Aplica

Spune-mi numele tău, ca să îți spun ce carieră ți se potrivește

Spune-mi numele tău, ca să îți spun ce carieră ți se potrivește

Numerologia este o sursă importantă de autodescoperire și de aflare a predispozițiilor și a tendințelor personale. În funcție de nume, poți afla ce carieră ți se potrivește!

Primul pas este să vezi care este numărul care îți guvernează numele, calculând până la o singură cifră, conform tabelului de mai jos. De exemplu, dacă te numești Alina Popa ai cifra 4 (1+3+9+5+1+7+6+7+1=40, iar 4+0=4).

A, J, S - 1

B, K, T - 2

Numerologie

C, L, U - 3

D, M, V - 4

E, N, W - 5

F, O, X - 6

G, P, Y - 7

H, Q, Z - 8

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

I, R - 9

Cifra 1 denotă o fire independentă, cu excelente abilități de lider, așa că te-ai descurca fosrte bine ca antreprenor, șef, coordonator.

Cifra 2 arată că ești un bun comunicator, atent la limbajul nonverbal, ceea ce te poate ajuta într-o carieră de diplomat sau mediator.

Cifra 3 îți oferă carisma necesară pentru a reuși în tot ce îți propui și o înclinație aparte spre artă, așa că ai putea să îți încerci norocul ca scriitor, cântăreț, designer, învățător sau vânzător.

Cifra 4 atrage talentul aparte de a crea energie, pe care o poți folosi în meseria de chirurg, arhitect sau orice altceva are legătură cu natura.

Cifra 5 este a persoanelor atrase de filosofie, natura umană și călătorii, așa că nu ezita să devii profesor, ghid turistic sau instructor.

Cifra 6 denotă capacitatea de a transmite energie pozitivă și de a avea grijă de oameni, abilități excelente pentru a fi medic, psiholog, asistent social sau medical.

Cifra 7 arată că ai o inteligență sclipitoare, pe care o poți folosi în inventică, dar și că ai o înclinație aparte către spiritualitate și misticism, așa că ai putea fi și profesor de religie sau antropolog.

Cifra 8 atrage capacitatea de a scoate bani și din piatră seacă, deci încearcă o carieră ca agent de bursă, contabil, bancher, contabil sau orice ține de vânzări.

Cifra 9 este a celor care luptă pentru adevăr, care vor să înțeleagă natura umană, calități necesare ca preot, profesor, filantrop ori avocat.

Ai job-ul potrivit numelui tău?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!