc, apoi clătește ușor haina cu apă călduță. În cazul unei pete uscate, aplică glicerină și las-o să acționeze 1-2 ore.

Apoi, adaugă câteva picături de oţet - după 10 minute, clăteşte haina foarte bine.

Pete de cafea

Petele de cafea lăsate pe haine pot fi îndepărtate mai simplu decât ți-ai fi putut imagina. Tot ce trebuie să faci este să iei o cârpă moale și să o îmbibi foarte bine în apă minerală carbogazoasă. Apoi, lasă materialul timp de o oră în apă foarte sărată. La final, spală și clătește bine articolul vestimentar.

Pete de ceai

Prepară un amestec dintr-o linguriță de oțet și 2 lingurițe de apă. Aplică soluția obținută direct pe pată și las-o să acționeze 5 minute. Clătește cu apă rece și repetă procedeul, la nevoie.

Pete de ketchup și muștar

Petele de ketchup și muștar pot fi îndepărtate cu ingrediente banale pe care cu singuranță că le ai în bucătărie. Începe prin a îndepărta cât mai mult sos cu ajutorul unui șervețel uscat. Aplică jumătate de linguriță de oțet direct pe pată, iar după 2 minute clătește cu apă din abundență. La nevoie, repetă procedeul, lăsând oțetul să acționeze mai mult timp.

Pete de șampanie

Le poți scoate cu spirt puțin încălzit. După ce ai umezit locul, acoperă cu sare și lasă să acționeze o oră. Șterge apoi cu o cârpă curată, uşor umedă, pe urmă cu una uscată.

Viziteaza magazinul online