Aplica

Descoperă rețeta originală de Sangria!

Descoperă rețeta originală de Sangria!

Nu e nevoie să mergi în Spania pentru a bea cea mai bună Sangria, ci o poți pregăti chiar la tine acasă. Răcoritoare, dar perfectă în orice sezon, Sangria

este o băutură cu puțin alcool, dar foarte bine aromată. Rețeta clasică este simplă și de-a lungul timpului a suferit multe modificări, după regula: „câte bordeie, atâtea obiceiuri!” Pentru rețeta tradițională, ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 sticlă vin roșu sec, suc de la o portocală și cel de la o lămâie, 1 portocală și 1 lămâie, 2 piersici, 1 lingură de zahăr, 50 ml cognac, 150 ml apă minerală.

Se recomandă ca portocala și lămâia să fie tăiate în felii rotunde, iar piersicile decojite și tăiate cubulețe. În loc de cognac, se poate pune brandy sau orice băutură tare și aromată

Toate ingredientele, mai puțin apa minerală, se amestecă într-un bol pentru punch, amestec ce se lasă peste noapte la frigider. Apa minerală se adaugă în bol înainte de servire.

Ar fi binevenite și câteva cuburi de gheață, dar nu este obligatoriu.

Pe lângă ingredientele de mai sus, poți folosi și kiwi, căpșuri, afine, suc de lime, gin sau rom. Conform unei alte rețete, tăria poate fi înlocuită cu lichior de piersici sau caise.

Lasă-ți imaginația să zboare și crează-ți propria rețetă de Sangria! Până atunci, încearc-o pe cea de mai sus, pentru un plus de inspirație.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!