Negresa de post- deliciu de post, gata in maxim 30 de minute

Negresa de post- deliciu de post, gata in maxim 30 de minute
Pentru mulți, negresele sunt unele dintre cele mai bune prăjituri ale copilăriei! Ele pot fi preparate ușor și în post. Descoperă cum să faci cele mai delicioase negrese de post.

Dacă ți-e poftă de ceva dulce, dar te-ai hotărât să ții post și nici timp prea mult nu ai la dispoziție, ai putea încerca să pregătești o negresă – este delicioasă, pufoasă, ușor de preparat și ... te va purta cu gândurile în anii fericiți și liniștiți ai copilăriei. Pentru a prepara delicioasa negresă de post, ai nevoie de următoarele ingrediente.

Rețetă de negresă

Ingrediente

- 230 g făină

- 2 linguri de cacao

- 100 g zahăr brun (nu e obligatoriu să fie brun, ci poate fi și cel clasic)

- 160 ml apă minerală

- 3 linguri de semințe de floarea soarelui sau de dovleac, nuci, alune sau migdale tocate

- 90 ml ulei

- 1 linguriță praf de copt

- 2 linguri din dulceața preferată

- 1 esență de rom

- 50 g stafide, merișoare uscate, goji sau cireșe confiat

- un praf de sare

Mod de preparare

Începe prin a aprinde cuptorul, pentru a avea timp să se preîncălzească la 180 grade. Apoi, pune toate ingredientele într-un bol și amestecă-le bine cu o lingură, până se omogenizează compoziția. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și toarnă amestecul pe care l-ai pregătit mai devreme.

Pune prăjitura la cuptor pentru 25-30 de minute, apoi las-o să se răcească. După ce s-a răcit, poți să îi pui deasupra ciocolată neagră de post sau frișcă vegetală.

Savureaz-o cu plăcere!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.